• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bot tavsiyesi istiyorum

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
2.612
3.844
133
merhaba kızlar,
soğuk ve karlı bir şehirde yaşıyorum, ayaklarım da inanılmaz üşüyor. bana rahat, su geçirmeyen, sıcacık tutan ve en önemlisi bir kış geçirince hemen elimde patlamayacak kadar kaliteli bir bot önerir misiniz? hangi marka güvenilirdir?

Gora tex diye aratınca karşınıza çok güzel botlar çıkacak, ancak tuzlu 500-600 civarı.

Karın aşırı şiddetli geçtiği bir şehirde değilseniz Cat markası çok güzeldir, benim en sevdiğimdir. Cat da ucuz değil ama her malını hor kullanan bana bile 4 sene boyunca dayanmayı başaran yegane markalardandır. 4 sene iş vsde giydim, kalan 3 senede köpeğimi gezdirirken, yani 7 sene giydim. Vay be...

Gora tex diye aratınca karşınıza çok güzel botlar çıkacak, ancak tuzlu 500-600 civarı.

Karın aşırı şiddetli geçtiği bir şehirde değilseniz Cat markası çok güzeldir, benim en sevdiğimdir. Cat da ucuz değil ama her malını hor kullanan bana bile 4 sene boyunca dayanmayı başaran yegane markalardandır. 4 sene iş vsde giydim, kalan 3 senede köpeğimi gezdirirken, yani 7 sene giydim. Vay be...
teşekkür ederim. evet gora tex diye bakınca fiyatlar inanılmaz uçuyor. yds diye yerli bir marka var duydunuz mu? asker polis botlarını yapıyormuş. http://www.ydsshop.com/?urun-139-gte-02-l-gtx buna bir bakar mısınız?

Bildirim gelip de Scooter markasını görünce aklıma geldi. Greyder markası var ya, oradan bot aldık. Yok işte su geçirmez özellik, yok kışın sıcak tutma say say bitiremediler özellikleri. Aldık, giyildi ve su aldı. Fabrikayı aradım, hatta Çorum'daymış. Anlattım durumu, telafi etmelerini istedim. Su geçirmez demedik biz dediler :D Hala öyle midir firma olarak bilmiyorum ama, yıllar oldu adımımı atmadım mağazalarına.

Back
X