• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkımızı çok kafama takıyorum

Ben eşimden uzunum hiç sorun etmeyiz karı koca. ama merak ettim hakkaten dışandan Aman Allah'ım-lık bir görüntümü oluyomuş:KK51:

Araya gireceğim ama bence öyle bir görüntü olmuyor. Şunu anlamıyorum kadinlar erkeklerden 30 cm kısa olsa bile birşey denmiyor. Ama kadın 3 cm uzun olsun ayy kadın uzuuun diye başlayanlar var. Boyları yakın olanlar daha düzgün durur halbuki.
Erkek daha uzun olur, daha akıllı olur, daha yaşça büyük olur , daha zengin olur genellemelerine karşıyım

Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..

İnsanlar niye "bu çocuk neden bu kızla birlikte" desin ki? Bu kuruntunuz çok çok yersiz. Kendinize güvenseydiniz tersini de düşünebilirdiniz. İnsanlar "bu kız neden bu çocukla birlikte" de diyebilir. Boyunuz kilonuz orantılıymış. Ayrıca insanların ne dediğinin ne önemi var? Gerçekten ne önemi var? İnsanlara nasıl bu kadar paye verebiliyorsunuz? Ne hadlerine?

O çok önemsediğiniz insanların bazıları hırsız, bazıları ahlaksız, bazıları kötü kalpli. Onların ne düşündüğünün ne önemi var? İyi kalpli, olgun, ahlaklı, kaliteli olan insanlar da kim kimden kaç santim uzunmuş konusunda konuşacak veya bunu düşünecek insanlar değiller.

Annem 1.60 babam 1.90 nikah fotolarında annem minnacık yanında ama ne önemi var hiç kompleks yapmaya değmez.

Ben 1.60
Hayatımm 1.75 ve 81 kilo.
İster 100kilo olsun ister 40 yada boyu 1.50 olsun 2metre olsun o benim dünyammm. dışardan nasıl göründüğü umrumda degil. biz birbirimizi sevdiktan sonra. hem allaha şükür her uzvumuz organımız yerinde amaaan
Iki metre ney kizzz guldurdun beni .. super ya ask bu iste isterde iki metre olsun aynen..

Araya gireceğim ama bence öyle bir görüntü olmuyor. Şunu anlamıyorum kadinlar erkeklerden 30 cm kısa olsa bile birşey denmiyor. Ama kadın 3 cm uzun olsun ayy kadın uzuuun diye başlayanlar var. Boyları yakın olanlar daha düzgün durur halbuki.
Erkek daha uzun olur, daha akıllı olur, daha yaşça büyük olur , daha zengin olur genellemelerine karşıyım
6 cm var yaklaşık aramızda ama iyiyiz böyle ya :dondurma:
Hatta az önce bana patlayan ampulu çıkarttırdı, perdelerde hep bana:işsiz:
Tek dezavantajı o yoksa hiç gözüme batmıyo:KK15: kalpler bir olsn yeter:KK51:

Ben eşimden uzunum hiç sorun etmeyiz karı koca. ama merak ettim hakkaten dışandan Aman Allah'ım-lık bir görüntümü oluyomuş:KK51:
:) yoj canım ya bu tamamen göreceli bir durum. Mesela ben eşim kısa olsa sürekli boyuna bakarım kompleks yaparım gibi geliyor. Ama sen onemsemezsin mesela. Göreceli canım ya

Bende 1.58 im nisanlm 1.86 hersey boymu ayrica banane elalem ne der nasi dusunur ben elalam icin yasamiyrm bu hayat benm snde brz olgunlas ve kendn icin yasa kmse ne der umursama:anne:

:) yoj canım ya bu tamamen göreceli bir durum. Mesela ben eşim kısa olsa sürekli boyuna bakarım kompleks yaparım gibi geliyor. Ama sen onemsemezsin mesela. Göreceli canım ya
Ben kendimden kısa bi adamla aslaaa beraber olmam derdim, Allah lafımı iyi yedirdi kör aşık etti :D
Allah pişman etmesin bundan sonrada ama pişman olmadım Hamdolsun :)

Ben uzun olmama rağmen nişanlımla aramda boy farkı baya var .
Ben 175 im nişanlım 188 .
Biz çok memnunuz :p
Kadının daha kısa durmasi güzel görünüyor bence .

Ben kendimden kısa bi adamla aslaaa beraber olmam derdim, Allah lafımı iyi yedirdi kör aşık etti :KK70:
Allah pişman etmesin bundan sonrada ama pişman olmadım Hamdolsun :)
Aynen aynen büyük konuşunca direk yaşıyor insan durumu doğru :) aman canimm mutlusun belli ki en önemlisi o gerisi boş ;) allah bozmasin inşallah mutluluğunu :)

Takma kafana kız ben öyle çiftleri görünce çok hoşuma gidiyor çünkü benle eşimde öyleyiz ben 1.65 eşim 1.90

Canim sizin gibi ciftler cok biride ben benimde boy 1.63 esim 1.80 ve yapili.citi piti duruyorum yaninda cocuk gibi herkes cok genc gorundugumu soyler eşimde gurur duyar.genc karim var diye sorun mu bu.bide bunu sevgiline pek belli etme zorla kafasina koyma derim.

Ben1.70 nisanlim 1.76
Insanlar bu durumda da "aa sen uzun duruyorsum sanki bak hic topuklu giyemeyeceksin" diyorlar..
Insanlar her türlü her şeye laf söyler duymayacaksin..
Allah kalbinizi yakistirmis dahasi mi var bebegim

Back
X