Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Dr Özgür bey soyadı nedir? Kendisi nerede çalışıyor? Veya başka botox için tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mıdır?
arkadaslar eger pahalı kremler kullanıyorsanız kesinlikle botoks derim ve kullandıgınız kremlerin fiyatlarını düşürün derim.
arkadaşlar izmirdeyim botox arkadaşı arıyrumm
bende ilk defa botoks yaptırdım kızlar iki gün oldu çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak benimde kaş aram sert bi ifade veriyor çok korkuyorum kötü olur diye![]()
ablam anlına yaptrıdı enteresan bı sekılde kaslarıda kalktı :) buarada zatenkasları kalkıktı ıhıtyacı yoktu ıyıce kalktı :) hos oldu![]()
acımıs mı yaptırırken? benim kasla göz mesafem cok kısa nasıl durur bende acaba
ablamda etkıısı 4ay surdu kısıden kısıye degısıyormus acımamış hıc anestezı kremı bıle surmedıler 5dkksurdu dolgusuyla beraber 15 dakka nıye yakışmasın yakışır bendecok ısıtyorum kas aram catık bıde kaslar kalksa süper olur![]()
haklısın canım cok onemlı kas bencede :))) bırde ne kadara yaptırdı ablan ve nerde??
kuzum ablam nısantasında yaptrdı 200 lıraya fakat daha ıyı yapan yerler varmış bız estelıt e gıtmısıtk