Aynı şeyi yaşıyorum çok şükür sorunum yok ama benim sorunum ne? İçimde kocaman bir iç sıkıntısı ağlama isteği saçma sapan şeyleri kafama takıyorum büyütüyorum hep ağlamak istiyorum anksiyete veya depresyon galibaÖyle bir dönemdeyim ki hiçbir şey mutlu etmiyor. İnsana dizi izlemek,kitap okumak,yemek yemek bile eziyet gibi gelir mi? Geliyor. Belli bir problemde yok hayatımda, her şey yolunda gibi. Kalbimde kocaman bir boşluk hissediyorum. Mutlu olabileceğim şeyleri deniyorum, yapmaya çalışıyorum.. yok yok, olmuyor. O huzursuzluk hissi öyle yüreğimde ki. Neden yaşıyorum, amacım ne, bu hayat nasıl bitecek daha çok var yahu deyip darlanıyorum. Beni neyin bu kadar mutsuz ettiğini bulamıyorum, çok üzgünüm. Dün tek başıma gezmek istedim, yürüdükçe burnumun direği sızlıyordu. Hani bir de boğazı düğümlenir ya insanın, sıkar seni.. öyle..
Sahi gerçekten sizler nasılsınız? Gerçek anlamda ama, iyiyim deyip geçiyor herkes. Gerçekten nasılsınız?
Gerçekten iyiyseniz bunu neye borçlusunuz? Kötüyseniz de nasıl iyi olacaksınız, biliyor musunuz?
Böyle dönemlerinizde sizi ayağa kaldıran nedir?
Çok karışığım. Yazdıklarınızı dikkatle okuyacağım..
Tiroid olabilir sizinkisi. Çarpıntı ya da kalbiniz hiç atmıyor gibi hisler oluyor mu? Bi Tsh ölçütürun aç karna. 3 gün ilacı aksatsam prima bez reklamına ağladigimi bilirim ben.Aynı şeyi yaşıyorum çok şükür sorunum yok ama benim sorunum ne? İçimde kocaman bir iç sıkıntısı ağlama isteği saçma sapan şeyleri kafama takıyorum büyütüyorum hep ağlamak istiyorum anksiyete veya depresyon galiba
Baktırayım teşekkürler gerçi ben dört yıl önce anksiyete yaşadım iki yıl ilaç kullandım acaba o mu diyorumTiroid olabilir sizinkisi. Çarpıntı ya da kalbiniz hiç atmıyor gibi hisler oluyor mu? Bi Tsh ölçütürun aç karna. 3 gün ilacı aksatsam prima bez reklamına ağladigimi bilirim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?