- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
Kesinlikle kediler mukemmel bisee canim kedimm <3Ben de böyle bir dönemdeyim. Bugün ciddi ciddi antidepresana başlamayı düşündüm. Günlerdir elime almıyorum kitabımı. Ama benim somut sıkıntılarım var ve başa sarmaktan yoruldum. Bana tek iyi gelen şey kedim. Onunla kuduruyoruz, koklaşıyoruz biraz iyi geliyor.. Allah hepimizi feraha çıkarsın inşallah..
Ne yapayım bende de aynı şeyler var. Sevgilimden uzaktayım.. bir hafta sonra yolculuk var okuduğum yere dönüyorum ona hazırlık derken kafam dağılıyor işte.
Aaaa evet evde bir tüylü kankam var onunla oynamak da iyi geliyor ❤
İkizler burcu musunuzSaniyelik duygu değişimi yaşıyorum. Bir an dünyanın en bestiyim bir de bakmışım en yıkığıKendimi dağıttığım an ‘kendinle ne konuştun Desmond, sakin kalacaksın, iyi hissetmeyi başaramıyorsan bile duyarsızlaşacaksın’ kendimi böyle ikna yoluna gidiyorum.
Yani önerim kendinizle konuşmayı denemeniz. Bir de zamanın gücüne inanmanız. Zaman her şeyin ilacıdır gibi beylik bir laf etmeyeceğim ancak iyi şeyler getirebildiği gibi; kötü şeyler de sarabiliyor başınıza. Sonra dününüze geri dönmek istiyorsunuz. Öyle bir güç işte. Karışık oldu, neyse.
Değilimİkizler burcu musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?