kızlar merhaba.boşluktayım içim daralıyor bana bir akıl verin ne olur.4 aylık evliyim 10 yıl flört ettik.ailem evlenmeden önce eşime bayılırdı çok severlerdi.nişanlıyken ailesiyle problemler oldu herkeste olan problemler.evlendik bir ay sonra özellikle annem eşime zıtlaştı.boşanacaksın o senin paranın peşinde vesaireler demeye başladı.bana küstü 1 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz.annemin psikolojik sorunları var.ben yokken eve girip yatak odamı ve evin heryerini karıştırıyor.eşimin beni aç bıraktığını düşünüyor.devamlı benim ezildiğimi düşünüyor.halbuki tam tersi bu konuda bana kızardı ilk başta bu kadar höt höt olma diye.
şimdi tek kaldı ve depresyonda sanırım.arıyorum mesaj atıyorum senin gibi kızım yok bana anne deme diyor.ve bir kaç yalanıda var tabi.
ama annem sonuçta dayanamıyorum etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor diyorlar ama hergün bir kaç kez konuşurken artık haftada bir iki mesajı geçmiyor ama evimi karışltırması devamlı yalan söylemesi evhamları beni bunalttı.
ne yapmalıyım sizce?
eşim benim için ailesini geride bıraktı karşı çıktı benim olduğum şehre geldi.ama annem yüzünden ben bile kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?bebeğimi kaybettim annem yüzünden
şimdi tek kaldı ve depresyonda sanırım.arıyorum mesaj atıyorum senin gibi kızım yok bana anne deme diyor.ve bir kaç yalanıda var tabi.
ama annem sonuçta dayanamıyorum etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor diyorlar ama hergün bir kaç kez konuşurken artık haftada bir iki mesajı geçmiyor ama evimi karışltırması devamlı yalan söylemesi evhamları beni bunalttı.
ne yapmalıyım sizce?
eşim benim için ailesini geride bıraktı karşı çıktı benim olduğum şehre geldi.ama annem yüzünden ben bile kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?bebeğimi kaybettim annem yüzünden