Sevgilimle aramızda büyük bi boy farkı var ?

Canım ben eşimle neredeyse aynı boydayım topuklu giyemiyorum ben de bunu takıyorum ama eşimin umrunda değil 😅 huzur olsun da gerisi boş takılma 🤗

1.82 eşim bende 1.54 müşüm yıllardır kendimi 1.56 sanardım yeni öğrendim.
23 cm fark var ne yapalım evlendik bir kere :)
kimsede birşey demedi çok fark var vs diye

gençken hep istediğim ideal eş uzun booyyyy. ama şuan kocam benden kısaa mutlu oll beterin beteri var :skandal:

Gayet ideal bir boy farkı. Keinlikle kafana takmaya bile değme. Hem daha rahatr olursun istediğin topuklu ayakkabıyı giyebilirsin :D

Gönüller bir olsun boy önemli değil topuklu ayakkabı giy sende benim eşimde endamlı kalıplı e tabi bizde guzeliz :KK70: birbirinizi sevdikten sonra hikaye bu konular

2.10'luk bi sevgilim vardı bir zamanlar. Hey yavrum hey. Tek koluyla kaldırırdı beni. Şimdi beyim rahatsız olmasın diye minnak topuklu ayakkabı arıyorum.

Boylar kaç sizin merak ettim? Kimsenin boyunu posunu da merak etmem ha :D Anneme takılıyordum dün bak kınadım başıma geldi merak ettim iyi mi :D Annemin en sevdiği şey milletin boyu posudur :D

Nisanlinin boyu normal bi erkeğe göre de sen kısa kalmışsın biraz. Topuklu giyeceksin mecbur kötü hissediyorsan kendini

Açıkçası ben minyon kadınlarla uzun iri erkekleri çok yakıştırıyorum . Belki ben uzun Amazon ngibi bir tip olduğum için :21:

anlaşında huyu suyu iyi olsun da gerisinin ne önemi var. millet senin için kısa diyordur derde ama bu değiştirebileceğin bir şey değil nişanlın kafasına taksa sana derdi sonuçta. huzurunuz mutluluğunuz olsun da gerisi mühim olmasın.

Maşaallah herkes kendinden örnek vermiş 😬😜

@Elifce136 bence böyle bir şeyi kendine dert etme, amann topukluyla kurtarırsın ne olacak =)

Ben 1,55 o 1,82 😂 ben bu durumdan çok memnunum arada bir azck da boyun olsa 10 üzerinden 10 olacaksın ama diyor , öyle olsaydım sana bakmazdım diyorum 😂 kendine güvendiğin sürece espri yapabilecek kadar önemsiz bir konu haline geliyor özgüvenini sakın kaybetme onun gözü üstündeyse sen bakımını yap özel konularda kısa kadınları yönlendirmek her zaman hoşlarına gidiyor emin olabilirsin 😁

Zaten onlar için seviyorum kendisi de çok yakışıklı ama mesela düşünüyorum evlensek dans etmek bile zor hatta ailesi fln beni beğenmeyip çok kısa fln bulur diye korkuyorum . Minyon tipliyim bide ama boy dışında güzel bi kızım
Düğün ayakkabım 17cm’di gelinliğin altında kimse beğenmemezlik yapmadı hatta düğünün sonunu converse’le bitirdim 😂

Eşim 186 ben 160 sürahi ve bardak gibi duruyoruz ama umrumuzda mı hayır, ilk zamanlar eşim kızdırmak için takılıyordu bana karşıdan karşıya geçerken kafandan tutup gecicem diye:KK48:
Bir gün aynı espiriyi kayınvalidemin yaninda yaptı yapacağına pişman oldu kızdı kayinvalidem eşin o senin bir daha böyle bir şey duymayacağım sevdin aldın böyle dalga geçemezsin boy değil huy önemli, kalbinin güzelliği önemli diye, dondu kaldı eşim beklemediği tepkiydi :KK48:
Hakikaten boyu posu boşver de huyu nasıl önemli olan o bence.

Evlenirseniz çocuklarınız da uzun boylu olur. Bir de bu yönden bakın bence. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::)

Back
X