Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlarda böyle değildi içen biri olduğumu biliyordu. Evlendiğimden beri içmiyorum, evet sigara alkole karşı. Evlendin çocuğun var adapte olup değişmek zorundasın gibi manipülasyonları varİçmenize mi karşı eğlenmenize mi
Ortak sevdiğiniz şeyler illaki vardır. Onların üstüne yoğunlaşınBaşlarda böyle değildi içen biri olduğumu biliyordu. Evlendiğimden beri içmiyorum, evet sigara alkole karşı. Evlendin çocuğun var adapte olup değişmek zorundasın gibi manipülasyonları var
Başlarda böyle değildi içen biri olduğumu biliyordu. Evlendiğimden beri içmiyorum, evet sigara alkole karşı. Evlendin çocuğun var adapte olup değişmek zorundasın gibi manipülasyonları var
Bekar hayatımdan kaçıp yanlış bir evlilik yaptım şimdi yanlış evlilikten çıkacağım 2 gün sonra mahkemem var umarım boşanmış 2 çocuklu hayatımda yüzüm güler de geçmişi ozlemem,Ama şu anki aklımla bekar halimi isterdim asla bi şeylerden kaçmak için kendimi heba etmezdim6 yıldır evliyim, küçük bir oğlum var, bakacak aileden kimsem yok, bakıcısı var. 30lu yaşlardayız, Ikimiz de çalışıyoruz. Evimiz kira değil, arabamız var, ortalama sıkıcı bir hayat düşünün. Eşim çabuk öfkelenen biri ben sabırlı bir kadınım sakin kalabildiğim için bu yüzden pek kavga etmiyoruz. Eşime karşı heyecanımın bittiğini hissediyorum, boşanıp tek başıma çocuk büyütmekten de korkuyorum, sigara alkole klüplere çok karşı biri, bense içip eğlendiğim bekar hayatımı özlüyorum. Evliliğin getirdiği rutinden sıkıldığım için utanıyorum kendime kızıyorum. Eşim kendince biz ve evi için çabalayan biri, Problem bende gibi hissediyorum. Kendi kendimle savaşıyorum, çok mutsuzum. Siz bekar hayatınızı özlüyor musunuz.
Ya ben de alkole sigaraya karşı biriyim de bi insan neden zıttı birini zorla dayatarak kendine benzetmek isterki aklım almıyor. Kullanan biri olsaydım ve eşim karşı olsaydı eminim ben de çok sıkılırdımBaşlarda böyle değildi içen biri olduğumu biliyordu. Evlendiğimden beri içmiyorum, evet sigara alkole karşı. Evlendin çocuğun var adapte olup değişmek zorundasın gibi manipülasyonları var
Doğru kelime uyumsuzluk değilse de benim için sıradanlaştı galiba evet, erkekler düzenli sex varsa mutlu bence, biz kadınlar değişiğiz dimi :)Cinsel olarak uyumsuzluk buna sebep oluyor olabilir mi?
Yok yav ben de düzenli seks varsa mutluyum. Elde olmayan sebeplerle rutin şaşıyorsa geriliyorum. Rahatlayamıyorum sanki.Doğru kelime uyumsuzluk değilse de benim için sıradanlaştı galiba evet, erkekler düzenli sex varsa mutlu bence, biz kadınlar değişiğiz dimi :)
Ya ilişki değil de, ben aptal gibi gidip dümdüz bir ev adamı seçmişim, bense çok dinamiğim terslikler dengelenmiş evet, ama yaş geçtikçe yaşamadan hayat geçiyor gibi geliyor sanki.çift terapisi alıp bu sorunları konuşabilirsiniz ilişkiniz monotonlaşmış ama bu sebeple boşanmayı düşünmeyin
Yok bide öyle sağlıktan girdi psikolojiden çıktı kibar kibar uzaklaştırdı beni önceleri, tezleri mantıklıydı, çürütemedim de. Zaman geçtikçe hayır'lar olmaz'lar annesin'lere döndü.Ya ben de alkole sigaraya karşı biriyim de bi insan neden zıttı birini zorla dayatarak kendine benzetmek isterki aklım almıyor. Kullanan biri olsaydım ve eşim karşı olsaydı eminim ben de çok sıkılırdım
Evet çoğumuz şimdiki aklımız olsa yaptığımız hataları ve seçimleri yapmazdık, doğru. Çocuklar küçük mü, aileniz destek mi, çalışıyor musunuz.?Bekar hayatımdan kaçıp yanlış bir evlilik yaptım şimdi yanlış evlilikten çıkacağım 2 gün sonra mahkemem var umarım boşanmış 2 çocuklu hayatımda yüzüm güler de geçmişi ozlemem,Ama şu anki aklımla bekar halimi isterdim asla bi şeylerden kaçmak için kendimi heba etmezdim
Hayır beraber gitmezdik, ben kızlarla giderdim ve bilirdi.Açıkçası değişik bir kafa.. inanın bekar olma evli olma meselesi değil bu. arada hala gideriz eşimle.. çok da iyi gelir. Tarzımız değişti sadece artık yemek yiyip masada oturabileceğimiz sesli mekanları tercih ediyoruz bir masa etrafına ayakta dikilmektense. evlenmeden önce beraber gider miydiniz? Hep mi karşıydı?
Işte benim hatam yine, evlilik yaptığım yetmezmiş gibi birde çocuk. Ben böyle sıkıcı bir rutin hayat olacağını hiç öngöremedim.Ya ben de alkole sigaraya karşı biriyim de bi insan neden zıttı birini zorla dayatarak kendine benzetmek isterki aklım almıyor. Kullanan biri olsaydım ve eşim karşı olsaydı eminim ben de çok sıkılırdım