Botoks

flygirlfly

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
23
4
6
32
Merhaba arkadaslar konuyla alakali foruma baktim.fakat fazla doktor onerisi bulamadim. Lutfen istanbulda botoksu iyi yapan uzun sure etkisi devam eden doktor onerilerinizi bekliyorum. Sevgilerrr

Nişantaşında serhat Tuncer. Beylikdüzü'ne gidiyorum ben hostes bir arkadaşımın tavsıyesiyle Etıler nısantaşı Bağdat cd okadar doktor gıttım Fatih Burak medıcal estetikçi tavsıye ederım 6 ay tam sürüyor

Dr un adini hatrlayamadim annem sayesinde gitmistim buyukcekmecede bi yere, 8 ay surdu etkisi istedigim gibi de olmustu ama ortami sevmedim calisanlar fln bi garip geldi. Neyse ondan once de aysel can'a yaptirmistim sonuc guzeldi ama 3 ay gibi bi surede gecti. Simdi beylikduzu medilife'ta yaptirmayi dusunuorum. Bi yandan da diorum ki ne gerek var onceden memnun oldugun yere git.. kafam karisik biraz

Kizlar ortalama ne kadar odediniz . Biyere sordum bin tl dedi normal mi

Medilife 600 dedi, ayseli hatrlayamiorum ama yine 600 du galiba. Buyukcekmece 550 almisti gecen sene

Ilk yaptirisiniz mi peki . Ya neye gore degisiyo bu kalicilik anlamis degilim. Kullandiklari urunle mi alakali yoksa yaptirmakla mi surekli

İlk yaptırışım değil hatta burada uzun araştırmalar sonucu Bağdat Cd'de polikliniği olan çok tercih edilen bir doktora gitmiştim gerçi kontrol seansına gidememiştim bu doktorun fakat Naci Çelik kontrol seansı falan olmaksızın yaptı. Kalıcılık neye göre değişiyor ben de tam olarak bilemiyorum ama sürekli yaptırmakla ilgili değil benim çünkü ben yılda 1 kere yaptırıyorum oysa botoxun kalıcılığı 6 ay olarak belirtilir.

Ne kadar odediniz naci beye

Botoks etkisi geçtikten sonra ciltte açılma sarkma oluyor mu? sakık olmayan ama kilo vermeden dolayı küçülmüş yüz için tavsiye eder misiniz? 30 yaş erken bir yaş mı sonra şekli değişmiş bir yüzle kalır mıyım?yağ enjeksiyonu hyr.asit dolgusu ve botoks arasında kararsızım.

Aynen bende yağ enjeksiyonundan korkuyorum. Korkma diyorlar ama ben şiş şiş bir yüz istemiyorum. Kemikli hatlı yüz seviyorum. Dolguda istediğin gibi ayarlama yaparsın ama yağ öyle değil. Dolgu nokta atışı istedigin kadar tekrarlanir. Yağın morarmasi fln çok oluyo. Botoks ve dolgu beraber iyi olur cnm. Çok zayıf olanlarda sadece ben yüze yağ öneririm. Oda vücutta yağı varsa. Birde neadle shape var . Dönüşümlü nasıl olur acaba. İyi bir Dr bulmak lazım. Herşeyden önce para hırsı olmadan bu işi merhametle hasta memfaaitini düşünerek yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…