boşansanız

Eğer boşanmaya sebep olan oysa yani onun yaptığı hatalarsa nafaka değil ama tazminat talep ederim...

valla allah göstermesinde ne nafaka ne tazminat isterdim..benimle ayrılan insanın parasınımı yiyecem..

oğlumun masrafları için tabikide isterim ama eğer çocuğum olmasaydı nafaka değilde tazminat parası isterdim..............

suçlu o ise donuna kadar alırım

Son düzenleme:
boşanmanın sebebine bağlı,mesela eğer aldatılma sonuçu boşanıyorsam tazminat talep ederim,başka türlü bişey istemem,

bu boşanma sebebine, eşin maddi durumuna beğlıdır bence.
benden uzak allahından yakın ol der çekip gidersin belki;
ya da anlaşmalı olarak medeni şekilde boşanılmıştır; eşin maddi durumu iyidir, kadının durumu yoktur nafaka talep edilebilir.

yani boşanma sebebine ve olanaklara göre değişir.

beni çok üzmüşse tazminat alırdım ve kuruşuna dokunmadan bir yere bağışlardım.(giderayak sevaba sokuyorum adamı :) )
ama nafaka istemezdim.

beni çok üzmüşse tazminat alırdım ve kuruşuna dokunmadan bir yere bağışlardım.(giderayak sevaba sokuyorum adamı :) )
ama nafaka istemezdim.

he kız giderayak sevaba sokuyon boşverr çatır çatırr ye derim ben,
ayy sankim öle bişey vardaa bende kendimi kaptırdım iştee:roflol: :roflol:

herhangi bir işim yoksa nafakada tazminatta isterim.:dilcikar:
meslek sahibiysem tazminat isterim.yasakkelime
kötü ayrılıyorsak ve suçlu o ise başka istenebilecek ne varsa isterim-tatlicadiarzu-
aldığım nafakayıda tazminatıda çatır öçatır yerim.hiç bi şey yapmadıysam yıllarımı verdim adama,yatağına girdim,çamaşırlarını yıkadım,yemeğini yaptım...
bunların elbette maddi bir karşılığı olmaz ama hiç olmazsa(helede mesleğim yoksa) dımdızlak kalmam ortadaşutarafagitti

benım boşanmam için bazı sebepler olmalı. aldatılmak, dayak yemek ve küfür edilmek gerek ki anca o zaman boşanayım. bu nedenlerden dolayı boşanacagım için zehır zıkkım olsun gıtsın ne yapıyosa yapsın ne parasını ne kendısını ısterım.. cehenem olsun

Boşanmaya karar vermişsem ki bu kararı almam oldukça zordur, zırnık nafaka istemem, sadece ortak aldığımız evin yarısını isterim. Ne çocuklarım için nede kendim için hiç bir şey istemem zaten ihtiyacımda yoktur eşimin parasına, kendisinin 2 katı kazanan biri olarak Allahıma binlerce şükür kimseye yük olmadan yaşarım.

eğer suclu oysa herbişeyi alırım .helede bir kadın varsa işin içinde kök söktürürüm.klava:
varmı öyle yıllarca,saçını süpürke et.:mymeka:

eğer benim ona verdiğim onca emeğe değere karşılık nankörlük yapıp boşanmak isterse ve maddi durumu varsa onunla geçirdiğim senelerin acısı ona harcadığım gençliğimin hakkıı olarak isterim yok öyle ben sevim ömrümü onunla geçirmek istim benim için tek özel kişi onu yapim o beni ne şekil olursa olsun sırtımdan vursun asla gözardı edemicem bişi

aldatılmış isem mutlaka maddi manevi tazminatımı alırım..
nafaka istemem..
bankadaki paramızın yarısını da alırım..bi de altınlarımı aldım mı tamamdır..sositososito
canı cehenneme..:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…