Boşuna heyacana kapıldığımı düşünüyorum .. soğudum heyacanımı yitirdim

Ben ne kadar bahtsız bir kızım

Böyle şeyler herkesin başına geliyor mu

Bende mi anormallik mi var diyorum artık ben mi bir yerde hata yapıyorum

boylr seyleri herkesin hayatinin bir kesiminde hatta bir cok kesiminde yasamistir sadece kk forum diye birsey hayatlarinda yoktur ve bu nedenle konu acilmamistir ...

ne kadar zamandir bu sekilde suruyor bilmiyorum ancak kisa surede beklentin karsilanmiyorsa buna sevinmelisin madem ciddi dusunen birisi istiyorsun sana hemen cevap veren (ataklarina adimlarina ) biri senin heyecanini yitirmene neden olmaz mi ??

hem fazla takiyorsun bence sonucra bugunler ger gelmeyecek ve inan su siralarda yasadigin heyecan ilerleyen sureclerde olmayacak

biraz oluruna birak geri planda kal kacan kovalanir diye tescillenmis bir durumumuz var ortada unutma emii

ve son olarak kismetinde varsa istedigin kadar it zatrn olacaktir hakkinda hayırlısi sekerim :KK66:

Belki sadece arkadaşça bir yaklaşımı vardı,sizin yanlış anladığınızı düşünüp kendini biraz geri çekti.Yani her bizimle muhabbet eden konuşmamızı dinleyen birşeyler hissediyor demek değil ki.Aynayı çatlatacaksın lafını bende çok kullanırım çok bakıyorsun anlamında.Hoşlanan adam sizinle kahve içmeyi teklif eder,çıkışta işin varmı der,bir bahane bulur mutlaka,sevdiğiniz konuları konuşur v.s v.s

İşte o kısmı yani kahve içme kısmı bizim bulunduğumuz yerde çok zor .. Bir cadde bir pastane var .. Anında tüm ilçeye yayılır .. Yani arada bir vesile olması lazım belkide bilmiyorum .. Yani bakalım çok beklenti içine giriyorum belki de ... Olcak olursa olur ya da dediğiniz gibi niyeti varsa illaki bir ortam ayarlar kendi demi

boylr seyleri herkesin hayatinin bir kesiminde hatta bir cok kesiminde yasamistir sadece kk forum diye birsey hayatlarinda yoktur ve bu nedenle konu acilmamistir ...

ne kadar zamandir bu sekilde suruyor bilmiyorum ancak kisa surede beklentin karsilanmiyorsa buna sevinmelisin madem ciddi dusunen birisi istiyorsun sana hemen cevap veren (ataklarina adimlarina ) biri senin heyecanini yitirmene neden olmaz mi ??

hem fazla takiyorsun bence sonucra bugunler ger gelmeyecek ve inan su siralarda yasadigin heyecan ilerleyen sureclerde olmayacak

biraz oluruna birak geri planda kal kacan kovalanir diye tescillenmis bir durumumuz var ortada unutma emii

ve son olarak kismetinde varsa istedigin kadar it zatrn olacaktir hakkinda hayırlısi sekerim :KK66:

Teşekkür ederim çok sağolun dediğiniz gibi geri çekilme vakti birbirimize yazılmışsak olur yaş 27 -28 olmuş zaten beklentimiz ciddi artık

Teşekkür ederim çok sağolun dediğiniz gibi geri çekilme vakti birbirimize yazılmışsak olur yaş 27 -28 olmuş zaten beklentimiz ciddi artık

kesinliklee

birde siz ona karsi bisi hissettiginiz icin en ufak bi bakis soz lehinize aliyor olabilirsiniz halbuki ayni bakislari ve aozleri soyleyen baskalarida olabilir ancak sizde bi his olmadigindan dikkatinizi cekmeyebilir bu hep boyledir :KK66:

Back
X