Botoks

Merhaba botoksun etkisi gittimi acaba bende gummy smile botox yaptırdım pişmanım nasıl gecirebilirim etkisi nasıl azalır acaba

Ben yüz yogası yapıyorum ve gerçekten inanılmaz farkediyor.Kitap ile başladım şimdi artık youtube da bir sürü video var.Zaten yüz hemen toparlanıyor

Eklentiler

• 6FEABA7A-E54B-4895-A959-7068927D46E6.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 130
Ben yüz yogası yapıyorum ve gerçekten inanılmaz farkediyor.Kitap ile başladım şimdi artık youtube da bir sürü video var.Zaten yüz hemen toparlanıyor
Merhaba kaç aydırlı yüz yogası yapıyosunuz faydası oldu mu ?

Merhaba kaç aydırlı yüz yogası yapıyosunuz faydası oldu mu ?
Ben yaklaşık 6 yıldır yapıyorum o kadar düzenli olmama rağmen ki iki ayda bile çok farketmişti yaptığım zaten yapıyorsunuz düzene giriyor sonra onu korumak ve sürdürmek için devam ediyorsunuz.O düzelme aşaması da çok kısa 1 ay bile yetebilir.Sorunlu bölgelere yönelik örneğin;çatık kaş ise veya göz çevresi kırışığı ise oralara yönelik ağırlık verirsiniz -zaman olarak-yüz kasları ince olduğu için hemen düzeliyor

Kimi takip ediyorsunuz ne tarz hareketler ? Ben de 2 haftadır yapıyorum faydası oluyor gibi.

Kimi takip ediyorsunuz ne tarz hareketler ? Ben de 2 haftadır yapıyorum faydası oluyor gibi.
Kitabı ekledim Laurdes Çabuk’un yüz yogası isimli kitabı ile başladım.Youtube’da belli bir ismi takip etmiyorum pek çok video var Defne Samyeli’nin de youtube kanalında yüz egzersizleri var.Zaten zaman içerisinde ihtiyacınız olan hareketleri yapıyorsunuz

Eklentiler

• DB8E8369-5DD0-4519-AD9A-2FAE74FD1E23.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 53
Tavırları çok soğuk, asık suratlı bir doktor. Burun sonuçlarını da görmüştüm, pek başarılı bulmadım. Revizyon özellikle daha zor bir ameliyat. Siz görüşmeye gitmiş miydiniz kendisiyle?
Merhaba ben nihat dik'e botoks icin gitmeyi düşünüyorum. Siz gittiniz mi memnun kaldinizmi?

merhaba nihat beye botosks yaptırdınızmı? memnun kaldınızmı?

Şu anki ücretini bilmiyorum ama botoxa büyük paralar vermeyin bence.
Ben öğrendim orda baska bi dr. a 5 gun once yaptirdim biri onerdi. Kisaca anlatayim beni asistan muane etti dr. benimle hic gorusme yapmadan botoksu uyguladi. Bende saf saf yaptirdim. 2 gun sonra bana dank etti beni yerine koydular dr.un benimle ön görüşme yapmasimasina aşırı sinirlendim. Kontrol gunumde para iadesi istiycem. Kontrol istemiyorum dicem. Kliniği arayip sikayet ettim dr. u bana haklisiniz deyip baska dr. Onerdiler. Ben nasil guvenip baskasinabi daha yaptirabilirim ki artik. Tavsiye uzerine gitmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…