Botoks

İlk defa ya da 2. Defa yaptırırsan süre 3 ay gidiyor. Ama zamanla süre uzuyor. 3 yıldan sonra senede bir bile gerek duymuyorsun . Bu arada fiyat 600 liradır. Sakın fazla para isteyenlere yaptırmayın.Benim tercihim daima plastik cerrah.

Canim sen istanbuldasin sanırım.anadoluda fiyatlar dahami pahalı anlamadım ki.gecen sene gittiğim 3 -4 doktorda 750 den aşağı fiyat vermedi.

Canim sen istanbuldasin sanırım.anadoluda fiyatlar dahami pahalı anlamadım ki.gecen sene gittiğim 3 -4 doktorda 750 den aşağı fiyat vermedi.
600 lira fix fiyat. Ama gözü doymaz dr lar var maalesef. Profesör bile 600 lira alıyor . Bir tane numunelik var bağdat caddesinde. Adam 1000 dolar istiyor :) sanki altın enjekte ediyor.

600 lira fix fiyat. Ama gözü doymaz dr lar var maalesef. Profesör bile 600 lira alıyor . Bir tane numunelik var bağdat caddesinde. Adam 1000 dolar istiyor :) sanki altın enjekte ediyor.
Merhaba ben de botoks yaptırmak istiyorum. Bir hastanede yaptırıyorum ve 2 kişi olunca botoks ücreti de yarı yarıya ödeniyor 450 tl idi en son. Yaptırmayı düşüyor musunuz benim 2. Bir. arkadaşa ihtiyacım bvar

merhaba nerde ve hala düşünüyormusunuz

Bi tüpü iki kişi paylaşmak bana mantıksız geldi 0.5 ccnin beklenildigi gibi degisimler yaratıcagını sanmıyorum, milimetrik degisiklikler olur ancak

Merhaba elinizde var mi hala

Var mi o kadara botoks, ben neredeyse 7-8 yerle konustum...en asagi 1400-1500...
Sizin bahsettiginiz plastik cerrahlar kim? ben ozellikle maseter botoksu yapan bir yer ariyorum.

Var mi o kadara botoks, ben neredeyse 7-8 yerle konustum...en asagi 1400-1500...
Sizin bahsettiginiz plastik cerrahlar kim? ben ozellikle maseter botoksu yapan bir yer ariyorum.
Ankara’da başarılı bir plastik cerraha Çarşamba günü 800 liraya yaptırdık. Bir şey sormak istiyorum: Maseter botoxu nedir? İyi birşey sanırım. Ben de tüm yüze uygulanan Endopeel i araştırıyorum.

Off Istanbul da cok pahali, hele Nisantasi nda.. Maseter cene kaslarinizi etkisiz hale getiriyor ve yuzunuz inceliyor. Endopeel ne icin yapiliyor?

Kızlar selam, Pazar günü ilk defa botoks yaptırdım. Kırışıklar biraz azaldı bugün 3. gün. Peki ne zaman tam manasıyla geçer bu çizgiler, bugün hala duran kırışıklıklarım var. Bir de nazolabial dolgu yaptırdım, bir taraf hala şiş ve ağrıyor. Diğer taraf indi yani güzel görünüyor

15. Gün itibariyle tam açılma gerçekleşmiş oluyor. Dr un 15. Gün kontrolüne çağırmıştır zaten.

Off Istanbul da cok pahali, hele Nisantasi nda.. Maseter cene kaslarinizi etkisiz hale getiriyor ve yuzunuz inceliyor. Endopeel ne icin yapiliyor?
Endopeel, tüm yüze uygulanan bir işlem. Yer fıstığı yağı ve bazı asitlerden oluşuyor. Kası güçlendirip a yüzdeki Kırışıklıklar açılıyor. Anında etki ediyor. Minik kaybı olmuyor. 6-8 ay etkisi sürüyor. Ama sonrasında nasıl oluyor bilmiyorum?!!!! Yani 8 ay sonra ilacın etkisi geçince ya eskisinden kötü olursa diye korkuyorum. Nazolabial çizileri bile geçiriyor. Ama Güvenemiyorum. Bir yerde bir yazı okumuştum: yüz bölgesine kas güçlendiren işlemler önermiyoruz, çünkü tıpkı spor yapmaya alışan vücut nasıl spora bağımlı hale geliyorsa, yüze uygulanan kas güçlendirici işlemler de bağımlılık yapar diye. Ama botox öyle değilmiş, kas hareketsiz durduğu için mimikler eğitiliyormuş. Ve asla botoxu bıraksan bile eskisinden daha kötü olmuyormuşsun.

15. Gün itibariyle tam açılma gerçekleşmiş oluyor. Dr un 15. Gün kontrolüne çağırmıştır zaten.
Cevap için teşekkürler canım. İyi o zamana geçer umarım kırışıklar. Doktorum il dışındakini gidiş geliş yaptığı için 1 ay sonra kontrole çağırdı

Oneri degil ancak onermedigim bir yer var. Benim canim yandi. Herkezin bilgisi olsun istiyorum. Atasehirde bir merkez. Clinic olarak geciyor ancak dudak dolgusu da botoxda yalan dolan ve de cok pahali yapiyorlar. Yerin adi bg ile basliyor wellness seklinde devam ediyor. Burasi eskiden spaciymis.dudagimi yamulttular. Resmimi yakinda yukleyebilecegim. 4500 de parami aldilar sadece dudak icin. Enjeksiyonu yapan sagis drda degilmis. Sonra ogrenmis oldum. Lutfen dikkat edin. Reklam yapmiyorum fake hesapta degildir. Bizzat sahsi olarak yasadim ve canim cok yandi. Paramida kaptirdim bunlara geride vermiyorlar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…