Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Oyuna yatirmiyo oyun leveli yukseldikce degerli oluyo satinca para veriyolar
Evet oyuna yatirmiyor belki ama bi haltlar çevirdiği kesin kocanın.
Bak tekrar söylüyorum ev öyle alınmaz 2 yıl boyunca ev almayı bekledik her şeyi araştırdık.
Önce evi bulursun bütçene göre sonra kredi çekersin zaten ev kredisi diye cekersin banka da evi araştırır zaten tapusunu filan.
Senin kocan ihtiyaç kredisi çekmiş büyük salaklik yapmış ihtiyaç kredisi faizi daha fazladır ev kredisinden.
Bankaya git bi sor arastir para yerinde duruyor mu bi bak.
Bankada 50 bini olan adam neden karısının aldığı 3 kuruşa gözünü dikiyor madem ?

22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim
Dua et bence

Bende sanirdim, bir tek benimki wc 1 saat dururb. Tek değilmişim. Sende de var bir tane.
Soruyom ne yapıyon 1 saat wc de diye.
Yapamıyom ki diyo, sorunda o zaten diyo.
Hep kendini haklı çıkarıyo.
Ama gayrı alıştım.
Oda bana alıştı gayrı eskisi gibi durmuyo:KK48:

Benmkıde oyle suan bıle oyun oynuyor cok sınır bır durum cocuk yoksa bosan zaten sınır oluyorsun cabuk unutun ilerde cocuk oldugunda da aynı olur cunku

Bende sanirdim, bir tek benimki wc 1 saat dururb. Tek değilmişim. Sende de var bir tane.
Soruyom ne yapıyon 1 saat wc de diye.
Yapamıyom ki diyo, sorunda o zaten diyo.
Hep kendini haklı çıkarıyo.
Ama gayrı alıştım.
Oda bana alıştı gayrı eskisi gibi durmuyo:KK48:
Ben alisamadim daha valla :)

Bence daha yaşın gencecikken bir çocukluk hatası yaptım de ve boşan, kendi hayatını kur. Kolay değil tahmin edebiliyorum ama daha iyi bir hayat yaratmak elinde. Asla ama katta da çocuk yapma, bir canlının günahına girme.

Valla ben boyle bi adamla evli kalamazdım. Calısıyomussun zaten ya insan olsun yada yol ver gitsin çocuk da yokken.

22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim
Benim esimde boyleydi bi ara oyun delisi olmustu abartmiyorum cipleri bitince surati duserdi sinirlenirdi o derece yani :)) baslarda hep iste benle ilgilen zaman gecirelim sunu yapalim bunu yapalimlarla gecti zamanim yok duzelmiyordu canimi siktigimla kaliyordum.sonra baktim olmuyor bende ayni oyuna sardim inadina elimden tel dusmuyordu bir sure sonra o birak su oyunu sunu bunu yapalim demeye basladi :)) eee civi civiyi soker demisler dene sende bence ise yariyor

Sakın çocuk yapıyım deme önce kocanın büyümesi lazım sonra çocuk yaparsınız
İlgisiz babanın çocuğu olmakta zor olur heralde
Sonuç olarak eşiniz çalışıyor değil mi demek ki çalışırken oynamıyor eve gelincede oynamayabilir. Sürekli söylenmek yerine sert bir tavırla niyetinizi belli ediceksiniz yada susup kabulleniceksiniz.
Ben yapamıyorum derseniz alıp karşınıza konuşucaksanız ben rahatsız oluyorum bundan bundan bundan eğer bir çözüm yolu bulabiliceksek bulalım diye baktın olmuyor yapamıyorsun benden buraya kadar telefonunla mutluluklar diceksin

Benim esimde boyleydi bi ara oyun delisi olmustu abartmiyorum cipleri bitince surati duserdi sinirlenirdi o derece yani :)) baslarda hep iste benle ilgilen zaman gecirelim sunu yapalim bunu yapalimlarla gecti zamanim yok duzelmiyordu canimi siktigimla kaliyordum.sonra baktim olmuyor bende ayni oyuna sardim inadina elimden tel dusmuyordu bir sure sonra o birak su oyunu sunu bunu yapalim demeye basladi :)) eee civi civiyi soker demisler dene sende bence ise yariyor
Bende deniyim ozaman belki olur tesekkur ederim ;)

Yakında telefonla seks yapıcaz zaten:/ bu ne ya
Çocuk olayını şuanlık düşünme derim değişir diyip de riske atma kendini
Eşin Nasıl biri bilmiyorum uyar mı ama küçük bi haftasonu kaçamadı ayarlasan? Hem tartarsın sana olan ilgisini

Yakında telefonla seks yapıcaz zaten:/ bu ne ya
Çocuk olayını şuanlık düşünme derim değişir diyip de riske atma kendini
Eşin Nasıl biri bilmiyorum uyar mı ama küçük bi haftasonu kaçamadı ayarlasan? Hem tartarsın sana olan ilgisini
Tatildede ayni :(

Back
X