- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
foto burdan bir evden benim tv masanın üstünde kalıyo, tv olan yerde resimde bende koltuk var
Canim bu resimde tv yok ki. Ayrica bunun neresi bos? Aksine çok dolu geldi gözüme. .
tv ünitesi görülüyorya ucu yani bende 2 tane 3 lü karşılıklı..bu dolu ama benim ki boş sadece oda benzeri oldugu için koydum
Canim hicbir sey anlamadim, foto koysan daha iyi olmaz mi?[/QU
of yarabbim
kendi evinden bi foto koy kız :)
gayet net ve şık bir mekan belki bir kitaplık işinizi görebilirfoto burdan bir evden benim tv masanın üstünde kalıyo, tv olan yerde resimde bende koltuk var..masamda yan değil duvara uzunlama.. ama nerdeyse kapıdan girerken evi yarısı bomboş gibi
evde konsol filan yokmu, aynasız bir konsol tv altına konulabilir mesela, bi arkadaşın dediği gibi ferah ev daha rahat bencede çok sıkıntı yapmaarkadaşlar odam çok boş duruyor salon aslında, bir takım koltuk var ,tv duvarda masada var ama çok boş duruyor ...tv ünitesi istemiyorum ne yapsamki tv ye???puf mu koysam, yada bank tarzı puf mu, halı paspas gibi kaldı..yada yere tüylü paspas mı atsam..ne yapsam bilemedim...
oturma grubu camın önünde tam karşıda tv duvarda, daha kapıdan girerke tam karşıdada masa,, tv le masa bir yerde ama masa dik duruyo tv nin altı boş kapıdan daha girerken önü bomboş..yada şöyle sorayım bir oda çok boş görünüyor doldurmak için ne yaparsınız ?
birde oda çok büyükse koltukları biraz ortaya halıya doğru çekmek de halının küçüklüğünü kamufle edebilirarkadaşlar odam çok boş duruyor salon aslında, bir takım koltuk var ,tv duvarda masada var ama çok boş duruyor ...tv ünitesi istemiyorum ne yapsamki tv ye???puf mu koysam, yada bank tarzı puf mu, halı paspas gibi kaldı..yada yere tüylü paspas mı atsam..ne yapsam bilemedim...
oturma grubu camın önünde tam karşıda tv duvarda, daha kapıdan girerke tam karşıdada masa,, tv le masa bir yerde ama masa dik duruyo tv nin altı boş kapıdan daha girerken önü bomboş..yada şöyle sorayım bir oda çok boş görünüyor doldurmak için ne yaparsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?