- 2 Şubat 2017
- 23
- 4
- 6
- 32
- Konu Sahibi flygirlfly
-
Nişantaşında serhat Tuncer. Beylikdüzü'ne gidiyorum ben hostes bir arkadaşımın tavsıyesiyle Etıler nısantaşı Bağdat cd okadar doktor gıttım Fatih Burak medıcal estetikçi tavsıye ederım 6 ay tam sürüyor
Dr un adini hatrlayamadim annem sayesinde gitmistim buyukcekmecede bi yere, 8 ay surdu etkisi istedigim gibi de olmustu ama ortami sevmedim calisanlar fln bi garip geldi. Neyse ondan once de aysel can'a yaptirmistim sonuc guzeldi ama 3 ay gibi bi surede gecti. Simdi beylikduzu medilife'ta yaptirmayi dusunuorum. Bi yandan da diorum ki ne gerek var onceden memnun oldugun yere git.. kafam karisik biraz
Medilife 600 dedi, ayseli hatrlayamiorum ama yine 600 du galiba. Buyukcekmece 550 almisti gecen sene
Her ne kadar doktoru sevmesem de Naci Çelik. Yaptığı botox 7 ayı geçti hala yüzümde etkileri devam ediyor.
500 tl agustosta yaptırdım hala devam ediyor etkisi Mart'ta yaptıracağım tekrardanKizlar ortalama ne kadar odediniz . Biyere sordum bin tl dedi normal mi
Söyle dıyeyım kalmış tarıhı gecmış urunlerı kullanabılıyorlar malesefIlk yaptirisiniz mi peki . Ya neye gore degisiyo bu kalicilik anlamis degilim. Kullandiklari urunle mi alakali yoksa yaptirmakla mi surekli
36 yasındayım 32 yaşımdan beri yaptırıyorum 6 ayda birIlk yaptirisiniz mi peki . Ya neye gore degisiyo bu kalicilik anlamis degilim. Kullandiklari urunle mi alakali yoksa yaptirmakla mi surekli
500 tl agustosta yaptırdım hala devam ediyor etkisi Mart'ta yaptıracağım tekrardan
Dr. Fatih Burak medıcal ve akapunktur uzmanı beylıkduzunde bizimkent köprüsünün ordaFiyat iyimis yapeki nerede yaptirdinizz
Ilk yaptirisiniz mi peki . Ya neye gore degisiyo bu kalicilik anlamis degilim. Kullandiklari urunle mi alakali yoksa yaptirmakla mi surekli
İlk yaptırışım değil hatta burada uzun araştırmalar sonucu Bağdat Cd'de polikliniği olan çok tercih edilen bir doktora gitmiştim gerçi kontrol seansına gidememiştim bu doktorun fakat Naci Çelik kontrol seansı falan olmaksızın yaptı. Kalıcılık neye göre değişiyor ben de tam olarak bilemiyorum ama sürekli yaptırmakla ilgili değil benim çünkü ben yılda 1 kere yaptırıyorum oysa botoxun kalıcılığı 6 ay olarak belirtilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?