Botox yaptıran arkadaşlar ....

herkese slm,
botox yaptırdım ve üç ay içinde eski halime döndüm. şuan külkedisinin balkabağına dönen arabası misali şoktayım. var mı botox u bu kadar erken çözülen?
Merhaba botoks ilacını etkisi 4 ayda bitiyormuş, düzenli 4 ayda 1 yaptırırsan eğer 4-5 seanstan sonra 6 ayda bir ihtiyaç duyuyormuşsun. Düzenli yaptırmalarda 1 yıla kadar çıkabiliyormuş. Üzgünüm :( etkinin devamını istiyorsan için tekrar yaptırmalısın...

Ankarada önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Ben de yaptırmak için çok araştırdım, birkaç farklı yerden Şale Yılmaz'ın adını duydum yakın zamanda bende yaptıracağım, o zaman durumu paylaşırım. Çok doğal yapıyormuş kimse anlamıyormuş ve çizgiler yok oluyormuş :) ben doğal olmasın istiyorum, şaşkın bakışlı olmak istemem :) 15 gün sonra kontrole çağırıyormuş beğenmediğin bi yer varsa düzeltiyormuş, botoks 15 günde son halini alırmış. Sonuçları yakında paylaşırım...

herkese merhabalar kadınlar kulubü üyeleri :) Benim de sizin gibi kaygılarım vardı bundan ta ki üç ay öncesine kadar.Uzun zamandır araştırma yapıodum belli sitelerden bakarak özellikle kadınlar kulübünden sizde rastladınız mı bilmiyrum ama genelde "dr.özgür evren ersoy " dan bahsediliyrdu başlarda reklam mı diye düşündüm ama çok fazla karşılaştığım için şansımı denemek istedim ve bi irtibat gerçekleştirdim bnim şikayetim kaşlarım dı düşük duruydu yaptırdım üç ay oluyr gerçekten çok memnun kaldım doktor bey zten görüşmelerinde de çok tatmin edici yan benim tavsiyem özgür bey hatta abartmak istemem ama şiddetle tavsiye ediyrum... kendinize iyi bakın güzel kalın :)

herkese merhabalar kadınlar kulubü üyeleri :) Benim de sizin gibi kaygılarım vardı bundan ta ki üç ay öncesine kadar.Uzun zamandır araştırma yapıodum belli sitelerden bakarak özellikle kadınlar kulübünden sizde rastladınız mı bilmiyrum ama genelde "dr.özgür evren ersoy " dan bahsediliyrdu başlarda reklam mı diye düşündüm ama çok fazla karşılaştığım için şansımı denemek istedim ve bi irtibat gerçekleştirdim bnim şikayetim kaşlarım dı düşük duruydu yaptırdım üç ay oluyr gerçekten çok memnun kaldım doktor bey zten görüşmelerinde de çok tatmin edici yan benim tavsiyem özgür bey hatta abartmak istemem ama şiddetle tavsiye ediyrum... kendinize iyi bakın güzel kalın :)
Merhaba,
bende kaçlarıma yaptırmayı düşünüuorum. Bahsettiğiniz Dr a nereden ulaşabilirim,teşekkürler

Merhaba,
bende kaçlarıma yaptırmayı düşünüuorum. Bahsettiğiniz Dr a nereden ulaşabilirim,teşekkürler
merhaba "prensmertinannesi" bağdat caddesinde yaptırdım dr özgür evren ersoy diye yazarsan google adres telefon çıkıyor suadiyede

Bende botoks düşünüyordum ama vazgeçtim şimdi çok iyiyim biraz daha yıllar geçmesi gerekecek eczacı bi arkadaşımın tavsiyesiyle yuzume çok iyi gelen bişey buldum 3-4 ay içinde harika sonuçlar aldım insallah gerek kalmaz ama yaptıracaklar için sunu söyliyim gözlemlediğim kadarıyla 1-2 kez yapınca ancak etkisi zun sure kalıyor

bulduğunuz şeyin ne olduğunu bana da özelden yazar mısınız ?

hımm "prensmertinaanesi" ben de Antalya da yaşıyorum fakat buraya geldim iyi bi tedavi istediğim için çok araştırdım illa ki Ankarada iyi doktorlar vardır ama ben bilmiyorum canm maalesef eger durumun varsa istanbulda tavsiye ederim ama dediğim gibi Ankara da bilgim yok

Arkadaşlar ben Şale Hocaya botoks yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım, düşünürseniz tavsiye ederim.
Şimdi de cildimdeki lekeler için peeling tedavisine başladık...

Benim arkadaşım da botoks yaptırdı fakat yüzünde bazı orantısızlıklar oldu ben de bu yüzden çekiniyorum. Botoks yerine kullanılabilecek bir ürün bilen var mı?

Yağmurluk, canım ben de dolgu ile botox arasında karar veremedim. Kaş arama ve kaz ayaklarına yaptırmak istiyorum. Sen memnu musun botoxtan? Uygulanan yerin parşömen kağıdı gibi olduğu söyleniyor, doğru mu acaba?
Selam canım dolgu botoks karar vermedim demişsin. Çok derin kırışıkların varsa önce dolgu tercih ediyor doktorlar. Bi güzellik kliniğinde çalışıyorum gördüğüm kadarıyla genelde 2 sini birden yaptırıyorlar.

MERHABA arkadaşlar;
tatil için eskişehire geldim burda bi plastik cerrahla görüştüm. sıkıntılarımı anlattım. doktor yağ enjeksiyonu önerdi ( kesin orta yüz yapmıyordur orta yüz germeyi yapamayan hemen dolduralım diyor zaten). aslında dürüst davrandı canıma tak ettiği için yapalım dedim. 15 gün tatilim olacağını söyleyince 15 güne şişlikler geçmez sen bilirsin istersen yaza bırakalım, ama senin tek sorunun yanak değil en büyük sorunun kaşların düşük botoks yapalım dedi. cumartesi yaptı ama bende değişiklik yok :KK3: daha doğrusu tek kaşım çok hafif kalktı ama diğeri düşük. yani HAfif kalkanı beğendim çok doğal hç belli değil. keşke diğeride öyle olsa :KK50:. yaptıran arkadaşlardan yorum alabilirmiyim
vücudun kendi yağını enjekte etmek aslında vücudun kolay ekarde etmesini sağlayabilir. Dolgu da çok kötü oluyor. Botox ise bence geçici bir çözüm. Cilt sağlığı açısından düşünüldüğünde sürekli botox gibi işlemlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Önerebileceğim işlem ise radyofrekans. Araştırın derim ben (cihaz ve yapan kişi de önemli tabii bu kısmı da atlamamak gerek) =)

herkese slm,
botox yaptırdım ve üç ay içinde eski halime döndüm. şuan külkedisinin balkabağına dönen arabası misali şoktayım. var mı botox u bu kadar erken çözülen?

Merhaba canım
Ben sana botox yaptırmadan, ağrısız acısız ameliyatsız yüz germe işlemini tavsiye ederim. Kesin çözüm ve muhteşem bir görüntüye sahip oluyorsun ayrıca doğal bir görüntü. Ben şuanda MELTEM ŞARKIŞLALI ESTETİK MERKEZİ'ne gidiyorum. Daha 2. seansım olmasına rağmen inanılmaz bir toparlanma oldu cildimde kullandığı ürünler ve cihazlar sayesinde kırışıklıklarımdan kurtuluyorum. bence kesinlikle gitmelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım
Ben sana botox yaptırmadan, ağrısız acısız ameliyatsız yüz germe işlemini tavsiye ederim. Kesin çözüm ve muhteşem bir görüntüye sahip oluyorsun ayrıca doğal bir görüntü. Ben şuanda MELTEM ŞARKIŞLALI ESTETİK MERKEZİ'ne gidiyorum. Daha 2. seansım olmasına rağmen inanılmaz bir toparlanma oldu cildimde kullandığı ürünler ve cihazlar sayesinde kırışıklıklarımdan kurtuluyorum.

bende gittim ama hiç memnun kalmadım... 30 yaşında girdim 43 yaşında çıktım. Hiç önermiyorum ...

bir de botoksun 1,5 sene gideni varmış o nasıl oluyor? fiyatları nedir ?

Merhaba canım
Ben sana botox yaptırmadan, ağrısız acısız ameliyatsız yüz germe işlemini tavsiye ederim. Kesin çözüm ve muhteşem bir görüntüye sahip oluyorsun ayrıca doğal bir görüntü. Ben şuanda MELTEM ŞARKIŞLALI ESTETİK MERKEZİ'ne gidiyorum. Daha 2. seansım olmasına rağmen inanılmaz bir toparlanma oldu cildimde kullandığı ürünler ve cihazlar sayesinde kırışıklıklarımdan kurtuluyorum. bence kesinlikle gitmelisin.
Selinince merhaba bu yazıyı yazdıgınız zaman ıle sımdıkı zaman arasında 6 ay zaman gecmıs yuzuneze uygulattıgınız amelıyatsız estetık uygulaması ne ıdı? uygulama etkısı halen devam edıyormu?yuzdekı yag dokusunda erıme hıssetınızmı kısacası sımdı memnunmusunuz?bılgı verırsenız sevınırım tesekkurler.

Benim arkadaşım da botoks yaptırdı fakat yüzünde bazı orantısızlıklar oldu ben de bu yüzden çekiniyorum. Botoks yerine kullanılabilecek bir ürün bilen var mı?
Maty bence, botoks estetık uygulamalar ıcerısınde en guvenlı olan uygulamadır dıyebılırım uzman kısıler tarafından yapıldıgı muddetce.

Maty bence, botoks estetık uygulamalar ıcerısınde en guvenlı olan uygulamadır dıyebılırım uzman kısıler tarafından yapıldıgı muddetce.

Back
X