Boşuna mı carladım adama?

Adam bir hediye almadı diye hemen bebeğe bir şey olacak :KK53:

Bir de yemek yapmanin lutuf olmasi :27: bu durumda yemek sepeti mabed :27:
Hamileligi kullaniyorsun gibi gorunuyor buradan, aksam cikmakla ya da hediye almamakla bebege bir sey olmaz.. offff anne baba olmadan once bir sertifika programi olmali ya..

Ahh şu hormonlar... kızma kuşum kocişine. Belki işyerinde üzülmüştür. Takma bunları. Bebişine odaklan sen hamile imişsinde bak.
Kalp Kalp Kalp​
Adam bir hediye almadı diye hemen bebeğe bir şey olacak :KK53:
Ondan değil kuz sınırlendım dıye
Bir de yemek yapmanin lutuf olmasi :KK53: bu durumda yemek sepeti mabed :KK53:
Hamileligi kullaniyorsun gibi gorunuyor buradan, aksam cikmakla ya da hediye almamakla bebege bir sey olmaz.. offff anne baba olmadan once bir sertifika programi olmali ya..
Ya ben de calısıyorum o yuzden bıraz lutuf bence.. o da temızlık yapımca kutuf mesela

Kızlarrr sakin.. fake diyen olmuş,anan da kocişimle mutluyum ıspatı dıyen olmus,ımlaya takan olmus.. konustuk halkettık ben abarttım kabulll.. konu fake degıl ama her evlılık kendıne ozgudur bızımkı de boyle,gercekten.. tabıı kı baska seyler ıcın bız de kabga edıyoruz (daha mantıklı seyler :) ) ve hıcbır sey süt liman değil.. yazım kuralların da çok iyi biliyorum ama burada rahat olmak istiyor insan..
Beni silkeleyip kendıme getırdıgınız için çook tesekkurler,bunu kıbarca yapan abla gıbı ablalara ayrıca kalp kalp minnett..

ben bazen böyle konuları okuyorum
eşim kk ya iyice uyuz olmaya başladı
gecen gun birsey hakkında konusuyorduk
sen bence kk dan cok fazla etkılenıyorsun dedi eşim :KK70:
Benim eşimde diyo bunu :D

Yok ya biz 7 senelik evliyiz.. yeni değil yani.. 7 senedir bilfiil adamcık kutladı her ay da ben bu ay hırmonların gazabına ugradım gibi
Allah canını almasın 7 yıllık evlisin bşde :D
7*12=84
Sen 83 ay hatırla bi ay unut bak olanlara piiii

Hep erkekler mi ezecek. Ez bacim sen bu sekilde davrandiginda kiymetli oluyorsun. Kul kole olanlari da goruyoruz. Tabii bu isin sakasi bi gonlunu al hormonlar hamileyim hassasim ondan oldu de. Guzel bi yemek yap filan.

herkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
Bu konuyu başkası yazsaydı ve siz okuyan olsaydınız ne düşünürdünüz ? Ne derdiniz ona? Bence kendinize ve ilişkinize uzaktan bakınca, bu nazla bu beklentiyle ilişkinizi yorucu hale getirdiğinizi görürdünüz

herkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
Kiz adam birsey yapmamis

Hep erkekler mi ezecek. Ez bacim sen bu sekilde davrandiginda kiymetli oluyorsun. Kul kole olanlari da goruyoruz. Tabii bu isin sakasi bi gonlunu al hormonlar hamileyim hassasim ondan oldu de. Guzel bi yemek yap filan.
Aldım aldım o iş bende :) kimse ezmesin ezilmesin oldu işte bi duygusal patlama.. :)

Bu konuyu başkası yazsaydı ve siz okuyan olsaydınız ne düşünürdünüz ? Ne derdiniz ona? Bence kendinize ve ilişkinize uzaktan bakınca, bu nazla bu beklentiyle ilişkinizi yorucu hale getirdiğinizi görürdünüz
İşte burası bi silkelenmek için iyi oluyo,insan yasarken kendıne uzaktan bakamıyor

Oha benim adam yıl dönümünde "sana ne alayım" dedi ben de "çanta :KK53:" dedim. Ama o gün ve ondan önceki 3 gün gece gündüz çalışıyordu. O yüzden o almadı ama ben ona ev ayakkabısı aldım. Sonra da benim çanta arada kaynadı, ayrıca ben de hamileydim, hala hamileyim. Dur akşam eve almayim bari :sopa:
Gerçi bugün dışardan bi yemek canım istiyordu eve al gel dedim akşam gelirken, simdi eve almazsam yemek de gelmez dur yarin almayayim bari. Bugünlük gelsin de niyse:kk77:

Back
X