- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi flygirlfly
-
Doktoru neden sevmiyorsunuz burun İcin onerır mısınız revizyonKızlar bir kaç kişi beğenmiş bu mesajı, yanlış yönlendirme olsun istemem; en son kendisine gittim 3 ay sürdü sürmedi Botox bozuldu tekrar gittim bana yarım saat Botox süresi 3 ay artık diye açıklama yaptı. Ben şu an yeni doktor arayışındayım. Nihat dike gitmeyi düşünüyorum
Tavırları çok soğuk, asık suratlı bir doktor. Burun sonuçlarını da görmüştüm, pek başarılı bulmadım. Revizyon özellikle daha zor bir ameliyat. Siz görüşmeye gitmiş miydiniz kendisiyle?Doktoru neden sevmiyorsunuz burun İcin onerır mısınız revizyon
Hayır ama gidecektim revizyon ıcın of hıc bilemiyorum her doktor hakkında olumsuz yorum duydumTavırları çok soğuk, asık suratlı bir doktor. Burun sonuçlarını da görmüştüm, pek başarılı bulmadım. Revizyon özellikle daha zor bir ameliyat. Siz görüşmeye gitmiş miydiniz kendisiyle?
Aynı durumdayız ben de revizyon için doktor arıyorum ama Naci Çelik’e gelene kadar çok daha iyi doktorlar var, benim yeterli param olsa düşünmeden gideceğim doktorlar da var.Hayır ama gidecektim revizyon ıcın of hıc bilemiyorum her doktor hakkında olumsuz yorum duydum
Kimler mesela her doktor hakkında cok olumsuz yorum var siz birileri ile gorustunuz mu ne yaptınızAynı durumdayız ben de revizyon için doktor arıyorum ama Naci Çelik’e gelene kadar çok daha iyi doktorlar var, benim yeterli param olsa düşünmeden gideceğim doktorlar da var.
Merhaba kime yaptırdınız memnun msnz, özelden de yazabilirsiniz. TeşekkürlerAnkara’da başarılı bir plastik cerraha Çarşamba günü 800 liraya yaptırdık. Bir şey sormak istiyorum: Maseter botoxu nedir? İyi birşey sanırım. Ben de tüm yüze uygulanan Endopeel i araştırıyorum.
Ben dr volkan Tayfur a yaptırıyorum. Çok memnunum. Kimse botoks olduğunu anlamıyor. Sadece ışıl ışılsın diyorMerhaba kime yaptırdınız memnun msnz, özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler
fiyati nedir?Ben dr volkan Tayfur a yaptırıyorum. Çok memnunum. Kimse botoks olduğunu anlamıyor. Sadece ışıl ışılsın diyor
Merhaba, ben Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum bir arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. Tavsıye ederım çok doğal görünüyor. Fiyatları da çok uygun.Merhaba kime yaptırdınız memnun msnz, özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler
Ben dr volkan Tayfur a yaptırıyorum. Çok memnunum. Kimse botoks olduğunu anlamıyor. Sadece ışıl ışılsın diyor
Ben burun için kimseyle görüşmedim sadece Barış Çakır tesadüfen bakmıştı, kaburgadan kemik alıp yapabilirim demişti. Emre İlhanın burunlarını beğeniyorum ama çok uçuk fiyatları. Onun dışında Salih Emre Üregen, Ali Murat Akkuş, Ümit Taşkın, Tümur Batmaz, Eren Taştan, Alev Camcıoğlu, İbrahim Korhan, Alev Aksakal, Alpaslan Yıldırım gibi doktorları takip ediyorum, çok güzel işleri var. Ama gidip görüşmedim. Çünkü şimdi başka bir ameliyat önceliğim var. Ondan sonra inşallah.Kimler mesela her doktor hakkında cok olumsuz yorum var siz birileri ile gorustunuz mu ne yaptınız
Merhaba, ben Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum bir arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. Tavsıye ederım çok doğal görünüyor. Fiyatları da çok uygun.
ne kadara yaptırdınız acaba?Merhaba, ben Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum bir arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. Tavsıye ederım çok doğal görünüyor. Fiyatları da çok uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?