HaklsinAlissaydin bu konuyu acmazdin. Simdi sakin kafayla bi daha dusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklsinAlissaydin bu konuyu acmazdin. Simdi sakin kafayla bi daha dusun.
Evet oyuna yatirmiyor belki ama bi haltlar çevirdiği kesin kocanın.Oyuna yatirmiyo oyun leveli yukseldikce degerli oluyo satinca para veriyolar
Dua et bence22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim
Haklsin
Ben alisamadim daha valla :)Bende sanirdim, bir tek benimki wc 1 saat dururb. Tek değilmişim. Sende de var bir tane.
Soruyom ne yapıyon 1 saat wc de diye.
Yapamıyom ki diyo, sorunda o zaten diyo.
Hep kendini haklı çıkarıyo.
Ama gayrı alıştım.
Oda bana alıştı gayrı eskisi gibi durmuyo![]()
Yakin bi vakitte uyarcam kabul etmezse artik yapcak bsy yokBenmkıde oyle suan bıle oyun oynuyor cok sınır bır durum cocuk yoksa bosan zaten sınır oluyorsun cabuk unutun ilerde cocuk oldugunda da aynı olur cunku
Tmm der gene yapar bunlar Baska boyuttalar kolay kolay bırakmazlarYakin bi vakitte uyarcam kabul etmezse artik yapcak bsy yok
Benim esimde boyleydi bi ara oyun delisi olmustu abartmiyorum cipleri bitince surati duserdi sinirlenirdi o derece yani :)) baslarda hep iste benle ilgilen zaman gecirelim sunu yapalim bunu yapalimlarla gecti zamanim yok duzelmiyordu canimi siktigimla kaliyordum.sonra baktim olmuyor bende ayni oyuna sardim inadina elimden tel dusmuyordu bir sure sonra o birak su oyunu sunu bunu yapalim demeye basladi :)) eee civi civiyi soker demisler dene sende bence ise yariyor22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim
Sakın çocuk yapıyım deme önce kocanın büyümesi lazım sonra çocuk yaparsınız22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim
Bende deniyim ozaman belki olur tesekkur ederimBenim esimde boyleydi bi ara oyun delisi olmustu abartmiyorum cipleri bitince surati duserdi sinirlenirdi o derece yani :)) baslarda hep iste benle ilgilen zaman gecirelim sunu yapalim bunu yapalimlarla gecti zamanim yok duzelmiyordu canimi siktigimla kaliyordum.sonra baktim olmuyor bende ayni oyuna sardim inadina elimden tel dusmuyordu bir sure sonra o birak su oyunu sunu bunu yapalim demeye basladi :)) eee civi civiyi soker demisler dene sende bence ise yariyor
Eminim ama olmayada bilir1.5 saat wc de elinde telefon. Oyun oynadigina emin misin?
Tatildede ayniYakında telefonla seks yapıcaz zaten:/ bu ne ya
Çocuk olayını şuanlık düşünme derim değişir diyip de riske atma kendini
Eşin Nasıl biri bilmiyorum uyar mı ama küçük bi haftasonu kaçamadı ayarlasan? Hem tartarsın sana olan ilgisini
Ben onu çozdum galiba arastirmis davayi acan nafaka oduyomus falan oyuzden surekli benim bosanmami istio gidip benim dava acmami beklio
Hayır nafakaya ihtiyacı olan sizseniz talep edip nafaka alabilirsiniz zatenBen onu çozdum galiba arastirmis davayi acan nafaka oduyomus falan oyuzden surekli benim bosanmami istio gidip benim dava acmami beklio