- 11 Kasım 2017
- 268
- 162
- 18
- 38
- Konu Sahibi ziplamayireddedentavsan
-
Kuz yok baya kanlı canlı ınsanımFake konu kokusu geldi burnuma.
Adam bir hediye almadı diye hemen bebeğe bir şey olacak
Ahh şu hormonlar... kızma kuşum kocişine. Belki işyerinde üzülmüştür. Takma bunları. Bebişine odaklan sen hamile imişsinde bak.
Ondan değil kuz sınırlendım dıyeAdam bir hediye almadı diye hemen bebeğe bir şey olacak
Ya ben de calısıyorum o yuzden bıraz lutuf bence.. o da temızlık yapımca kutuf meselaBir de yemek yapmanin lutuf olmasibu durumda yemek sepeti mabed
Hamileligi kullaniyorsun gibi gorunuyor buradan, aksam cikmakla ya da hediye almamakla bebege bir sey olmaz.. offff anne baba olmadan once bir sertifika programi olmali ya..
Sen değil zaten konu fake gibi :) ama eğer değilse bir tavsiyem var BÜYÜYÜN ikinizde .Kuz yok baya kanlı canlı ınsanım
İşte ben kızımı böyle yetiştirmemek için çabalıyorum. Yani sizin gibi. Yani bencilce. Biraz da şımarık. Haksızsa haksızım deyip büküp boynunu özür dileme yüceliğini gösterebilecek bireyler lazım.
Benim eşimde diyo bunuben bazen böyle konuları okuyorum
eşim kk ya iyice uyuz olmaya başladı
gecen gun birsey hakkında konusuyorduk
sen bence kk dan cok fazla etkılenıyorsun dedi eşim
Allah canını almasın 7 yıllık evlisin bşdeYok ya biz 7 senelik evliyiz.. yeni değil yani.. 7 senedir bilfiil adamcık kutladı her ay da ben bu ay hırmonların gazabına ugradım gibi
Benim eşimde diyo bunu
Allah canını almasın 7 yıllık evlisin bşde
7*12=84
Sen 83 ay hatırla bi ay unut bak olanlara piiii
3 yıl da sevgililik koyBenim eşimde diyo bunu
Allah canını almasın 7 yıllık evlisin bşde
7*12=84
Sen 83 ay hatırla bi ay unut bak olanlara piiii
Bu konuyu başkası yazsaydı ve siz okuyan olsaydınız ne düşünürdünüz ? Ne derdiniz ona? Bence kendinize ve ilişkinize uzaktan bakınca, bu nazla bu beklentiyle ilişkinizi yorucu hale getirdiğinizi görürdünüzherkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
Kiz adam birsey yapmamisherkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
Aldım aldım o iş bende :) kimse ezmesin ezilmesin oldu işte bi duygusal patlama.. :)Hep erkekler mi ezecek. Ez bacim sen bu sekilde davrandiginda kiymetli oluyorsun. Kul kole olanlari da goruyoruz. Tabii bu isin sakasi bi gonlunu al hormonlar hamileyim hassasim ondan oldu de. Guzel bi yemek yap filan.
İşte burası bi silkelenmek için iyi oluyo,insan yasarken kendıne uzaktan bakamıyorBu konuyu başkası yazsaydı ve siz okuyan olsaydınız ne düşünürdünüz ? Ne derdiniz ona? Bence kendinize ve ilişkinize uzaktan bakınca, bu nazla bu beklentiyle ilişkinizi yorucu hale getirdiğinizi görürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?