Boşanmış ve eski eşi çevrenizde olan bi insanla ilişki ?

Hemen kaçarak uzaklas canım her zaman söylerim boşanmıs adam sorunlu adamdır kımbılır ne halt yedı de karısı bosadı. Kadınlar genelde mucadele etmeden kanının son damlasına kadar savasmadan kolay kolay bosanmazlar. Yüzde 90 adamlar sorunludur. Canım hemcınslerım benım .

Siz daha önce evlenmemissiniz ve bu adam evlenip boşanmış üstelik eski eşi çevrenizde. Bence böyle bir maceraya gerek yok denginizi bulmalisiniz

Merhaba sizinle uzun süredir kafamı karıştıran bir konuyu konuşmak istiyorum .
Ben 22 yaşındayım 1 sene önce biriyle tanıştım 28yaşında yeni boşanmıştı benimle görüşmek istedi reddettim defalarca geldi engelledim heryerden yinede karşıma çıktı bi şans istedi . Eski eşiyle küçükken aynı mahallede oturuyorduk uzaktan tanıyoruz birbirimizi küçük bi ilçe burası herkes tanır birbirini. Bu adamın halası bizim karşı komşumuz . Ona eski eşini tanıdığımı ve bunun benim için yanlış olduğunu ve çevremiz çok tanıdık olduğu için bu durumdan ötürü bi ilişkim olamayacağını söyledim . Oda biraz bozulup haklısın " evlenecek birini bulamamışta *** eski kocasıyla evlenmiş derler diye düşünüyosun" dedi aslında benim için hiç önemi yok ama aile ve toplum faktörü kafamı karıştırıyo. Ama herşeye ragmen istemiyosan bile beni bi kere tanı bi çay içelim en azından diyo kafam okadar karışık ki siz olsanız ne yapardınız ?
Niye boşanmış ki acaba

Benim eşim babamın kuzeni esimin eski eside onların kuzeni tanıyorum hatta dugunlerinde bile vardım ama onlar ayrılınca bizim aramızda bişeyler oldu evlendik kimse laf etmedi etseler de tinlamazdim ama bence evlenmiş ayrılmış biriyle evlenme derim ben mutluyum çok şükür ama sıkıntılar oluyo eski eşten dolayı ve sen ilk defa evlenmenin heyecanı olacak onda ikinci kez olduğu için aynı heyecanı paylasamicaksiniz ve bu sıkıntı olacak

Evlenip bosanmis ve bir cocugu olan bir adamla beraberim. Benim icin tek sorun çocuğunun olmasi daha doğrusu benim bir cocuga ebeveynlige yeterli olmadigimi gordugum icin o topa girmemem
Eger cocuk olmasaydi bir dakika bile dusunmezdim evlenmek icin. Dunyanin en dusunceli adamidir. Eski esini asla kotulemiyorsa, hayalleri yarim kalmissa, bir kadınla evlendiginde yeni bir yuva kurduğunu idrak edebiliyorsa neden olmasın? Iyi düşün, ilişkinin basinda soguk kanli olabiliyorsun ama aşık olduktan sonra onsuz gecirdigin her an zor geliyor insana

Dünyada başka adam mı kalmadı? Aşk meşk de yokmuş hiç de öyle entrika çemberine girmezdim ben.

Back
X