• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşluktaydım şimdi şaşkınlıktayım

nisan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
327
2
96
İstanbul
ya biz eskisi gibi görüşüyoruz canım bebeğim diyor yine bana
ne ki bu şimdi arkadaşlar anlamadım ben

nası yani?

ayrıldığın sevgilinle yeniden görüşüosunuz ve sana cnm cicim demeye kaldığı yerden devam edio ölemi??

konuyu bir kaç gün önce açmıştım "boşluktayım" diye
düşünemedim tabi daldım hemen kusura bakmayın.. kısa bir özet geçeyim
yorulduğunu söylemişti
benden duygusal olarak birşey bekleme demişti
arkadaş olarak görüşmeyi, düşman olmamamızı rica etmişti
ben de tamam demiştim
ama şimdi eskisi gibiyiz yaw anlamadım ben birşey arkadaş mıyız ki biz
neyiz
kızlar soramıyorum ona
esasen benim keyfim yerinde gibi ama şapşallaştım ne ki bu şimdi

ayrılıs sebebınıze cok basıt sebep ıse demesı dogaldır dıye dusunurum..
bazı erkeklerın karakterınde pıskınlık vardır belkıde oyle cınsıdr sevgılıız
yada herseyı unutup yenıden aşka merhaba dıycek...
sızde cok yazdım sorunu tam bılmeden....

diğer konudan devam edecektim fakat çok uzun oldu orası
o yüzden yeni başlık açtım-tatlicadiarzu-

yorulduğunu söylemişti
ben de tamam demiştim
neyiz
kızlar soramıyorum ona
şimdi vermıssın sorunı işde..
madem bekleme demıs sakın heveslenmeyın derım..
sonucda sız hayal kırıklıg yaşamayın gene eskı sevgılıden arkadaş olurmu onu dusunu derım ..
siz hala bişliler hıssedıyosunuz sanırım yarın sıze tanıstıg baska kızla ilişkisinı anlatsa nasıl dayanıcaksınız...

ayrılıs sebebınıze cok basıt sebep ıse demesı dogaldır dıye dusunurum..
bazı erkeklerın karakterınde pıskınlık vardır belkıde oyle cınsıdr sevgılıız
yada herseyı unutup yenıden aşka merhaba dıycek...
sızde cok yazdım sorunu tam bılmeden....

pişkinlik de yok ki huyunda
ufak tefek tartışmalar yaşadık bir gün yoruldum ben dedi
yorgunluğum ne zaman geçer bilemiyorum
hakkına da girmek istemiyorum bitirelim dedi

şimdi vermıssın sorunı işde..
madem bekleme demıs sakın heveslenmeyın derım..
sonucda sız hayal kırıklıg yaşamayın gene eskı sevgılıden arkadaş olurmu onu dusunu derım ..
siz hala bişliler hıssedıyosunuz sanırım yarın sıze tanıstıg baska kızla ilişkisinı anlatsa nasıl dayanıcaksınız...

ama eskisi gibi davranıyor bana arkadaş gibi değil yani

sana ilk basta ayrilmayi istemesi kisa ve net: ozgur olmak sana hesap vermemek baska insanlarla rahat bulusup konusmak ti.
enazindan senin ozaman nerdeydin neyaptin gibi karisip yada istedigi seylerin nazini senden cekmiyeckdi.

ayrildiniz ve sana ya:1) oyle sinsi ki seni kendine asik edip , kendine cekicek ama iliski olmayacak..yani sen hala ona asik kalacaksin
2) ego dur nefs dir istektir duygudur ki ilgi bekler tatmin olur ve senle canim cicimli bu yuzden konusuordur. aramizda bisey yok ama rahat yani olacakmis gibi gosteriyor ama nasil diyim senin ilginden faydanalniyor.
ya nasil anlatsam ki simdi.. mesela biriyle cnm cim diye konusursun az bole flort filan edersin bu biraz heycn vericidir ya, o yuzden yapiyor iste bunu..bukadar
3) en son ve az biihtimal ama, o istedigi kisiden hefesini ya aldi, yada o kisiyle bi alakasi kalmadi ve alistira alistira sana donuyo.

yani bazi ereklerde vardir boyle laubali, herkese cnm cicim bebegim diyip takilirlar, maksat capkinlik ve ego tatmini..asilma vekkiza verilen le alinan ilgi.

yani fazla takma bence hatta sen ilgi gosterme,sudan sebeple ayrilmayi isteyen biri sonrada kafasinin estigi gibi konusmasina izin verme ve agirligini koy derim! neden boyle yaptigini sordugunda, arkadassak bana arkadas gibi davran gibi bi cevapta bulun! bakarsin sana neden bunu yaptigini acikliyaverir

sana ilk basta ayrilmayi istemesi kisa ve net: ozgur olmak sana hesap vermemek baska insanlarla rahat bulusup konusmak ti.
enazindan senin ozaman nerdeydin neyaptin gibi karisip yada istedigi seylerin nazini senden cekmiyeckdi.

ayrildiniz ve sana ya:1) oyle sinsi ki seni kendine asik edip , kendine cekicek ama iliski olmayacak..yani sen hala ona asik kalacaksin
2) ego dur nefs dir istektir duygudur ki ilgi bekler tatmin olur ve senle canim cicimli bu yuzden konusuordur. aramizda bisey yok ama rahat yani olacakmis gibi gosteriyor ama nasil diyim senin ilginden faydanalniyor.
ya nasil anlatsam ki simdi.. mesela biriyle cnm cim diye konusursun az bole flort filan edersin bu biraz heycn vericidir ya, o yuzden yapiyor iste bunu..bukadar
3) en son ve az biihtimal ama, o istedigi kisiden hefesini ya aldi, yada o kisiyle bi alakasi kalmadi ve alistira alistira sana donuyo.

yani bazi ereklerde vardir boyle laubali, herkese cnm cicim bebegim diyip takilirlar, maksat capkinlik ve ego tatmini..asilma vekkiza verilen le alinan ilgi.

yani fazla takma bence hatta sen ilgi gosterme,sudan sebeple ayrilmayi isteyen biri sonrada kafasinin estigi gibi konusmasina izin verme ve agirligini koy derim! neden boyle yaptigini sordugunda, arkadassak bana arkadas gibi davran gibi bi cevapta bulun! bakarsin sana neden bunu yaptigini acikliyaverir

Bu yazıya kulak ver, uygula derim :lepi:

yorulduğunu söylemişti
ben de tamam demiştim
neyiz
kızlar soramıyorum ona

Ayrıldığın biriyle niye görüşüyorsun anlamadım..
Önce sevgili sonra arkadaş veya kardeş olunur mu?

hakkaten maniac yerinde sorular sormuş, ben bile bazı durumlara yönelik pay biçtim kendime :smiley-cool: ben de olsam ya tartışmadan, hesap sorulmasından bıktı ya da bişeyler bitti içinde ama yedekte tutuyı derdim...

kızlar açıklığa kavuştu sayılır
fakat düşüncelerim daha net değil
çıkarımlarımı paylaşayım
insan hakkına çok dikkat eder herşeyde
özellikle hiç bir kızın hakkına girmek istemiyor
(kardeşinden ve annesinden sıkı tembihli)
ben onun ilk ilişkisiyim
ufak tefek şeyleri kafasında çok büyütebiliyor ve sıkıntı yaşıyor kendi içinde
daha önceden bir flörtü olmadığı için ve hassasiyeti olan biri olduğu için bu tartışmaların normal olduğunu kavrayamadı ve çok hırpaladı kendini
bir tartışmadan sonra bana 3 saat neden öyle düşündüğünü anlattığını bilirim sonunda haklı çıkmıştır her seferinde
kız tarafı olarak hep sorun çıkaran oldum doğruya doğru:oklava:
ama her kız naz yapar sevdiğine bunu bilmiyor kendileri
yorulduğunu hissetti, sevgisi bitmedi ama..
benim de çok kısmetlerim çıkıyor:kedi: bunu biliyor
önümü kapama hakkını kendinde görmedi
ilerde bitebilir karşına çıkan kısmetleri kapamaya hakkım yok bu durumda dedi

bu mavileri söyledi zaten
hakkaniyetli düşünmeye çalıştı
fakat pratikte yapamadı
çünkü bizim çok güzel de bir arkadaşlığımız var...

ben de bitmesini istemiyorum
basit bir sebepten
çünkü gerçekten çok temiz ve iyi bir insan ve çok seviyorum
bu devirde bulmuşum böylesini bırakmam:teytey::dance:

bakalım...
nasip diyorum..
şimdilik iyi gidiyor
o beni kırmamaya özen gösteriyor ben de onu kırmamaya özen gösteriyorum

Back
X