A Adige1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Nisan 2022 162 70 48 33 5 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1 #1 Kızlar 3 yıl önce boşandım oğlum 4 buçuk yaşında biraz dertleşelim destek olalım birbirimize
A Adige1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Nisan 2022 162 70 48 33 5 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1 #2 Adige1 .!.: Kızlar 3 yıl önce boşandım oğlum 4 buçuk yaşında biraz dertleşelim destek olalım birbirimize Genişletmek için tıkla... Çok sıkışmış hissediyorum kendimi aynı durumdan muzdarip bir kaç kişi ile konuşsam sanki iyi gelecek
Adige1 .!.: Kızlar 3 yıl önce boşandım oğlum 4 buçuk yaşında biraz dertleşelim destek olalım birbirimize Genişletmek için tıkla... Çok sıkışmış hissediyorum kendimi aynı durumdan muzdarip bir kaç kişi ile konuşsam sanki iyi gelecek
Salon Kadini Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 11.477 33.718 518 5 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1 #3 Adige1 .!.: Çok sıkışmış hissediyorum kendimi aynı durumdan muzdarip bir kaç kişi ile konuşsam sanki iyi gelecek Genişletmek için tıkla... Ne konuda dertlesmek istiyorsunuz, sıkıstıgınız konu nedir?
Adige1 .!.: Çok sıkışmış hissediyorum kendimi aynı durumdan muzdarip bir kaç kişi ile konuşsam sanki iyi gelecek Genişletmek için tıkla... Ne konuda dertlesmek istiyorsunuz, sıkıstıgınız konu nedir?
A Adige1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Nisan 2022 162 70 48 33 6 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Adige1 #4 Yalnızlık çöktü. Ve ilerisini çok düşünüyorum çocuğun okulunu başlayınca nasıl olacak vs. Diye. Kafam hep dolu hep şuan krese gidiyor tam gün. Ve çevremde kalmadı. Arkadaşlarla hep dağıldık uzağız yani yalnız hissediyorum
Yalnızlık çöktü. Ve ilerisini çok düşünüyorum çocuğun okulunu başlayınca nasıl olacak vs. Diye. Kafam hep dolu hep şuan krese gidiyor tam gün. Ve çevremde kalmadı. Arkadaşlarla hep dağıldık uzağız yani yalnız hissediyorum