Bana diceklerki bir krem var kulandikca tum kirisiklarin gidiyor 2000 olucak alirim yeterki ise yarasin
Markayı bana da yazar MisinizÖzelden ne kullandığınızı yazar mısınız ?
Dr tavsiyesi mi bir de?
Tam olarak nasıl bir etkisi oldu? Ben göz kapağı düşüklüğü ve genel yorgun görünümden çok şikayetciyim faydasi olur mu? Yani göz kapaklarını yukarı kaldırmak mümkün mi botoksla yoksa sadece mimik kullanımıni mi önlüyor? Bir de ne kadar ödediniz aşağı yukarıÖyle mucizevi bir ürün yok maalesef kore bakımı öneririm ben çok memnunum. Göz çevreme de botoks yaptırdım ondan da çok memnunum
Goz kremi nin markasini adini soylermisiniz botoks daha kotu yapiyor onuda denedimÖyle mucizevi bir ürün yok maalesef kore bakımı öneririm ben çok memnunum. Göz çevreme de botoks yaptırdım ondan da çok memnunum
Farklı farklı ürünler kullanıyorum, eğer kırışıklıksa sorununuz retinol içeren ürünler, nem se antiagingse ceramid peptid içeren ürünler kullanmalısınız mucizevi bir ürün yok. Kore bakımını araştırın ben çisem çakır dan öğrendim. Kore sitelerinden alışveriş yapıyorum.Goz kremi nin markasini adini soylermisiniz botoks daha kotu yapiyor onuda denedim
2 kerre cok pismanim sizFarklı farklı ürünler kullanıyorum, eğer kırışıklıksa sorununuz retinol içeren ürünler, nem se antiagingse ceramid peptid içeren ürünler kullanmalısınız mucizevi bir ürün yok. Kore bakımını araştırın ben çisem çakır dan öğrendim. Kore sitelerinden alışveriş yapıyorum.
botoks kaç kere yaptırdınız?
2 kerre cok pismanim siz
Him peki yasiniz kacneden pişman oldunuz? Ben 1 ay önce ilk kez yaptırdım şimdilik aşırı memnun kaldım. Bariz kırışıklığım yoktu ama gülerken derim ince olduğu için çok kırışıyodu. Bakım ve yüz yogası faydalı ama ne kadar yapsamda derim çok kırıştığı için çizgiler oturacaktı. Şu an gülerken kırışmıyor ben çok memnun kaldım şimdilik.
Ben de 31 yaşındayım ve dediğiniz gibi gülerken ortaya çıkıyorlarneden pişman oldunuz? Ben 1 ay önce ilk kez yaptırdım şimdilik aşırı memnun kaldım. Bariz kırışıklığım yoktu ama gülerken derim ince olduğu için çok kırışıyodu. Bakım ve yüz yogası faydalı ama ne kadar yapsamda derim çok kırıştığı için çizgiler oturacaktı. Şu an gülerken kırışmıyor ben çok memnun kaldım şimdilik.
950 ye yaptırdım (biraz indirimli hali 1100 dü) 4-6 ay dendi. Yaz aylarında daha kısa olabiliyormuş kişiden kişiye değişebiliyormuş. Güvendiğim bir dermatoloğa yaptırdım. Şimdilik memnunum.Ben de 31 yaşındayım ve dediğiniz gibi gülerken ortaya çıkıyorlar
Ne kadara yaptırdınız siz ve kalıcılığı ne kadar söylendi mi size
Zararları yoktur inşallah ben de araştırma sürecindeyim950 ye yaptırdım (biraz indirimli hali 1100 dü) 4-6 ay dendi. Yaz aylarında daha kısa olabiliyormuş kişiden kişiye değişebiliyormuş. Güvendiğim bir dermatoloğa yaptırdım. Şimdilik memnunum.
İnşallah ben araştırdım ve dediğim gibi güvendiğim daha önce işlem yaptırdığım en ufak komplikasyonu bile çok önemseyen detaylı anlatan doktora yaptırdım. Botoks için riski yok dedi. Olsa söylerdi eminim.Zararları yoktur inşallah ben de araştırma sürecindeyim
Vala beni daha cok yaslandirdi etkisi gidince sizdede boyle birsey olursa yazarsaniz sevinirimİnşallah ben araştırdım ve dediğim gibi güvendiğim daha önce işlem yaptırdığım en ufak komplikasyonu bile çok önemseyen detaylı anlatan doktora yaptırdım. Botoks için riski yok dedi. Olsa söylerdi eminim.
Vala beni daha cok yaslandirdi etkisi gidince sizdede boyle birsey olursa yazarsaniz sevinirim
Size yemin ederimki ole oldu cildim mahfoldu cildim sarkti kisiklar arti yanalarim dustugözlemleyeyim bakalım yazarım tabi.
Ama mantıken daha çok yaşlandırması zor heleki 2 seferde. Etkisi geçince kırışıklıklar göze batıyor devamlı yaptırmak gerekiyor deniyor böyle bişey olabilir belki sizinki de. Aksine o bölgeyi dinlendirdiği için her türlü faydası olur dedi doktorum. Öyle yapayım para alayım birisi değil geçen yıl yaptıracaktım 1 yıl daha bekleyelim şu an gerekli değil demişti bu yıl ben gittim istiyorum diye öyle yaptı.
Yaptırdığınız yerle yada malzemeyle alakalı olabilir mi? 2 kerede bu kadar kötüleşmesi çok anormal geldi. Yapan doktorunuz ne söyledi?Size yemin ederimki ole oldu cildim mahfoldu cildim sarkti kisiklar arti yanalarim dustu
Aşırı korktum şuanSize yemin ederimki ole oldu cildim mahfoldu cildim sarkti kisiklar arti yanalarim dustu
O yk suan bnde ole kose basindaki yere gitmedim dermotoloji ye gitim estetica gittimYaptırdığınız yerle yada malzemeyle alakalı olabilir mi? 2 kerede bu kadar kötüleşmesi çok anormal geldi. Yapan doktorunuz ne söyledi?
O yk suan bnde ole kose basindaki yere gitmedim dermotoloji ye gitim estetica gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?