• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosch'un hangi küçük ev eşyası

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
bulaşık mak çamaşır mak ve fırını boschtan alıyorum ve yanında küçük ev eşyalarından hediye verecek. ütü ya da şarjlı süpürge dedi veya eş değer olan bişey işte. kullanan varsa nasıldır bunlar? alternatif olarak başka ne olabilir?

bütün eşyalarım bosch ve hiç memnun değilim. birbuçuk yıl önce değiştirdim ankaste mutfağımdakiler... ne fırınım ne ocağım ne bulaşık makinem ne de davlumaz... elektrik süpürgem çok kötü katı meyve sıkacağı çok kötü..

bütün eşyalarım bosch ve hiç memnun değilim. birbuçuk yıl önce değiştirdim ankaste mutfağımdakiler... ne fırınım ne ocağım ne bulaşık makinem ne de davlumaz... elektrik süpürgem çok kötü katı meyve sıkacağı çok kötü..

ovv çok büyük bi genelleme yapmışsınız
şans meselesi birazda beyaz eşya
ama bosch da yılların markası
memnun olanda var olmayanda
size iyisi denk gelmemiş demk ki

ovv çok büyük bi genelleme yapmışsınız
şans meselesi birazda beyaz eşya
ama bosch da yılların markası
memnun olanda var olmayanda
size iyisi denk gelmemiş demk ki

evet şansa meselesi bencede.. ama hepsi de kötü olamazki dimi... bu kadar kötü tesadüf olabilir mi...

ay bi an noluyo dedim :) şans kısmet yani bilmiyrum ama bütün markalara baktım hemen hemen ve içime en sinen bosch oldu. küçük ev eşyası konusunda net değilim hediye olarak neyi seçsem diye.

Back
X