Boşvermek nasıl oluyor ? :(

neysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
98
59
53
Kızlar, nişanlımı sürekli kıskanıyorum. Bi kez telefonunda başka kızla mesajlaştığını tutmuşdum. Sonra Kurani Kerime el bastı bile olmaz bi daha diye. Sürekli kontrol ederim. Yok gerçekten yok artık böyle bişey. Ama ben sürekli kıskanıyorum. Nereye gitse resim çekip göndermesi gerekiyor bana. Benimle az konuşursa kavga çıkarırım. Nasıl boş vereyim ? :2:n Bİrazda uzak mesafelerdeyiz. Bana diyorlar nışanlılık dönemi hep böyle olur, birde arada mesafeler var ondan dolayı böylesin. Ben yine de takmamak istiyorum bazen. Kendime defalarca söz veriyorum olmuyor Nasıl yapayım? Evli hanımlar, sizde nışanlılık döneminde böyle oldumu ? Ne yapdınız? Nasıl etdiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:

Senin boşvermen biraz zor be arkadaşım.
Sen bu takıntılara mesafe yüzünden değil güvensizlikten sahip olmuşsun.
Adam istediği kadar fotoğraf çekip göndersin benim de olsa içim rahat etmezdi sanırım.
Zamanında kızlarla mesajlaşmış çünkü.

canım, kızlar degildi 1 kızdı o da nışanlanmamışdan önceydi. ama hep aklımda kalmış....

canım, kızlar degildi 1 kızdı o da nışanlanmamışdan önceydi. ama hep aklımda kalmış....
yavrumm yhaa sen şimdi bu kadar kısıtlıon adamı bı sure sora dayanamıycak ben olsam tasma takmıısm gıbı hıssederım boyle olmaz bısıy yappacağı yoksa bıle aklına sokuosun adamcaızın karpuz kabuğuna gerek yok yanı kendını topla başka seyler dusunmeye çalış ılerıde daha çok üzülürsün hakketen aldatır napcan o zaman karsılıklı gıven yoksa bi ilşki yurumez kı düşünsene onun senı bole kıstladııını her gıtttığın yerden foto ıstedığını hemen namus meselesı yaparsın adam ıyı dayanıyor cicim

evet çok haklısın ablacım bazen kendimi zar zor tutuyorum . paranoyakmı oldum ne ama o kadar iyi ki annesi rahmete gitmiş annesinin kabrine yemin etmiş asla olmaz asla diyor. aramızdaki mesafe çok. diyor ki ben seni kandırsaydım niye gelib seni zarzor ailenden ister namusum yapardım ki bu kadar mesafeden. burda senden önce konuştuklarımla ya da o mesaj yazdığımla evlenirdim. adam haklı. ama benim cinlerim geldikce geliyor. bazen deliligim var düşünmüyor da degilim bak biri yanımda sizin gibi konuşunca aklım iki günlük başıma geliyor :)

o zaman şekerim sen ıkı gunde bir benım le konusss bak ne guzelmıs işte inşallahhhh hep böyle olurrr sen de azcık toparla kendını bellı sevdıgın ıcın kıskanıosun ama abartma tadında güzeldır herseyyy kıskansan bıle ona cok bellı etme napıcan senın yapın boyle kıskanıcan tabı ama adamı sıkıp kaçırma elınden bak annesı de yokmus herseyı sen olacaksın onun

çok teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz pozitiv enerji verdiniz

Kiskanclk olur olur ama tadinda adami da biktirma bnce. Empati yapmaya calis. Sna oyle davransa nasil olurdu. Evlennce de oluyor zmnla geciyor, tabii hepsi degil. Az da olsakiskanclk kaliyor.

Kiskanclk olur olur ama tadinda adami da biktirma bnce. Empati yapmaya calis. Sna oyle davransa nasil olurdu. Evlennce de oluyor zmnla geciyor, tabii hepsi degil. Az da olsakiskanclk kaliyor.

bazen empati bile yapıyorum. dünden aklım başımda. bu gün kıskançlığımı boğmuşum resmen. bi gün iki gün beş gün sabr edersem sanıırm düzelirim dimi

Bende mucizevi değişim olmuş :)) Artık istesem de kıskanmıyorum onu. Kendi kendime terapi yapdım. Ne yapsamyanlış bir adımını bilem bulamadığım için artık kıskanacak bişeyim de kalmamış :) maşallah :) şimdi de o beni kıskanmaya başladı. niye bana geç geç seni seviyorum diyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…