• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkımızı çok kafama takıyorum

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..

Kisilik onemli benim esim 190 ben 165 baslarda bende takinti yapmistim ama gecti yani bence takilma boyle seylere onemli olan sevgi

İnsanlar bişey demiyor ki. Sen insanların bir şey dediğini ya da diyebileceğini varsayiyorsun sadece.

Bir kere bir arkadaşı gelip minicik kızsın tarzı bişeyler demişti. Sevgilimle yanyanayken. O zamana kadar çok takmıyordum ama o olaydan sonra iyice takar oldum

değiştiremeceğin şeyleri kafaya takmanın hiç faydası yok canım... sen boyunu uzatamazsın, sevgilin kısaltamaz sonuç olarak kafayı taksan ne değişecek? durumu kabullenip yoluna bakıcaksın, ayrıca orantısız da olabilirsin, fiziğin de bozulabilir netice de daha yaşın çok küçük, kendi karakterine ve maneviyatına değer katıp doldurman dileğiyle, adriana lima aldatılıp, rihanna dövülüp, angelina boşanıyosa demek ki güzellik hiç bir şey demek değil

Ben 1.56yım sevgilim 1.82. Sarıldığımızda kalp atışını duyuyorum bu beni mutlu ediyo. O da beni çocuğuymuşum gibi seviyo zaten ufak olmak güzel bence :KK49:

Ben 1.60 - 54 kilo
esim 1.85 - 78 kilo :KK70:
Alışınca takıntı yapmiyosun hiç

Amaaan canım taktigin şeye bak. Sen bayansin senin boyun kısa olmasi normal ya erkek senden kısa olsaydı aman allahım ;)

Bnmde esim 1.86 ben 1.60 hic problem degil o beni ben onu begenip sevdikten sonra.

Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..
Canim bizim akrabamız adam 1.90 eşi de 1. 50 birbirlerini liseden beri seviyorlar iki kızları var şimdi bende 1.62 eşim 1.82 gönüller bir olsun canım hem minyon en guzeliii

Back
X