Botoks

Kızlar istanbulda uygun fiyatlı ama iyi önerebileceğiniz neresi var baska? Fiyatlarıyla yazar mısınız

Doktoru neden sevmiyorsunuz burun İcin onerır mısınız revizyon

Doktoru neden sevmiyorsunuz burun İcin onerır mısınız revizyon
Tavırları çok soğuk, asık suratlı bir doktor. Burun sonuçlarını da görmüştüm, pek başarılı bulmadım. Revizyon özellikle daha zor bir ameliyat. Siz görüşmeye gitmiş miydiniz kendisiyle?

Tavırları çok soğuk, asık suratlı bir doktor. Burun sonuçlarını da görmüştüm, pek başarılı bulmadım. Revizyon özellikle daha zor bir ameliyat. Siz görüşmeye gitmiş miydiniz kendisiyle?
Hayır ama gidecektim revizyon ıcın of hıc bilemiyorum her doktor hakkında olumsuz yorum duydum

Hayır ama gidecektim revizyon ıcın of hıc bilemiyorum her doktor hakkında olumsuz yorum duydum
Aynı durumdayız ben de revizyon için doktor arıyorum ama Naci Çelik’e gelene kadar çok daha iyi doktorlar var, benim yeterli param olsa düşünmeden gideceğim doktorlar da var.

Aynı durumdayız ben de revizyon için doktor arıyorum ama Naci Çelik’e gelene kadar çok daha iyi doktorlar var, benim yeterli param olsa düşünmeden gideceğim doktorlar da var.
Kimler mesela her doktor hakkında cok olumsuz yorum var siz birileri ile gorustunuz mu ne yaptınız

Merhaba kime yaptırdınız memnun msnz, özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler

Merhaba kime yaptırdınız memnun msnz, özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler
Merhaba, ben Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum bir arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. Tavsıye ederım çok doğal görünüyor. Fiyatları da çok uygun.

Kimler mesela her doktor hakkında cok olumsuz yorum var siz birileri ile gorustunuz mu ne yaptınız
Ben burun için kimseyle görüşmedim sadece Barış Çakır tesadüfen bakmıştı, kaburgadan kemik alıp yapabilirim demişti. Emre İlhanın burunlarını beğeniyorum ama çok uçuk fiyatları. Onun dışında Salih Emre Üregen, Ali Murat Akkuş, Ümit Taşkın, Tümur Batmaz, Eren Taştan, Alev Camcıoğlu, İbrahim Korhan, Alev Aksakal, Alpaslan Yıldırım gibi doktorları takip ediyorum, çok güzel işleri var. Ama gidip görüşmedim. Çünkü şimdi başka bir ameliyat önceliğim var. Ondan sonra inşallah.

Hekimin hem ustalığı, hem de estetik anlayişi çok önemli. Ben botoks ve dolgumu Nezih Karaca'ya yaptırıyorum.İşin piri bir hekim ,resmen harikalar yaratır.Hem epeyce gençleşip güzelleşiyorsunuz, hem doğallığınızı koruyorsunuz, istediğim da budur. Mesele en çok göz altı dolgusundan korkardım,hassas bir bölge olduğu için ince bir iş ister.Ama her seferinde öyle güzel bir sonuç alıyorum ki,yemin ederim yüzümden 10 sene siliniyor.Ayrıca çok ilgili, her sorunuza cevap verir,rahatlatır,kendinizi gözü kapalı emanet edebilirsiniz.

Merhaba, ben Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum bir arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. Tavsıye ederım çok doğal görünüyor. Fiyatları da çok uygun.

Giyat
ne kadara yaptırdınız acaba?

Merhaba,

Botoks Yaptırdığım hastane fiyatları artırmış 1.000 tl yapmış. Daha uygun yerler vardır mutlaka diye düşünüyorum. Yaptıran arkadaşlar nerede ne kadara yaptırdı bilgi paylaşabilirler mi?
Ayrıca eğer tüp paylaşınca daha uygun yapan yerler varsa tercihim daha çok onlar olacak ve yakın zamanda yaptırmak istiyorum yardım rica ediyorummm:)

Merhaba üç arkadaş yüzümüze botoks yaptırdık. Dördüncü kişiyi arıyoruz (500 tl vericek yaptırmak isteyen ) Anadolu yakasında oturan ve yaptırmak isteyen özelden mesaj atsın. Doktor tanıdık arkadaşımız olduğu için bu fiyat

Merhaba ben Dr. Dicle Sevük'ü kadınlar kulübünde öğrendim ilk kez yaptiracaktim. Hem uygun hem çok memnun kaldığını yazmıştı bir arkadaşımız. Okur okumaz aradım randevu aldım 3 hafta oldu ve çok çok memnunum. Ve Dicle hanım çok kibar çok naif bir doktor, ona çok teşekkür ediyorum kim giderse gitsin pişman olmayacağına eminim.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
rkadaslar bugun normal botoks ve measseter botoksumun ikinci gunu dun elmacik kemiklerimin alti coktu, yasim 26. Cok korkuyorum iyice zayiflayacak suratim diye. 4 ayda eski haline doner mi sizce ya da yapilabilcek bir islem var mi
Dozlarini cok az uyguladi ama etkisi ne kadar surer acaba bu botokslarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…