Boşluk...

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Henüz regl olamamanın vermiş olduğu ekstra hassasiyetle yazıyorum. Nasıl başediyorsunuz boşluk duygularıyla? Kitap ve müzik dışında mutlu olduğum şeyler çok kısıtlı. Kalabalıkları sevmiyorum. Giyim kuşam sevmiyorum. Gezmeyi sevmiyorum. İnsanlarla çok fazla birarada kalmak zorunda olursam elimi ayağımı koyacak yer bulamıyorum. Gerginleşiyorum. İç dünyamda yaşamayı seviyorum. Tabi bu yüzden bazen küçümsendiğim ve dalga konusu olduğum da oluyor. Sizin de değişik huylarınız var mı? Tanrı herkesi bir potada eritip yollamamıştır umarım. Ya da her neyse @surak ve saçmalıkları...

Ben hep boşluktayım.
Burada takılıyorum, burçlara sarıyorum.
Onedioda çok takılırım mesela.
Yani genelde internetteyim.

Kursa gidiyorum ama o da çok zamanımı almıyor.
Kemal Sunal filmleri, güldür güldür, korku filmleri izlerim, izlerken uyuyakalırım.
Arkadaş arar derdini anlatır, ben dinlerim.

Masallarla büyüdüm, bu yüzden ben de kendi dünyamı seviyorum.
Başıma ne geliyorsa bundan geliyor zaten.

Henüz regl olamamanın vermiş olduğu ekstra hassasiyetle yazıyorum. Nasıl başediyorsunuz boşluk duygularıyla? Kitap ve müzik dışında mutlu olduğum şeyler çok kısıtlı. Kalabalıkları sevmiyorum. Giyim kuşam sevmiyorum. Gezmeyi sevmiyorum. İnsanlarla çok fazla birarada kalmak zorunda olursam elimi ayağımı koyacak yer bulamıyorum. Gerginleşiyorum. İç dünyamda yaşamayı seviyorum. Tabi bu yüzden bazen küçümsendiğim ve dalga konusu olduğum da oluyor. Sizin de değişik huylarınız var mı? Tanrı herkesi bir potada eritip yollamamıştır umarım. Ya da her neyse @surak ve saçmalıkları...

Aşağı yukarı aynı durumdayım.
Kitap ve film
Gün geçtikçe onlardan da uzaklaşıyorum
Geçenlerde anneme iç organlarım yokmuş göğüs kafesim boşmuş gibi hissediyorum dedim.
Boş muyum hayır
Dünya kadar işim var ama sıkımtı olayı çok farklı
Kurtulmanın bir yolu olsa keşke

Ben hep boşluktayım.
Burada takılıyorum, burçlara sarıyorum.
Onedioda çok takılırım mesela.
Yani genelde internetteyim.

Kursa gidiyorum ama o da çok zamanımı almıyor.
Kemal Sunal filmleri, güldür güldür, korku filmleri izlerim, izlerken uyuyakalırım.
Arkadaş arar derdini anlatır, ben dinlerim.

Masallarla büyüdüm, bu yüzden ben de kendi dünyamı seviyorum.
Başıma ne geliyorsa bundan geliyor zaten.
Kitaplar iyi yarenlik eder aslında size. Bir deneyin isterseniz.

Bir başıma kalıp kafa dinlemek, öööyle hiçbir şey yapmadan boş boş oturmak, saatlerce günlerce haftalarca uyumak istiyorum. Olmuyor. Oğlum totomun dibinden bir dk ayrılmıyor. Sıkılmayı özledim.

Yalnız konu baştan sona benim çişle doldu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay çok pardon konunuzu trollemek gibi bi niyetim yoktu:confused:
Sadece sıkılmayı özler oldum da öyke bi dipnot geçiyim dedim:KK24:
Canım gelip ben bebeğe bakayım. Sen de azıcık nefes al. Ne güzel masum bir varlıkla ilgileniyorsun. Bebekler bambaşka varlıklar.

Hİç kimseden bir şey beklememeyi öğrendiğinde boşluk duygusu bitiyor. Ne yapacaksan kendin için yapacaksın. Biri olsun şöyle olsun demeyeceksin.

Benim için böyle ;)

Aşağı yukarı aynı durumdayım.
Kitap ve film
Gün geçtikçe onlardan da uzaklaşıyorum
Geçenlerde anneme iç organlarım yokmuş göğüs kafesim boşmuş gibi hissediyorum dedim.
Boş muyum hayır
Dünya kadar işim var ama sıkımtı olayı çok farklı
Kurtulmanın bir yolu olsa keşke
İçinde bulunduğumuz zaman hız çağı. Belki sıkılmıyoruz belki bu tantanadan yorulduk bilemiyorum.

Kitaplar iyi yarenlik eder aslında size. Bir deneyin isterseniz.
Kitap çok okurdum önceden.
Takıntı halini almıştı hatta.
Bu süredir sıkıntı basıyor, okuyamıyorum.

İçinde bulunduğumuz zaman hız çağı. Belki sıkılmıyoruz belki bu tantanadan yorulduk bilemiyorum.

Düşününce hedefsizlik ya da zaten hedefe ulaşmış olma ya da iç dünyada bir eksiklik veya hayata dair bir memnuniyetsizlik var sanki.
Bir şey var boş olan ama dolmuyor. Kim bilir ne?

Hİç kimseden bir şey beklememeyi öğrendiğinde boşluk duygusu bitiyor. Ne yapacaksan kendin için yapacaksın. Biri olsun şöyle olsun demeyeceksin.

Benim için böyle :KK66:
Aslında bir beklentim yok. Geneli mutlu eden şeyler beni mutlu etmiyor. Kafamda hep ne zaman yalnız kalıcam acaba diye döndürüp duruyorum.

Back
X