• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşansanız

Kendi eşyalarım haricinde hiç birşey istemem
hiç tenezzülüm olmaz :1closedeyes:

tabi yanına kar kalmasın diye herşey isterim
tabi boşana o ise
yoksa gerekmez

nafaka da isterim tazminat ta ihtiyacım olsun olmasın
parayı alır maddi durumu bozuk olan insanlara dağıtırım.
benim olmayan bir paranın beş kuruşu boğazımdan geçmez zaten

ben boşandım kızlar,çocuğum yok,hiç bişey istemediğim halde nafaka tazminat kararı çıktı,nafaka aldım bir yıl,tazminat kararı hala beklemede avukatım onuda alacaksın sen haklısın dedi.İlk zamanlar düşündüm onun canını bi tek para yakar diye,zaman geçtikçe fikrim değişti.O bana verdiği parayı bi zaman sonra kazanıp yerine koyacak ve hayatına devam edecek.Ama tazminat aldığım zaman benim düzenimi bi ömür bozacak.Önemli olan benim ceza vermem değil Allahın vermesi.Sabrediyorum eninde sonunda göreceğim bana yaptıklarının cezasını Rabbim verecek...

ayrılırken kendi eşyalarım haricinde hiçbişeyini istemem yeterki kurtulim diye düşünürüm...

çocuğum yoksa istemezdim hiçbirşey:1no2: bana uzak Allaha yakın ol derdim ve çeker giderdim! boşandığıma göre parasına bile tenezzül edilecek bir insan değildir!kötükedihüso

şimdi bir bayan boş yere boşanma diye düşünüyorum ama nice fitnaz bayanlar var o ayrı
yani eğer adam istiyorsa boşanmayı talep eden oysa
bir iğne bırakmam alırım onu bulunduğum şehirde nefes aldırmam dünyayı zindan ederim

tazminat da isterim nafaka da isterim donuna kadar herseyini isterim onun canını böyle yakmak istemem Allah korusun boşanma olsa bana uzak Allah a yakın olsun ama babasının canı böyle yanar..biz hem ailelerden kavga ettiğimiz için boşanırsak heralde bu sebepten olur :1closedeyes:

Back
X