Şampuan ve Saç Kremleri BOTA LİFE ARGAN YAĞLI ŞAMPUAN KULLANAN ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ululu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ululu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
1
0
1
35
Kızlar botalife argan yağlı şampuan kullanan var mı ?
Saç dökülmesi ve seyrelti problemim var önce 1 kutu(200ml) Zigavus sarımsak şampuanı kullandım eczacı kız bota lıfe ı önerınce buna gectım bende (5 yıkamada kesın sonuc garantısıyle) lakin düşündüğüm verimi henuz alamadım.yorumlarınız ıcın tesekkürler.

Konu ilgili bömüme taşınmıştır.Bilginize...

kullandım Botalife ama sarımsaklı olandan kullandım iğrençti.Hem saçım çok sert açılmaz hale geldi iğrenç koktu ve dökülmeye hiç bir etkisi olmadı.

kullandım Botalife ama sarımsaklı olandan kullandım iğrençti.Hem saçım çok sert açılmaz hale geldi iğrenç koktu ve dökülmeye hiç bir etkisi olmadı.
Saçınız işlem görmüş yıpranmış ya da röfleli ise doğal şampuan elbette iyi sonuç vermez ama bu şampuanın kötü olduğu anlamına da gelmez. Yani saçın özelliğine göre şampuan seçmeli, belki sana iyi gelen başkasına iyi gelmeyecek. Bu bakımdan sizin saçınız yıpranmış ise Katkısız keratin içeren Likid keratin şampuanları var. Onu kullanın. Ya da şampuannıza direk katkısız keratin katın muhteşem oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…