- 21 Nisan 2022
- 91
- 76
- 8
- 37
- Konu Sahibi Cekimyasasi
-
5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyorHanimlar 2 gun once kas arasi ve alin botoxu yaptirdim.alnim dunden beri baya bir tuttu yani cok az mimik yapabiliyorum,kaslarim az kalkiyor fakat kaş aramda hic bir etki henuz yok,tamamen 2 cizgi olusuyor catinca.Alnimin tutmaya baslayip kaş aramin hic degismemesi normal mi?Biliyorum 7-10 gun arasinda tam etki ediyormus ama alnim tutmaya baslayip kas aramda bir etkilesim olmayinca uzuldum.Bilgisi yada tecrubesi olan yazabilir mi,tesekkurler.
bene hala kaşlarımı çatabiliyorum sende bir etki başladımı?Hanimlar 2 gun once kas arasi ve alin botoxu yaptirdim.alnim dunden beri baya bir tuttu yani cok az mimik yapabiliyorum,kaslarim az kalkiyor fakat kaş aramda hic bir etki henuz yok,tamamen 2 cizgi olusuyor catinca.Alnimin tutmaya baslayip kaş aramin hic degismemesi normal mi?Biliyorum 7-10 gun arasinda tam etki ediyormus ama alnim tutmaya baslayip kas aramda bir etkilesim olmayinca uzuldum.Bilgisi yada tecrubesi olan yazabilir mi,tesekkurler.
Benimde 1 hafta icinde kas ortam tuttu.Ay 3 ay suruyorsa cok fena yilda 2 kez ok de 4 kez cok fazla,kaslar fazla botoxa maruz kalinca bagisiklik kazaniyormus botox tutmamaya basliyormus.Insallah bari bi 4-5 ay gider.Cevabiniz icin tesekkur ederim5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor(
Benim 1 hafta surdu tutmasi,suan cok memnunum ama sure olarak nasil olacak bakarim,4-6 ay dendi.Zamanla ne kadar dayandigini buraya yazarimbene hala kaşlarımı çatabiliyorum sende bir etki başladımı?
Benim 1 haftada tuttu cnm kontrolde hic bisey yapilmadi.Insallah suan tutmusturBen dysport yaptırdım benimde kaş çatma çizgimde bir etkisi olmadı cuma kontrole gittim ek doz yaptı hala bir etkisi yok
Cevabiniz icin tesekkur ederim,benimde 1 haftada tuttu10.günden sonra
Hic tutmazsa diye endiselenmistim,yani ek doz yapsa bile tutmazsa vs. Diye ama 1 haftada tuttu,tesekkur ederim.Zaten ikinci düzeltme dozu içün gitmeyecek misiniz? Niye üzülüyorsunuz anlamadım
Benimde 1 haftadaBenim tam olarak 9.gun etki etti.
Kontrolde ek doz yaptı bir miktar daha iyi ama tam tutmadıBenim 1 haftada tuttu cnm kontrolde hic bisey yapilmadi.Insallah suan tutmustur
Yaş ve genetik faktörleri yada doktor seçimi etkilemiş ola bilir 1 Şubat 2022'de yaptırdım hala zımba gibi mutluyum5-6 gün sonra etkisini görmeye başlıyorsun. hatta ilk 2 hafta kaşlar fazla kalkabiliyor, zaten o nedenle 2 hafta sonra kontrol oluyor. bu arada 3 ay ancak gidiyor. doktorlar 6 ay diyor ama yakınımda yaptıran herkesin ben de dahil 3 ay etkisi sürdü. farklı farklı doktorlara yaptırıyoruz, hepsi aynı. mesela benim göz kırışıklıklarım 3 ay içinde tekrar oluşuyor ama anlım biraz daha uzun sürüyor(
Yaptirdiginiz yerle ilgili olabilir,taze hazirlanmayinca tutmuyor yada kisa surede etkisi geciyor diye okumustumKontrolde ek doz yaptı bir miktar daha iyi ama tam tutmadı
Oy birde kısa sürede geçerse param tam çöp olacakYaptirdiginiz yerle ilgili olabilir,taze hazirlanmayinca tutmuyor yada kisa surede etkisi geciyor diye okumustum
allergan iste dysport yapıyorlar ısrarla asıl botoks allergan markadır ve muhteşemdirBen dysport yaptırdım benimde kaş çatma çizgimde bir etkisi olmadı cuma kontrole gittim ek doz yaptı hala bir etkisi yok
Iki markanin farki nedir acabaallergan iste dysport yapıyorlar ısrarla asıl botoks allergan markadır ve muhteşemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?