Botox yaptıran arkadaşlar ....

Arkadaşlar Dr Özgür bey soyadı nedir? Kendisi nerede çalışıyor? Veya başka botox için tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mıdır?

Özgur evren Ersoy cnm buldum nıhayet kendısını botoxumuda yaptırdım nıhayet:) kendısı suan Bağdat caddesı vakkonun karşısında topshop magazasının ust katında yenı yerını acmış tavsıye ederım 1 hafta sonra kontrolum var bu arada botoxu yanımda açtı bu güven verıcı bır şey dikkat edelım pıyasada okadar cok sahte sulandırılmıs botox yapan doktor varkı

Kızlar herkese merhaba... Siteye yeni üye oldum fakat daha önceden devamlı takip ediyordum. Geçen hafta cumartesi günü Özgür Bey e ilk botoksumu yaptırdım ve sizinle tecrübemi paylaşmak istedim. Kendisini daha önceden eski işyerimden tanıyordum ve ne kadar harika bir doktor olduğunu biliyordum. Yeni yerinde hem ziyaret hem de botoks uygulaması için yanına gittim. Botoksu yanımda açtı yani sulandırma vs gibi bir ikileme düşmeyeceğimi biliyordum. İğneden korkmama rağmen hiçbir acı hissetmedim. Botoksu yaklaşık 6 aydır düşünüyordum fakat cesaret edemiyordum çünkü göz kapağı düşme riski yaşarım diye korkuyordum. Kendisine bu korkumu anlattım ve kesinlikle göz kapağı düşmesinin tecrübesiz doktorların yaptığı yanlış bir uygulama olduğunu söyledi ve böyle bir riskin olma ihtimalinin neredeyse hiç olmadığı konusunda beni ikna etti. Her sorumu sabırla ve güleryüzüyle dinledi. Ayrıca kliniğinde sizi ilk karşılayan Özlem Hanım a da buradan çok teşekkür ediyorum. Samimiyeti ve pozitif enerjisi için. Şu an 5. günüme girdim ve hiç kimse fark etmedi. Sadece annemle paylaştım. İnanılmaz doğal durdu. Bu cumartesi tekrar rötuş için gideceğim ve dudak dolgusu da yaptırmayı düşünüyorum. Yeni kliniği artık benim her türlü sorunumu çözebileceğim ( cilt bakımı, vücut bakımı vs. ) kaçış noktam olacak. Kendisine burdan tekrar çok teşekkür ediyor ve yeni kliniğinde başarılar diliyorum. Herkese iyi geceler...

arkadaslar eger pahalı kremler kullanıyorsanız kesinlikle botoks derim ve kullandıgınız kremlerin fiyatlarını düşürün derim.

arkadaslar eger pahalı kremler kullanıyorsanız kesinlikle botoks derim ve kullandıgınız kremlerin fiyatlarını düşürün derim.

Arkadaşlar kesinlikle katılıyorum. son 2 senedir kozmetik amaçlı nemlendirici anti-aging ve benzeri bir sürü krem ve serum kullandım fakat geçen hafta yaptırdığım botoksun etkisi bir etki hiç görmedim. Sonuçtan inanılmaz memnunum kaşlarımın yapısı bile değişti. Özgür bey doğal durucak şekilde çok hafif kaş ucuna da yaptı ve ifadem bütünüyle olumlu ve doğal derecede değişti. nasıl oldu da bunca zaman beklediğimi de hala şaşırıyorum. İnanın botoks özellikle alın ve göz çevresine cerrahi müdahalelerden bile daha etkili. tabi ki emin ellerde ve dozunda abartmadan yapıldığında. hala mimik yapabiliyorum donmuş bir ifadem yok ama daha diri kırışıksız ve gergin bir cilt ile :) benim gibi ince eleyip sık dokuyan biriyseniz bile görüşmeye gidin bilgi alın normalde saçımın rengini bile değiştirirken 3 4 ay düşünürdüm ve botoksa da bu şekilde yaklaştım ama 1 haftadır görüyorum ki hiç gerek yokmuş... Özgür bey e tekrar teşekkür ediyorum ve bu etkinin mümkün olduğunca yavaş geçmesini istiyorum :)

bugün 2.botoksumu yaptırdım farklı bi doktora cok cok daha memnun kaldım.ayrıca dudak dolgusu da yaptırdım.şişliklerim iner inmez fotolarını paylaşırım

bende 2 ay önce kaşımın ortasına botoks yaptırdım ama etkisi şimdiden geçmeye başladı. doktorum 6 ay süreceğini söylemişti

bende ilk defa botoks yaptırdım kızlar iki gün oldu çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak benimde kaş aram sert bi ifade veriyor çok korkuyorum kötü olur diye :53:

bende ilk defa botoks yaptırdım kızlar iki gün oldu çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak benimde kaş aram sert bi ifade veriyor çok korkuyorum kötü olur diye :53:

kotu olmuyor ablama yaptrdık bı halta yaramadı bı dünyada para verdık belkıde yaptrdıgı yerle alakalıdır yanı kotu olmuyo sadece aynı çatıklık devam edıyor

ablam anlına yaptrıdı enteresan bı sekılde kaslarıda kalktı :) buarada zatenkasları kalkıktı ıhıtyacı yoktu ıyıce kalktı :) hos oldu :46::46::46:

acımıs mı yaptırırken? benim kasla göz mesafem cok kısa nasıl durur bende acaba

ablamda etkıısı 4ay surdu kısıden kısıye degısıyormus acımamış hıc anestezı kremı bıle surmedıler 5dkksurdu dolgusuyla beraber 15 dakka nıye yakışmasın yakışır bendecok ısıtyorum kas aram catık bıde kaslar kalksa süper olur :52::52::52:

ablamda etkıısı 4ay surdu kısıden kısıye degısıyormus acımamış hıc anestezı kremı bıle surmedıler 5dkksurdu dolgusuyla beraber 15 dakka nıye yakışmasın yakışır bendecok ısıtyorum kas aram catık bıde kaslar kalksa süper olur :52::52::52:

haklısın canım cok onemlı kas bencede :))) bırde ne kadara yaptırdı ablan ve nerde??

Back
X