- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
Benim zorumla bazen. Zaten iyi bir baba da değilmiş, yeni yeni anladı oğlunun kıymetini. Belki eşiniz iyi bir eş değildir ama iyi bir babadır. Bu konuda bir şey diyemem belki çok ilgilidir ama çocuğunun iyiliği için en azından evliliğini kurtarmak için bir terapiste bile gitmeyi reddediyorsa bana göre çokta fedakar bir baba sayılmaz. Çocuğunuz olmasa eminim şu ana kadar kim bilir kaç kere boşanmıştınız, ortada bir çocuk var bunu düşünerek hareket ediyorsunuz. Eşiniz de aynı şeyi yapsa kesinlikle ayrılmayın derdim. Fakat tek taraflı olmuyor bu işler.
terapstin iliskimizi duZeltecegine inansa gider ama buna ihtimal vermiyor. iyi bi baba mi?
su an iyi gibi gorunuyor, iyi bir insan ayni zamanda. ancak kesin olarak ayrilmadan anlasilmaz. cunku bana gecen ayrilmayi konustugumuzda telde gorusecegime hic gorusmem oglumla demisti. blof mu yapti gercek mi anlayamadim.
sonradan cok iyi bi animizda ne kosulda olursa olsun oglunu birakmayacaksin degil mi dedim. ne kosulda olurssa olsun ikinizi de birakmayacagim dedi.