Boy kısalıgı nasıl sıkıntı olmaz yardımınızı beklıyorum??

boy devedede var:) bosver kiz, bende 22 yasindayim boyum 158, kisa boylu olmanin hic bir kotu yanini gormedim. ben ustellik hollandada yasiyorum. hollandalilarinda boy konusunda masallahlari var. yinede hic birzaman boykompleksine girmedim.:) istedigim zaman sade olunca sevimli olabiliyorum istedigim zaman suslenip puslenincede daha cekici daha feminen olabiliyorum, uzun etek/elbise haric giydigimde gayet hos duruyor.sen giydiklerini kendine yakistirmasini bil,boy falan hikaye, topuklu giyinme sorunumda yok.boyu olup hantal hantal ortalikta dolananlarda var:D senin durusun onemli, boyun degil;) bazen banada diyorlar kisasin falan fisman diye vallah ben boyumdan hic rahatsiz degilim... ayrica erkeklerde sanki minyon kiz/kadinlardan daha cok hoslaniyor;S. vallah ben cok memnunum boyumdan, allaha sukur sagligimda yerinde. beni cekemeyenlerin lafini sozunu takamam kimse kusurada bakmasin.. iki kotu yani var kalabalikta birini bulmak:)( gerci kisa oldugum icin kalabaliktan kolay siyriliyorum,aralardan kolay geciyorum fare gibi ehhehehe) ikinciside markete falan gittigimde boyumun biryere yetismemesi, bende gozume kestirdigim yakisikliya rica ediyorum, sagolsunlar hic biride geri cevirmedi:P bosver guzelim canini SIKMAYA degmez

benmde boyum kısa ve boy kısalığım genetikk.. babamın ailesinden kaynaklanıyo doktorlara felanda gittik ama tedavisi yok genetik oldugu için...
yasım 17 ve boyum 1.40 ... bi ortama giremiorm.. bişe yapamıyorum ..
Sevgilimin boyu 175.. birbirmzi çok sevioruz ama dışarıdan çok kötü tepkiler alıyozz .
Abi kardş görünümndeyiz.. annesi kız kardeşleri (hepsi 170 boylarında omuzlarna gelyrm)felan beni kabul etmediler
sevmiyorlar beni ama neyapaym değişememkii bunu kısayıımm...
keske bende 155 boyunda fln olablsem neler vermezdmki bunun içn :14:
bende bıktm artk boy sorunlarından illa uzun boylumu olmak gerek ..
bazen yolda yürrken insanlar beni göstererek aa kıza bakk ne kdr kısa boyluu fln dio :14: o kişiye bton şey söylemek gelio içimden ama söyleyemiorm...
Alışmaktan baska yapıcak brsey yok snrm

Son düzenleme:
Bu insanlar hiç kimseyi çekemiyor herhalde.

Boyum 1.75 bana da zürafa diyorlar.Amaçları ne anlamıyorum:53:

benmde boyum kısa ve boy kısalığım genetikk.. babamın ailesinden kaynaklanıyo doktorlara felanda gittik ama tedavisi yok genetik oldugu için...
Sevgilimin boyu 175.. birbirmzi çok sevioruz ama dışarıdan çok kötü tepkiler alıyozz .
Abi kardş görünümndeyiz.. annesi kız kardeşleri (hepsi 170 boylarında omuzlarna gelyrm)felan beni kabul etmediler
bazen yolda yürrken insanlar beni göstererek aa kıza bakk ne kdr kısa boyluu fln dio :14: o kişiye bton şey söylemek gelio içimden ama söyleyemiorm...

:)) Ya insanları boşver en başta yolda giderken bile müdahalerle karşılaşmışsın ama burda yanlış olan sen değilsin onlar fotoğraftaki sensin sanırım çok tatlısın, benimde yaşım 18 boyum 1.48 ha ha olacak 1.50 olsam diyorum :))) Ama inanır mısın hiç takmıyorum fakat insanlar salak salak konuşuyorlar ' Boyun biraz uzun olsa çok güzelsin aslında ' gibi şeyleri çok duydum,bide kafama takmıyorum aslında bu durumu ama insanlar çok acımasızlar canımı yakmak için boyumdan giriyorlar konuya :/ :/ Dediğin gibi alışmaktan başka birşey yok ..

benimde boyum kısa aldığım pantolonların paçasını kesmek zorunda olmam dışında çok rahatsızlık veren bir durum değil benim için
pek sevmesemde hak verdiğim bir söz bodur tavuk her daim piliçtir :51:

1.55e kisasin diyorlar...1.75 olana zurafa ideali kac acaba 1.60lar falanda boyum ideal demekki :52::52::52:

Son düzenleme:

insanların seni üzmesine izin verme sakın, bak ben 171 boyunda ve beğenilen bi insanım ama arayan o kadar çook kusur buluyor ki, yaşım ilerleyince bunu daha iyi anladım :34: çok güzel olsan da kusur bulan oluyor ama çok çok güzel olmasan bile seven, kalbi temiz olan seni başının tacı yapıyor, bunu sakın unutma ablacım :34: insanların güzellik anlayışı bile arızalı bu devirde :63: güzellik kalpte başlar, barbi bebek gibi kadınlar var dünyada bakınca güzellikleri hayranlık uyandırıyor insanlıları yok :50: hem barbi neden en güzel bebektir onu da anlamış değilim :63: güzellik kavramını şekillendirmeye pek bi meraklıyız nedense ... o seni gösterip boyuna kusur bulanlar var ya insanlıklarını kaybetmişler de haberleri yok :50: yazık onlara ben çok acıyorum bence sende acımalısın, zavallılar :59:

1.55e kisasin diyorlar...1.75 olana zurafa ideali kac acaba 1.60lar falanda boyum ideal demekki :52::52::52:

çok güldüm yazınıza :60::60::60: valla ben 171 im kimine göre kısayım kimine göre yalı kazığı :60::60::60: yalı kazığı deyimini de bi akrabamdan duymuştum, ben topuklu giymemeliymişim yalı kazığı gibi olur koca bulamazmışım :60::60::60:

çok güldüm yazınıza :60::60::60: valla ben 171 im kimine göre kısayım kimine göre yalı kazığı :60::60::60: yalı kazığı deyimini de bi akrabamdan duymuştum, ben topuklu giymemeliymişim yalı kazığı gibi olur koca bulamazmışım :60::60::60:

:60::60::60:ay konu sahibine kisasin diyolarmis bi arkadasada zurafa e ikisinin ortasindayim idealim demekki:12::12: zaten su millet herseye bi kulp takar kimseye begendiremessin kendini:63:uzun olsan uzunsun kisa olsan kisasin zayifsan kilo al zayifsin derler kilo alsan sismanlamissin az ye derler derleerde derler yani:1:en iyisi hiiic takmamak :37:hahah kocanin derdinedemi onlar dusmus insan uzun olunca evdemi kaliyor :27: en onemlisi saglik ve akil fikir gerisi bos bence bu arada yali kazigi dedinde birgun biride bana demisti yali kazigi gibi ne dikiliyorsun diye aama boyum icin degil kapida dikildigim icin:60::60: :37:

Son düzenleme:
aslında sorun boy kısalığından daha çok minyon tipli olmak yani ince kemikli.mesela benim boyum 158cm.hiç aaa boyun kısa falan dendiğini hatırlamıyorum.eşimin kuzeni 157cm. aramızda 1cm olmasına rağmen ona hep kısa denir.çünkü çok zayıf ince kemikli vücudu dar olunca daha küçük gösteriyor insan.halbuki kardeşimin boyu 154cm ama o da bununla ilgili bi tepki almadı.(onun derdi de fazla kilolu olması)kısacası bu dertten muzdarip arkadaşlar kemiklerini irileştiremezler ama biraz kilo alıp(sağlıklı bi şekilde)yaşından büyük gösterecek saç rengi ve modelleri yaparak(kendine yakışanı)daha klasik giyinerek bu sıkıntıyı azaltabilirler.bi de şu var çok tanıdığım var minyon olup doğumdan sonra bi 10 - 15 kilo alanlar.tabi mesela 45 kiloysa 55 olanlar için geçerli.öle aşırı kilolu değil yani.onlar o zaman daha kadınsı görünüyorlar ve o kilolar çok yakışıyor.şimdi olmasa bile belki doğumdan sonra kilo alımıyla istediğiniz gibi olursunuz.o zamana kadar da kendinize olan güveninizi yitirmeyin ve size laf sokan her insana aaa senin de şuran böyle diyin.bakıyım o zaman sizi eleştirebileceklermi.hiç kendinizi ezdirmeyin.sinir olurum böyle insanları aşağılayan varlıklara.o utanmıyorsa sizde utanmadan sokun lafı

Back
X