- Konu Sahibi SalakSacma
Kosova'da yasadim.Arnavutlarin icinde.Kisalar ayol.. Bizim milletten farki yok.cok nadir uzun adam vardi.Boşnak- Arnavut. Türk pek yok. Yani ben öyle buldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kosova'da yasadim.Arnavutlarin icinde.Kisalar ayol.. Bizim milletten farki yok.cok nadir uzun adam vardi.Boşnak- Arnavut. Türk pek yok. Yani ben öyle buldum![]()
Valla boşnak geliniyim. Kosova yı bilmem. Pendik te çok var:)Kosova'da yasadim.Arnavutlarin icinde.Kisalar ayol.. Bizim milletten farki yok.cok nadir uzun adam vardi.
Ilk esim kisaydi .2.kismet artik uzun boylu birini bulurum insallah.Ben arada bir pendige gideyim ..Valla boşnak geliniyim. Kosova yı bilmem. Pendik te çok var:)
Peki evlenmeden önce sizde mi 190 sandınız da evlendiniz?
Benimki 190 a yakındı ben 162
Ama serefsiz cıktı
Boya takılma hic
Kavakta da boy var onemli olan iyi insan adam gibi adam olması merhametli olması
Seni sevsin saysın sefkatli olsun kırmasın uzmesin 160 olsa ne 190 olsa ne
Eğer ikiniz dert etmiyorsanız hiç sıkıntı çıkmaz. Millet laf eder mi diye düşünmeyin her zaman edecekler. Size göre ne kadar uyumlu da olsanız laf edecekler. Siz kendinizi ben kısayım diye sevgilinizden uzaklaştırmazsanız, sevgiliniz ben uzunum diye kendini üstün görmeye başlamazsa hiç sorun olmaz.
Çok büyük bir kusur aman Allahım. Ne olacak ayol, ne güzel işte pıtı pıtı gider kucağına tünersin adamın mis gibi portatif. Ben 1.73'üm, uzunum yani. Nişanlım 1.96, kalıplı da. Ben bile pıtı pıtı gidip kucağına tünüyorum![]()
Aaa bosnak gelini hemde pendikden tanidik cikma ihtimalimiz cok yuksekValla boşnak geliniyim. Kosova yı bilmem. Pendik te çok var:)
Eşim 185, ben 157. Çıkmaya ilk başladığımız zamanlar ben de çok takıyordum, sürekli 10 15 cm topuklu ayakkabılarla geziyordum. Evlenirsek ne yaparım ben evin içinde topuksuz duramam yanında diyordum. ama şimdi evliyiz ve tabi ki evde topuklu ile gezmiyorum:) Hiç umursamıyorum artık. Bence daha bile güzel, yanında her zaman küçük göstereceksin minyon biri olarak.Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
160ım, 193 bi flörtüm olmuştu birlikteyken kaldırım tepelerinde geziyordum. Anlayabiliyorum sizi insan alışana kadar tuhaf hissediyorAma öyle moral bozmalık bir durum olduğunu düşünmüyorum. Birbirinizi sevmişsiniz önemli olan o.
Bi oğlan anaları hep niye bi övme çabasındakız ne guzel bende isterdim 1,95 falan bir kocam olsun
ama 1,69-177 yiz
gerçi anası 190 zannediyor oglunu , boylu poslu oglum benım diyor![]()
Hulkla mı sevgiliydin kız2.10'luk bi sevgilim vardı bir zamanlar. Hey yavrum hey. Tek koluyla kaldırırdı beni. Şimdi beyim rahatsız olmasın diye minnak topuklu ayakkabı arıyorum.
Hulkla mı sevgiliydin kız![]()
Banamı dedinizHosunuza mi gidiyor her konuya girip boyle cevaplar yazmak?