boşluktayım yardım edin

Allah yardımcın olsun hakkaten. Kaynanadan çekeni çok gördükte sana kaynanalık yapan annen.
İnşallah tez zamanda tayinin çıkar. Ona inat her geçen gün daha mutlu olursunuz eşinle.
benim sıkıntım içim nedense rahat etmiyor annemle aram kötüyken haksız saçmalıyor evliliğimi bozamam eğer bozarsam ömür boyu şu kadar ay senin paranı yedi diye cehennem edecek dünyayı bana.
bekarken bana sadece harçlık verirdi maaşı görmezdim ben şuan mesele bu sanırım birazda ona harcamamam ama evim ayrı artık eşim kalkıp maaşını annesine verse deliririm ben

annem babam emekli ve ikisi devamlı dip dibe.üzüm üzüme baka baka kararır misali babamda benziyor ona.
O zaman babayı da boşverin.
Kendiniz gidin doktora.
Ne yapılması gerektiğini öğrenin.
Belki yatarak tedavi verirler.
Ben olsam kilidi değiştiririm,kayboldu,kilit bozuldu vs. der geçerim.
Mümkün olduğu kadar muhabbeti uzatmayın daha çok zarar görürsünüz.
Yazık ilk bebenizi kaybetmişsiniz,bunu korumaya çalışın.

onu tedavi ettirmek sizin evlat olarak bir göreviniz. babanız karşı çıkmıyor mu bu duruma hiç, evinize girmesine falan bir sey demıyor mu

kızlar merhaba.boşluktayım içim daralıyor bana bir akıl verin ne olur.4 aylık evliyim 10 yıl flört ettik.ailem evlenmeden önce eşime bayılırdı çok severlerdi.nişanlıyken ailesiyle problemler oldu herkeste olan problemler.evlendik bir ay sonra özellikle annem eşime zıtlaştı.boşanacaksın o senin paranın peşinde vesaireler demeye başladı.bana küstü 1 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz.annemin psikolojik sorunları var.ben yokken eve girip yatak odamı ve evin heryerini karıştırıyor.eşimin beni aç bıraktığını düşünüyor.devamlı benim ezildiğimi düşünüyor.halbuki tam tersi bu konuda bana kızardı ilk başta bu kadar höt höt olma diye.
şimdi tek kaldı ve depresyonda sanırım.arıyorum mesaj atıyorum senin gibi kızım yok bana anne deme diyor.ve bir kaç yalanıda var tabi.
ama annem sonuçta dayanamıyorum etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor diyorlar ama hergün bir kaç kez konuşurken artık haftada bir iki mesajı geçmiyor ama evimi karışltırması devamlı yalan söylemesi evhamları beni bunalttı.
ne yapmalıyım sizce?
eşim benim için ailesini geride bıraktı karşı çıktı benim olduğum şehre geldi.ama annem yüzünden ben bile kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?bebeğimi kaybettim annem yüzünden
Öncelikle bende 4 aylık evliyim, Rabbim hayırlı huzurlu yuva nasip etsin.. Annenin acilen bir psikoloğa gitmesi lazım. Ciddi bunalıma girmiş, sanırım sana fazla düşkündü. Anahtar meselesinde ise annen dahi olsa kimseye evinizin anahtarını vermemeniz gerekir diye düşüyorum. Bebeğini kaybettiğin için çok üzüldüm ama faturasını annene çıkarma bence, her üzüntü yaşayan bebek kaybetmiyor öyle bak olaya. Rabbim verir, Rabbim alır. Hem 4 aylık evlilikte çocuğa halaydamı karar verdiniz yahu :KK48: Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..

bence sizi anneniz hasta degil gecimsiz kavgaci bekarken sizin maasinizi aliyormus size harclik veriyormus simdi olmayinca esinize gicik gitmeye baslamis.

onu tedavi ettirmek sizin evlat olarak bir göreviniz. babanız karşı çıkmıyor mu bu duruma hiç, evinize girmesine falan bir sey demıyor mu
bir gün eve ben gidin usta gelecek dedim işten izin alamadık haftasonuda gelmiyordu ustalar.o sırada odaları karıştırmış bekarken eşime yazdığım mektupları bulmuş okumuş sen kocana eziliyosun ondan özür diliyorsun boşanacaksın bu seni eziyor diyor.hatalıysam özür diliycem tabiki.
aaa birde eşimin kız kardeşini sevmiyor eşim ile görümcem internette aynı anda online ise beni arıyor bak bunlar görüşüyorlar ben arkandayıms enin diyor.en son kızdım sanane kardeşi ya ben takmıyorum dedim.
tabi birde 20 günlük evliyken eşimle mesajlaşıp eşime kızığ gece beni geri eve götürdü uykumdan uyandırıp.

bekarken bana sadece harçlık verirdi maaşı görmezdim ben şuan mesele bu sanırım birazda ona harcamamam ama evim ayrı artık eşim kalkıp maaşını annesine verse deliririm ben
:KK57:
Kimse kusura bakmasında ben hasta bir insandan çok gözünü dünya malı bürümüş bir kadın görüyorum.
Kızı boşansın, yuvası dağılsın dert değil; yeterki parasını ben yiyeyim derdinde.

Anne var, anne var ya.

bence sizi anneniz hasta degil gecimsiz kavgaci bekarken sizin maasinizi aliyormus size harclik veriyormus simdi olmayinca esinize gicik gitmeye baslamis.
evet aynen öyle benim kredi kartımla eşim mutfağa bir şey alsın bunu duysun annem deliriyor.kredi kartı ekstren bana gelecek kontrol etcem diyor...kendimi nasıl rahatlatmalıyım sizce içim daralıyor burdan gitmek istiyorum tayinim çıksa bana tamamen küserseler günaha girermiyim korkuyorum onları kırmakta istemiyorum ama eşimi çok seviyorum

:KK57:
Kimse kusura bakmasında ben hasta bir insandan çok gözünü dünya malı bürümüş bir kadın görüyorum.
Kızı boşansın, yuvası dağılsın dert değil; yeterki parasını ben yiyeyim derdinde.

Anne var, anne var ya.
devamlı herşeyini biz tam aldık sana borç bırakmadık diyip duruyor.ben ona alma bir şey dedim halbuki ve benim takılarımı benim maaşımla yaptı zaten.düğün takılarınıda vermedi her kız annesi almıyormu elinde varsa ve ben ısrar ettim ona alma diye

Evet evet bence de arkadaşlar haklı.
Anne hasta değil.
Anne kötü niyetli.
Asıl o senin paran için seni istiyor.
Eeeee kişi kendinden bilirmiş karşındakini.
Günah mı bilemem de ben görüşmezdim anne ve baba ile.

evet aynen öyle benim kredi kartımla eşim mutfağa bir şey alsın bunu duysun annem deliriyor.kredi kartı ekstren bana gelecek kontrol etcem diyor...kendimi nasıl rahatlatmalıyım sizce içim daralıyor burdan gitmek istiyorum tayinim çıksa bana tamamen küserseler günaha girermiyim korkuyorum onları kırmakta istemiyorum ama eşimi çok seviyorum
canim bende uzuldum durumuna..son okuduklarimdan sonra annenizin psikolojisi bozulduguna kanaat getirdim.onu bi sekilde uzmana goturmek gerek.anne yanlista olsa oyle birakmak pek dogru gelmedi bana.bak bebegini kaybetmissin uzuntuden.esini birakacak degilsin tabi.ama annenin yanindayken hep mutlu mesut olun.para harcamalarinizi bahsetmeyin.aradada annenize para verin.

annemle babamla görüşmeyince kv kp de laf vermek istemiyorum onlarda bundan mutlu olabilecek insanlar.eşim söylemez ama bir gün muhakkak ortaya çıkacak hepsi.kv ile konuşmuyor annem mesela kv bana gelince deliriyor annem.evinde nasıl rahat dolaşır o evi ben dizdim diyor yarısınıda onlar ödedi ve oğullarının evi.yaptığı her iyiliği abartan ve kat kat fazlasını isteyen biri annem.
sizce tavrımı koruyayım mı hala evlat olarak 2 günde bir mesajımı atarım azarlar beni ama olsun.burdan gitmem en doğrusu değil mi

canim bende uzuldum durumuna..son okuduklarimdan sonra annenizin psikolojisi bozulduguna kanaat getirdim.onu bi sekilde uzmana goturmek gerek.anne yanlista olsa oyle birakmak pek dogru gelmedi bana.bak bebegini kaybetmissin uzuntuden.esini birakacak degilsin tabi.ama annenin yanindayken hep mutlu mesut olun.para harcamalarinizi bahsetmeyin.aradada annenize para verin.
annemin kendi maaşı var babamında var ve giderleri yok bbiryere.hiç bahsetmiyorum ama benden pahalı şeyler istediğinde mecburen bir daha ki ay diyorum.eşimin annesinin maaşı yok o kadın dese kavga çıkarırım ben.annemin elinde varken neden para vereyim

Anneniz yüzünden bebeği nasıl kaybettiniz?

annen parayi cok seviyor para mutlu olmak icin bi arac.. amac degil anlatin ona..uzuldum durumuna insanin kendi annesi olunca banane diyemiyorsun iste.siz annenizle yanliz kalmamaya calisin esinizle gidin seni uzmesin konusup.

devamlı herşeyini biz tam aldık sana borç bırakmadık diyip duruyor.ben ona alma bir şey dedim halbuki ve benim takılarımı benim maaşımla yaptı zaten.düğün takılarınıda vermedi her kız annesi almıyormu elinde varsa ve ben ısrar ettim ona alma diye
Nasıl düğün takılarını vermedi?
Pess. Hakkaten imtihan senin ki; dediklerini duyma, laf da etme, büyüklük sende kalsın ama bu küslük yüzünden içini darlama. Canını sıkma. Duvarı nem, insanı gam yer derler. Gençken anlamıyorsun, ama sinir stres ileriki yaşlarda mutlaka vücudunun bir yerinden patlak veriyor.
Annenin tedaviyle düzeleceğini sanmam. Bencilliğin ilacı mı var ki? Tarlayı ekip biçsin diye çocuk doğuranlardan farklı bir zihniyet değil annendeki. Bir arkadaşım var 40'a doğru gidiyor, bir gün evlenirsem diye bir cümle kurmuş, annesi panikle " biri mi var yoksa, sen evlensen bana kim bakacak demiş". Yuh yani , kadının dibinde evli barklı çocukları var ama bu çocuğunun mürüvetini görmek istemek yerine, bana ne olur derdinde.
Annelik doğurmakla olmuyormuş.

kızlar merhaba.boşluktayım içim daralıyor bana bir akıl verin ne olur.4 aylık evliyim 10 yıl flört ettik.ailem evlenmeden önce eşime bayılırdı çok severlerdi.nişanlıyken ailesiyle problemler oldu herkeste olan problemler.evlendik bir ay sonra özellikle annem eşime zıtlaştı.boşanacaksın o senin paranın peşinde vesaireler demeye başladı.bana küstü 1 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz.annemin psikolojik sorunları var.ben yokken eve girip yatak odamı ve evin heryerini karıştırıyor.eşimin beni aç bıraktığını düşünüyor.devamlı benim ezildiğimi düşünüyor.halbuki tam tersi bu konuda bana kızardı ilk başta bu kadar höt höt olma diye.
şimdi tek kaldı ve depresyonda sanırım.arıyorum mesaj atıyorum senin gibi kızım yok bana anne deme diyor.ve bir kaç yalanıda var tabi.
ama annem sonuçta dayanamıyorum etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor diyorlar ama hergün bir kaç kez konuşurken artık haftada bir iki mesajı geçmiyor ama evimi karışltırması devamlı yalan söylemesi evhamları beni bunalttı.
ne yapmalıyım sizce?
eşim benim için ailesini geride bıraktı karşı çıktı benim olduğum şehre geldi.ama annem yüzünden ben bile kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?bebeğimi kaybettim annem yüzünden
etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor yazmışsın etrtafında kiler dogru demiş.
oglunu kaybettgiini düşnen kv ler gibi annende "seni kaybettigini " düşünüp, geri alabilmek için senin kocandan boşanman için bildigin caba sarf ediyor. annenden evinin anahrtarı al. umursama. konuşmaz ise konuşmasın. anneler kıymetlidir ama herkes yerini bilecek.

Back
X