Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Çok gençsin elini sallasan ellisi saçını sallasan tellisini bulursun çok iyi insanlarda var kendi maasinla kendine bir oda bir salon ev tut yasa git bu adamı düzeltmeye harcayacagin enerjiyle yenisini bulursun hiç merak etme korkma o korksun
Korkuyo kaybetmekten ama yinede artistlik yapio

Çok gençsin elini sallasan ellisi saçını sallasan tellisini bulursun çok iyi insanlarda var kendi maasinla kendine bir oda bir salon ev tut yasa git bu adamı düzeltmeye harcayacagin enerjiyle yenisini bulursun hiç merak etme korkma o korksun
Annem izin vermezki illa yanina alir

Bencede gitsek cok iyi olur cunki ben bosanmak istemiyorum
Belli basli bir sorununuz yok canim benim elbetteki bosanma burdaki bosan diyenlerede aldirma bekara koca bosamasi kolay demis atalarimiz bosu bosuna dememis iste.. evlilik terapisine gidip yardim alin insallah cozulur sorununuz

Diyo ki sıkıliyorum hic disari cikmaz oglen 11 de ise gidee gece 12 de gelir hakli sıkılmasi ama bende sıkılıyorum birbirimizi goremiyoruz antalyaya gittik belki sıkıntisi gecer die yine ayniydi konsere gittik agac gbi kimildamadi bile ilginc :)
Bana olan ilgini artırsan ikimiz de sıkılmayız deyin eşinize ;) çektiği krediyi ne yaptı ben hala oraya takıldım 50 bin lira az değil ama ev alınabilecek bir para da değil

Bosan demem cnku ortada cok buyuk bir sorun yok cozulebilir elbette bir evlilik terapisine gidin derim belki iyi gelir ikinizede
Ortada büyük bi sorun yok derken ???
6.ayda kadının boğazını sıkıp mosmor yapmış.
Evle ilgisi yok sürekli tuvalette oyun oynayan ergen modunda takılıyor.
Karısının elinden parasını alıyor onu maddi manevi hizmetçi gibi görüyor sana mi bakicam diyor?
Kadın yarın öbür gün işten çıksa hastalansa bakmaz bu insanimsi.
Valla şok oldum şu yoruma insan neden evlenir ?
Hayatı iki kişilik yaşamak için sevilmek sevmek mutlu olmak güzel anılar biriktirmek için evlenmez mi ?
Yoksa insan öküzün birine hizmetçilik edeyim çalışıp besleyeyim ustune bir de mutsuz olayim diye mi evlenir ?
Eğer 2.siksa evet sorun yok ortada(!)

Insallah duzelir dun konustum ben sana küstüm falan dedim neden dedi cocugumuz olsa onunlada ilgilenmezsin falan dedim oda sakasina onada oyun hesabi acarim dedi :)
Ayhh hihihi ne komik !
Allahım bu kadar komik muhteşem espriler yapan errrrkek zor bulunur.
Şaka filan değil adam yapar bunu yahu sen de gülüyorsun.

Ev bulamadik 50 bine ev varmi yok bni dinlemedi 50 bin cekti simdi dio daha fazla cekelim
Hahaha çok iyi ya.
Eyy konu sahibi önce ev bulunur sonra o tutarda kredi çekilir.Ev alicam deyip 50 bin kredi çekilmez aşırı safsin.
Adam aynı zamanda kumar bağımlısı 50 bini yemiş oyuna filan da para yatırıyor muhtemelen.
Ama sakın boşanma bir gülüşü ile aklını celer haşin kocan unutursun 50 bini.

Defolu bir adamla evlenmişsin boşan bu hayatta değişmez sakın hamile kalma

Tartışıyorsa tartış.....göze göz dişe diş yani....yok olmuyorsa yolun açık olsun de....kapıyı açmayın....

Oyun oynadığından emin misin. Belki gizlice birine yazıyor. Maaşını neden veriyorsun. Eşinin tavrı çok çirkin. Verme kesinlikle. Adam olsun. Net konuş. Serr oş. Kendini düzeltmezse ayrıl.

Evde konuşma yok sohbet yok kazandığın paraya da el koyar nasıl 4 yıl dayandın ben ona şaşıyorum
Seni sevdiğine inaniyormusun ki ilgisini kaybetmiş seni sadece para olarak görüyo sana boşan yada boşanma demem hayatin kalanını nasıl geçirmek istiyorsan ona gore doğru karari

Hahaha çok iyi ya.
Eyy konu sahibi önce ev bulunur sonra o tutarda kredi çekilir.Ev alicam deyip 50 bin kredi çekilmez aşırı safsin.
Adam aynı zamanda kumar bağımlısı 50 bini yemiş oyuna filan da para yatırıyor muhtemelen.
Ama sakın boşanma bir gülüşü ile aklını celer haşin kocan unutursun 50 bini.
Oyuna yatirmiyo oyun leveli yukseldikce degerli oluyo satinca para veriyolar

Back
X