Boy kısalıgı nasıl sıkıntı olmaz yardımınızı beklıyorum??

Akrabaların ne diyorlar ve nasıl diyebiliyorlar bilemiyorum.
Boyun konusunda birşey dedikleri zaman beklenenin tersine tepki gösterirsen bir daha yapmazlar.
Evet kısayım,illaki uzun mu olmalıyım ?
Uzun olsam ne olacak ?
Bu yaştan sonra basketbolcu olacak değilim.Gibi...:34:

mrb bayanlar boy kısalığını konuştuğunuzu duyunca bende geleym dedim :32::32:

bn de szdenm yaş 23 boy 1.57 kilo(şimdiye kadar ideal kilom 46 ydı) hamiş olduğum için 49 a çıktım ;) :37:

herkes beni 18 felan sanır liseye gittiğimi düşünürler oysa üni bitti bile :54::54::34:

minyon tipli olmak bence çok büyük bi avantaj yaşını göstermiyosun kilonada dikkat ettinmi senden iisi yok :34:

bence hiiç kafana takma bu bize verilen bi hediye :66::46:

arkadaslar özel mesaj gönderemıyor muşum :) boyum en fazla 155 senın boyun ıdealımdekı boy kıymetını bılmelısın etrafındakı ınsanlar boyun kısa olunca hersey sende eksıkmıs gıbı davranıyor her alakasız konudan boyla ılgılı yorum yapmalarından sıkılıyosun bı sure sonra cıddıye almam dıyebılırsın ama aynı seylerı cok yasayınca bı yerlerde sıkıntı yapıyor.bı de benım kılo fazlam yok 155 le orantılı bı kılo oldugu ıcın cok mınyonum yuzdende yasımı kucuk gosterıyorum erkek arkadas konusuna gelınce evet gercekten cok ılgılerın cekıyorum onun bende anlamadım nasıl oldugunu ve erkek arkadaslarım yapılı ve kaslı oluyor hep :) hep oylelerının ılgısını cekmem de ayrı bı ılgınc nokta

çok iyi anlıyorum sizi, 26 yaşındayım 155 boyum 45 kiloyum, her hangi bir yerde evli olduğumu duyanlar aaa bu yaşta evlenilir mi? reşit oldun mu sen falan diyorlar, geçen sene markette sigara alırken kimlik sordular. kayınvalidemin komşuları kadıncağızın dedikodusunu yapıyorlar oğluna 10 yaş küçük kız almış, kız daha reşit bile değil, hiç ummazdık böyle üniversite mezunu kadından falan diyorlar. eşim de 26 yaşında 185 boyunda ve kilosu da var 30 gibi duruyor, o yüzden komik duruyoruz. iş görüşmelerinde bile önlerindeki cv de yaşım yazmasına rağmen çocuk muamelesi yapıyor ve işe almıyorlar. başarı insanları susturmuyor, 2 üni. bitirdim master yaptım, 2 sene yurtdışında eğitimler aldım 4 dil biliyorum, hala çocuk yerine konuyor iş bile bulamıyorum. Allah'tan koca bulabildim..

bakın arkadaşlar işte bunu demek istiyorum genelde iri yapılı erkekler dert yandığınız minyon tipinizden hoşlanıyorlar işte apaçık örneği
kaslı iri erkekler ilgileniomuş seninle
ve arkadaşın eşide 185 boyundaymış..
gerçekten çğu erkek bunu seviyor

Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım ıyı kı varsınız aslında dedıgım gıbı boyumun kısa olmasına pek takmıyorum allaha sureklı sahıp oldugum her sey ıcın sukredıyorum ama ne kadar da takmayayım desem ınsanların davranıslarını ıster ıstemez takıyorum ıste. Sorularınıza cevap vereyım yasım 22 boyum 155 sanırım. Kılom boyumla cok orantılı yuzumde fızıgımde bır sorun yok saclarım uzun düz makyajı sade yapıyorum yuzum bıraz bebeksı puruzsuz dıye fondoten falan surmuyorum hafıf bı pudra allık vs suruyorum gıyım konusunda cok spor gıyıyorum kot pantolon basıt bı v yaka kazak gıbı ondanda kucuk duruyorum da zaten cok mınyonum oyle her kazak sveet olmuyo kısın zorlanıyorum kıyafet secerken yazın kolay oluyor da boyle benım ıste

bir diyalog :)
- canım ne kadar tatlısın sen kaca gectın bakayım
ben : 3 e
_ orta 3 lıse 3 ?
Ben : Unıversıte 3
- :))) :1:

canım ben de senle aynı durumdayım..daha önceki mesajımda belirttiğim gibi sorunun aslında boyla ilgili olmadığı, giyim ve imaj sorunu olduğunu anlıyorum yazdıklarından...o yüzden sana kendini sev kendine güven tarzı basmakalıp şeyler söylemeyeceğim çünkü kendimden de biliyorum ki bu tarz tavsiyeler karın doyurmuyor...o yüzden bu konuya giyim ve imaj açısından bakarak sana birkaç önerim olucak...

kilonun boyunla orantılı olması sevindirici bir durum..eğer eğer ki genel görünümün çok zayıf görünüyorsa..yani çok incecik ve dal gibiysen biraz kilo almayı deneyebilirsin...ancak kilo almayı şekerli yağlı şeyler yiyerek değil..düzenli spor yaparak ve vucudundaki yağı değil de kas miktarını attırarak hergün proteinli şeyler yemeye dikkat ederek yapmanı tavsiye ederim..biraz etine dolgunluk iyidir aşırı kaçmadan tabi..(bu konunun detaylarını netten sağlık spor makalelerinden araştırabilirsin)

saçlara gelince..genelde uzun saçlar daha çok beğenilir ve tercih edilir...ancak boyu 1.60 dan kısa olan kişilere malesef ki uzmanlar uzun saçı önermiyor..çünkü uzun saçların bittiği kısım genel görünümde vucudu ortadan ikiye bölen yatay bir çizgi oluşturduğu için olduğumuzdan kısa görünmemize neden oluyormuş...ama tabi ki kısacık erkek gibi kestir demiyorum..zaten böylesi de insanı çocuksu gösteriyor (denemiştim) çok kısa saçlar ancak röfleli veya balyajlıysa daha olgun ve feminen duruyor...saç rengini bilmiyorum ama düz ve tek renkse röfle gölge veya balyaj ayrı hava vericektir...düz renkler ve koyu renkler pek olgun durmuyor...
saçlarını en azından omuz hizanda omuzunda bitecek şekilde veya yüzünü çerçeveleyecek uzunlukta katlı ve havalı bir model kestirebilirsin...veya kestirmem dersen dışarı çıkarken saçını topuz yaparak çıkarsan o da kısalmış saçla aynı etkiyi verecek ve seni uzun gösterecektir...

makyaj konusuna da biraz ağırlık verebilirsin..tabi ki günlük hayatta fondoten sürüp cildini boş yere yıpratmaya gerek yok..ama ne bileyim günlük hayatında en azından mahalledeki markate giderken bile bir rimel sürebilir gözkalemi çekebilirsin..bir de kendine çok farkedilmeyen cırlamayan gülkurusu tonunda sedef içermeyen mat rujlardan edinebilirsin böyle bir ruj her zaman heryerde rahatlıkla kullanılabiliyor.....hiç el değmemiş yüzle az şey sürülmüş yüzün bile birbirinden farkı var canım...

ayrıca renkli lense ilgin var mı bilmiyorum...göz rengini de bilmiyorum ama eğer kahverengi gözlüysen koyu renk gözler de insanı genç ve küçük gösteriyor..o yüzden gözrengini açan renkli lensler de düşünebilirsin (tecrübeyle sabttir) açık renkli gözler insanı daha olgun gösteriyor..

giyim konusunda da giyimle nasıl uzun görünülür bu tip yazılar oluyor nette image makerların modacıların yazdıkları...onları burda ben de anlatırdım ama çok uzun olur...sen bakarsın netten...diğer bir öneri..kısaboylu olan ama beğendiğin ünlü bayanların görsellerini aratıp sokakta günlük hayatta giydiği şeylere gözatabilir..beğendiklerini bilgisayarına toplayarak inceleyebilirsin...

sanırım düz renkli şeyler giyiyordun..bu giydiğin şeylerin renkleri de önemli..çok gözalıcı tonlarda pembeler yeşiller kırmızılar falan giyiyorsan bu da insanı çocuksu gösteriyor..onun yerine kahverengi..sütlükahve..bej...gri..lacivert...siyah gibi şeylerden seçim yapabilirsin ve kıyafetine renk katmak için aksesuar kullanırsın..aksesuarlarını canlı renklerden seçersin..
birşey daha var...hani şu gri melanj dedikleri renk varya genelde eşofmanlarda spor kıyafetlerde olur..gri melanjı sadece evde kullanmanı dışarı öyle çıkmamanı tavsiye ederim..ev kıyafetiyle dışarı fırlamış gibi gösteriyor insanı...özensiz bir görünüm oluyor..yaşı da küçük gösteriyor..

kıssadan hisse insan ne kadar sade görünümlüyse çevre tarafından o kadar özensiz ve kendine bakmayan biri gibi..veya yaşı küçük gibi nitelendiriliyor....ve de çok da renkli bir yaşantın yokmuş gibi monoton hayat sürüyor gibi ve çok az arkadaşın varmış gibi algılıyorlar..bu algılama da maalesef insanların gözündeki sosyal değerini düşürüyor..böyle bir imaj insanlarda bu düşünceyi yaratınca da içlerinden diyorlar ki bu kendisine saygı duymuyor kendisine özenmiyor..neden biz buna saygı duyalım diyorlar..bu durum da insanlara seni yargılamaya hakları varmış gibi bir durum ortaya çıkarıyor ve aslında kusur sayılmayacak şeyleri bile kusur gibi görüp bir de yüzüne çekinmeden söylemeye başlıyorlar...kendisine hayrı yok bize de olmaz o yüzden dikkate almayalım diye düşünüyorlar..umarım yardımcı olmuşumdur canım tavsiye verirken kendi kişisel tecrübelerimden de uzman tavsiyelerinden de faydalandım....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benm yüzümde çellerim war we çok rahatsız oluorum acaba geçiren bişey warmı tavsiyeleri olanlardan dinlemek istiorum =(((

arkadaşım insanları ağzı torba değil ki büzesin. boşver sen takma kafana.bi dahaki laf geldiğinde şakayla karışık, allahtan benim sadece boyum kısa, ya aklı kısa olanlar ne yapsın deyin gülerek.anlayan anlar, anlamayanı da zaten sallayın gitsin.

hem demişsiniz ya ne güzel, hoş erkekler de çok ilgi gösteriyomuş, e daha ne olsun. hem minyon kişiler yaşını göstermez, şu ana bundan şikayet etsen de olgunluğa geçtiğimiz zaman sen hepimizden genç duracaksın. e ne iyi değil mi?haline şükret, allah başka dert vermesin.

canım ben de senle aynı durumdayım..daha önceki mesajımda belirttiğim gibi sorunun aslında boyla ilgili olmadığı, giyim ve imaj sorunu olduğunu anlıyorum yazdıklarından...o yüzden sana kendini sev kendine güven tarzı basmakalıp şeyler söylemeyeceğim çünkü kendimden de biliyorum ki bu tarz tavsiyeler karın doyurmuyor...o yüzden bu konuya giyim ve imaj açısından bakarak sana birkaç önerim olucak...

kilonun boyunla orantılı olması sevindirici bir durum..eğer eğer ki genel görünümün çok zayıf görünüyorsa..yani çok incecik ve dal gibiysen biraz kilo almayı deneyebilirsin...ancak kilo almayı şekerli yağlı şeyler yiyerek değil..düzenli spor yaparak ve vucudundaki yağı değil de kas miktarını attırarak hergün proteinli şeyler yemeye dikkat ederek yapmanı tavsiye ederim..biraz etine dolgunluk iyidir aşırı kaçmadan tabi..(bu konunun detaylarını netten sağlık spor makalelerinden araştırabilirsin)

saçlara gelince..genelde uzun saçlar daha çok beğenilir ve tercih edilir...ancak boyu 1.60 dan kısa olan kişilere malesef ki uzmanlar uzun saçı önermiyor..çünkü uzun saçların bittiği kısım genel görünümde vucudu ortadan ikiye bölen yatay bir çizgi oluşturduğu için olduğumuzdan kısa görünmemize neden oluyormuş...ama tabi ki kısacık erkek gibi kestir demiyorum..zaten böylesi de insanı çocuksu gösteriyor (denemiştim) çok kısa saçlar ancak röfleli veya balyajlıysa daha olgun ve feminen duruyor...saç rengini bilmiyorum ama düz ve tek renkse röfle gölge veya balyaj ayrı hava vericektir...düz renkler ve koyu renkler pek olgun durmuyor...
saçlarını en azından omuz hizanda omuzunda bitecek şekilde veya yüzünü çerçeveleyecek uzunlukta katlı ve havalı bir model kestirebilirsin...veya kestirmem dersen dışarı çıkarken saçını topuz yaparak çıkarsan o da kısalmış saçla aynı etkiyi verecek ve seni uzun gösterecektir...

makyaj konusuna da biraz ağırlık verebilirsin..tabi ki günlük hayatta fondoten sürüp cildini boş yere yıpratmaya gerek yok..ama ne bileyim günlük hayatında en azından mahalledeki markate giderken bile bir rimel sürebilir gözkalemi çekebilirsin..bir de kendine çok farkedilmeyen cırlamayan gülkurusu tonunda sedef içermeyen mat rujlardan edinebilirsin böyle bir ruj her zaman heryerde rahatlıkla kullanılabiliyor.....hiç el değmemiş yüzle az şey sürülmüş yüzün bile birbirinden farkı var canım...

ayrıca renkli lense ilgin var mı bilmiyorum...göz rengini de bilmiyorum ama eğer kahverengi gözlüysen koyu renk gözler de insanı genç ve küçük gösteriyor..o yüzden gözrengini açan renkli lensler de düşünebilirsin (tecrübeyle sabttir) açık renkli gözler insanı daha olgun gösteriyor..

giyim konusunda da giyimle nasıl uzun görünülür bu tip yazılar oluyor nette image makerların modacıların yazdıkları...onları burda ben de anlatırdım ama çok uzun olur...sen bakarsın netten...diğer bir öneri..kısaboylu olan ama beğendiğin ünlü bayanların görsellerini aratıp sokakta günlük hayatta giydiği şeylere gözatabilir..beğendiklerini bilgisayarına toplayarak inceleyebilirsin...

sanırım düz renkli şeyler giyiyordun..bu giydiğin şeylerin renkleri de önemli..çok gözalıcı tonlarda pembeler yeşiller kırmızılar falan giyiyorsan bu da insanı çocuksu gösteriyor..onun yerine kahverengi..sütlükahve..bej...gri..lacivert...siyah gibi şeylerden seçim yapabilirsin ve kıyafetine renk katmak için aksesuar kullanırsın..aksesuarlarını canlı renklerden seçersin..
birşey daha var...hani şu gri melanj dedikleri renk varya genelde eşofmanlarda spor kıyafetlerde olur..gri melanjı sadece evde kullanmanı dışarı öyle çıkmamanı tavsiye ederim..ev kıyafetiyle dışarı fırlamış gibi gösteriyor insanı...özensiz bir görünüm oluyor..yaşı da küçük gösteriyor..

kıssadan hisse insan ne kadar sade görünümlüyse çevre tarafından o kadar özensiz ve kendine bakmayan biri gibi..veya yaşı küçük gibi nitelendiriliyor....ve de çok da renkli bir yaşantın yokmuş gibi monoton hayat sürüyor gibi ve çok az arkadaşın varmış gibi algılıyorlar..bu algılama da maalesef insanların gözündeki sosyal değerini düşürüyor..böyle bir imaj insanlarda bu düşünceyi yaratınca da içlerinden diyorlar ki bu kendisine saygı duymuyor kendisine özenmiyor..neden biz buna saygı duyalım diyorlar..bu durum da insanlara seni yargılamaya hakları varmış gibi bir durum ortaya çıkarıyor ve aslında kusur sayılmayacak şeyleri bile kusur gibi görüp bir de yüzüne çekinmeden söylemeye başlıyorlar...kendisine hayrı yok bize de olmaz o yüzden dikkate almayalım diye düşünüyorlar..umarım yardımcı olmuşumdur canım tavsiye verirken kendi kişisel tecrübelerimden de uzman tavsiyelerinden de faydalandım....

tavsiyeleriniz ve ilgilendiğiniz için ne kadar tesekkur etsem azdır yardımlarınız için minnettar kaldım yapabıldıgım kadar uygulamaya calısacagım umarım basarılı olurum :)

Arkadaslar hepınızın tavsıylerını okudum cok hosuma gıttı kendımı cok ıyı hıssettım tavsıylerınıze uyacagım hepınıze cok tesekkur ederım

Sizi çok iyi anlıyorum bende anne tarafında böyle sorunlar yaşadım özelliklede kuzenlerim tarafından çok kıyaslandım sen en fazla şu kadar varsın falan filan maalesef çok üzücü insanlar mutlaka bir kusur bulmak istiyorlar boyun uzun olur kilonu takarlar kilon iyi olur boyunu takarlar yani hep bir kusur ararlar ama bunlardan en çok boyu kusur ederler bu yüzden takmamak gerçekten elde değil bazende istemeden kırarlar insanların niyetlerine göre tepki gösterebilirsin niyetleri kötüyse halinden memnun oldugunu minyonu sevdigini falan söyleyebilirsin anlattgına göre çok güzel birisin niyetleri kötüyse seni kıskanıyorlardır sen
ise iyi taraflarını ön plana çıkarmaya devam et

Son düzenleme:
canım benim de boyum kısa lisedeyken hep sorun ederdim insanlar sürekli bana bakıyomuş gibi gelirdi.artık kompleks haline gelmişti çok üzülüyordum:43:
şimdi üniversiteyi bitiriyorum artık boyumu takmıyorum bile önemli olan başkalarının ne dediği değil.senin kendine duyduğun saygıdır hiç kendini üzme..boyun kilona göre uygunsa offf fıstık gibisindir sen...minyon olmak bence çok güzel yaşını hiç göstermiyorsun hep çıtı pıtı oluyorsun..:16:

bak sana benden bir öneri..eskiden bol bol pantolonlar giyerdim kendime hiç bakmazdım tabi kilomda vardı...şimdi ideal kilomdayım fiziğimde allahıma çok şükür güzel sayılır.seçimlerimi dar kot ve mini elbise ve eteklerden yana yapıyorum:23: çünkü taşıdığımı düşünüyorum...canım kendine yakışanı giy ve yap..etrafındaki insanları önemseme onlar kendilerine baksınlar..belkide seni kıskanıyorlardır..:34:

ay benimde boyum kısa valla
bana da zamanında laf eden çok oldu ama şu an etmiyorlar. bende üni 2deyim. okulda dolaşırken insanlar bana bakınca bazen utanıyorum acaba "aa bu kız burda mı okuyor" gibilerinden düşünüyorlarmıdır diye. hatta bi kere derse giderken koridorda bi grup vatandaş (sanırım benim hakkımda) "aaa çocuk bu ya" dediler. çok utandım bi garip oldum.
en kötüsü de kıyafet seçerken valla. küçük bedenlerden seçmek zorundasın ve her şey yakışmıyor. şöyle 1.52 lerden çok değil 10 cm daha fazla olaydım ne vardı :1:

Yalnız değilmişim demek ki bu konuda:)) Aslında bana kalsa boyumla alakalı hiç bir problemim yok yani ben kendimle gayet mutluyum ama insanları da susturamıyosunuz malesef... 19 yasında 1.52 cm 41 kiloyum.. Bir dönem 52 kiloya kadar cıkmıstım.. Boyum kısa olunca kilo da sırıtıyo haliyle! Zayıflamak istedim ve de zayıfladım şu an 41 kiloyum önceden şişman muamelesi yapanlar şimdi de çöp gibi olmussun diyolar:D
Gecenlerde lise kaydını yaptırmak için kardesımın yanında gittim diğer velilerle sohbet ederken benim kaydım yapılacak sandılar:D Yasımın 19 olduğuna kimse inanmak istemez en fazla 15 muamelesi görürüm şimdi bunun dezavantajını yasasam da 40 yasında 30 yas muamelesi göreceğimi umut ederek mutlu olurum:D:D Bu da bi tesellidir kızlar :)))

canım boşver. kısaya konuşurlar, uzuna konuşurlar, zayıfa, şişmana, kaşına gözüne burnuna... millet konuşur sen 10cm daha uzun olsan başka yerine kulp takarlar emin ol. 47 kiloydum 34 bedendim çok zayfısın dediler. 51 oldum 36 bedene çıktım aaa şişmasın diyen de var hala sıskasın diyen de... amann oşş oşşşş diyorum ben de.... ben kendi vücudum seviyorum fesat insan angelia jolie ye de kulp takar. hiç mi iyi diyen yok sana. onları göz ardı etme. bi ikiye takılma.

ayrıca bu bit geçrekki gençken uzun boy ne giysen kaldırıyor ama yaş ilerleyip kas yapısı zayıflayınca göbek kalça uzun boyda çok ötü duruyor. kısa boylular her dem piliç. uzun boylular da ömrü boyunca diyet yapmalı.

kıvırcık saç düze düz kıvırcığa özenir canım. kendine güven milleti boşver.

Arkadaslar ınsanların bunca buyuk sıkıntıları varken boy kısalıgını sıkıntı bölümünde açtıgım için üzgünün ama insanlardan cok bunaldım .boyum kısa oldugu ıcın akrabalarım arkadaslarım fırsat kollayıp yargılıyorlar benı bır takmam ıkı takmam ama yoruldum artık cok alakasız yerlerde bıle yargılamaya calısıyorlar ben kısa olmamı der etmıyordum ama ınsanların davranısları benı sıkıntıya sokuyor ben kımsenın dıs gorunusunu elestırmez herkesı guzel gorurken ınsanların benı yargılaması canımı sıkıyor sızce ne yapmalıyım.sizde yargılamayın lutfen :)

çıldırmış onlar, sen onlara içinden deli muamelesi yap tatlım. kimse kendi boyunu seçemez ki, bunu bilmeyen insan da yoktur ama iş tavırlara gelince herkes de bi kusur arayışı vs. belki de çok güzel bi kızsındır da kusur arıyorlardır :34: ne gerek duyuyorlar lafı oraya getirmeye anlamadım, sayfaların tamamını da okumadan yazıyorum gerçi :69: bak bana bi arkadaşım senin kirpiklerin kirpiklerin der dururdu genç kızlığımın ilk yıllarında, meğer kirpiklerim güzel olyormuş rimel sürünce :34: ben farketmezdim bile, çok kusur bulan insan pek temiz kalpli gelmez bana :34: ama sorun senin kendini sevmen, sen kendini sev ! kendinle barışık olunca ne dedikleri umrunda olmaz :63:

bu arada benim boyum 1.71 ki bu boy uzun sınıfına girmez aslında ama topuklu giyince çok uzunsun diyenler hatta işyerinde bile yanımdan kaçan boy kompleksi yapan erkekler oluyor. adam bana dönüyor çok uzunsun diyor, ne yapayım şimdi, sen bi erkeğe göre fazla kısasın desem hazmedemeyecek :60: o bana uzunsun diyor ama :34:

bazı insanlar üstüne vazife olmayan şeyler hakkında yorum yapmaya çok meraklıdırlar.karşıdaki üzülünce mutlu oluyorlar sanırsam neyse günahı boyunlarına. önce onlarla nasıl başa çıkacağını kendin yaşayarak öğreneceksin. boy kısalığına gelince bir sürü kısa boylu kişi tanıyorum çok mutlu hayatları var, hayatta boyun değil kim olduğun önemli. mutluluk boyla gelmiyor. boyu da veren Allah herşeyi de veren Allah. sana ne güzellikler hazırladığını bilemezsin. kafanı takma. hayatını yaşa mutlu ol bırak sana kısa diyenler çatlasın.

benimde boyum 1.62 yaşım 25 ama kimse inanamıyor.1 yaşında oğlum var.genelde beni bebekle görenler erken yaşta anne olmuşsun diyorlar.yaşımı söyleyince inanamıyorlar.
ne demişler bodur tavuk her daim piliçtir :60::60::60::60:

benim boyum 147 cm, bir bucuk metre bile değilim:) üstelik eski çıtırlığımda kalmadı 54 kiloyum bir de utanmadan:) 186 boyunda dünya tatlısı da bir sevgilim var, ne ben sorun ederim ne o, millet ne derse değsin totoma bile takmam boşver ne olursa olsun allah sağlığımızı sıhatimizi yerinde vermiş daha ne isteyelim aklımız kolumuz bacağımız yerinde ya, hamdolsun....

benim boyum 147 cm, bir bucuk metre bile değilim:) üstelik eski çıtırlığımda kalmadı 54 kiloyum bir de utanmadan:) 186 boyunda dünya tatlısı da bir sevgilim var, ne ben sorun ederim ne o, millet ne derse değsin totoma bile takmam boşver ne olursa olsun allah sağlığımızı sıhatimizi yerinde vermiş daha ne isteyelim aklımız kolumuz bacağımız yerinde ya, hamdolsun....

:46::46::46::46::46::46: işte budur :nazar:

Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım ıyı kı varsınız aslında dedıgım gıbı boyumun kısa olmasına pek takmıyorum allaha sureklı sahıp oldugum her sey ıcın sukredıyorum ama ne kadar da takmayayım desem ınsanların davranıslarını ıster ıstemez takıyorum ıste. Sorularınıza cevap vereyım yasım 22 boyum 155 sanırım. Kılom boyumla cok orantılı yuzumde fızıgımde bır sorun yok saclarım uzun düz makyajı sade yapıyorum yuzum bıraz bebeksı puruzsuz dıye fondoten falan surmuyorum hafıf bı pudra allık vs suruyorum gıyım konusunda cok spor gıyıyorum kot pantolon basıt bı v yaka kazak gıbı ondanda kucuk duruyorum da zaten cok mınyonum oyle her kazak sveet olmuyo kısın zorlanıyorum kıyafet secerken yazın kolay oluyor da boyle benım ıste

bir diyalog :)
- canım ne kadar tatlısın sen kaca gectın bakayım
ben : 3 e
_ orta 3 lıse 3 ?
Ben : Unıversıte 3
- :))) :1:

okurken çok güldüm yaa aynısı bende de var yaşım 20 kilom 47 boyum 1.60 çk uzun değilim zayıf olduğumdan boyum 1.60 dan dha kısa görünüyor ama topuklu giyince 1.70 oluyorum :) bn de de aynı diyaloglar zayıf olduğumdan kaynaklı...

kaça geçtin cnm ???
--2 ye
hangi 2 ye lise 2 mi cnm ???
--yok üniverste 2 :D :D :D arkasından kocaman ağzı açık bir biçimde aaaaaa ünlemlerii ve bozguna uğramış bir şaşkınlık ifadesı :D

Back
X