- Konu Sahibi kelebektugce
boy devedede var:) bosver kiz, bende 22 yasindayim boyum 158, kisa boylu olmanin hic bir kotu yanini gormedim. ben ustellik hollandada yasiyorum. hollandalilarinda boy konusunda masallahlari var. yinede hic birzaman boykompleksine girmedim.:) istedigim zaman sade olunca sevimli olabiliyorum istedigim zaman suslenip puslenincede daha cekici daha feminen olabiliyorum, uzun etek/elbise haric giydigimde gayet hos duruyor.sen giydiklerini kendine yakistirmasini bil,boy falan hikaye, topuklu giyinme sorunumda yok.boyu olup hantal hantal ortalikta dolananlarda var
senin durusun onemli, boyun degil
bazen banada diyorlar kisasin falan fisman diye vallah ben boyumdan hic rahatsiz degilim... ayrica erkeklerde sanki minyon kiz/kadinlardan daha cok hoslaniyor;S. vallah ben cok memnunum boyumdan, allaha sukur sagligimda yerinde. beni cekemeyenlerin lafini sozunu takamam kimse kusurada bakmasin.. iki kotu yani var kalabalikta birini bulmak:)( gerci kisa oldugum icin kalabaliktan kolay siyriliyorum,aralardan kolay geciyorum fare gibi ehhehehe) ikinciside markete falan gittigimde boyumun biryere yetismemesi, bende gozume kestirdigim yakisikliya rica ediyorum, sagolsunlar hic biride geri cevirmedi
bosver guzelim canini SIKMAYA degmez