Boy konusunda dertliyim..

1.76 yim. 15 cm topuklular giyemiyorum diye üzülüyorum. Ama 6 7 cme kadar giyiyorum.

Bence de senin gibi insanlar bolca olmalı ki bu kısa boylu halkın ortalaması yukselsin.

Artık soy ağacımdan mı kaynaklanıyor, yoksa küçükken çok fazla mı efor sarfettim bilemiyorum(Yüzme ve Voleybol) ama bir boy sorunum vardır gidiyor.

Boyum 1.87 Kilom ise 67 bu ara.

Bu sorun benim ilişkilerimide etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyleki annem bile serzenişlerde bulunmaya başladı kendisi bile benden boylu değil 1.72 boylarında anca. Kız kardeşim de hemen hemen o civarlarda geziyor.

Üstelik her hemcinsimin hayali olan topuklu ayakkabıya ben maalesef uzaklardan çok uzaklardan bakmak zorunda kalıyorum.. Gerçi alsamda giyebilirmiyim bilmiyorum ayak numaram 42.

En son ilişkimde çıktığım erkek 1.82 boylarındaydı. Kendisiyle evlenme olayına doğru yavaş yavaş gidiyorduk lakin annesi olacak kadın çocuğu vazgeçirdi. Çocukta zaten ana kuzusuydu oldum olası bu tür kuzulardan(!) nefret etmişimdir. Biteli 2 ay oldu.

Türk erkeklerinin genel boyunu hepimiz biliyoruz zaten. Beyefendiler hemen uzun boylu bir kıza rastladılarmı kuyruklarını iki bacağı arasına sıkıştıran bir köpek gibi kaçıyorlar. İster güzel olun ister çirkin olun farketmez boy sizi otomatikman eliyor onların gözünde..(Alımlı bir bayanım, Kozmetik ürünlerine hunharca saldırmam hafif sürerim. Atletik bir yapıya sahibim)

Evet gözümü maalesef başka milletlere diktim.

Dahada anlatmak uzun hikaye. Okul zamanlarında dalga geçenlermi dersin iş hayatında sana amazonvari bir kadın gibi bakanlarmı dersin.

O yüzden hemcinslerime tavsiyem boyunuzu fazla sorun etmeyin belki kilo bakımından tamam boy etkili oluyorda.

Neyse buda benim olayımdır. İbretlik olduğumu düşünebilirsiniz gücenmem.

Saygılar.
Doğru insan çıkmamış karşına onun için. Ve düşün boyun seni bir anne kuzusundan korumuş :)

benim boy 1.80. ülkemizde çenesini kapatmayı bilmeyen kadın çok
-yukarda havalar nasıl
-boyuna göre birini bulamazsın evde kaldın
-ayakların büyük
-kıyafet bulamazsın sen
aklıma söylenen ilk cümleler bunlar. 1.50 boy 80 kiloluk hatun saçma salak konuşuyo ya bu da benim bittiğim andır

175 boyum ama bizim türk halkının ortalaması 160 olduğu için bana bile küçükken laf söylerlerdi. Sen kendinden uzun koca bulamazsin diyolardi :D
188 boyunda sevgilim var catlasinlar şimdi :D
Ben hep topuklu giyiyorum ve boyumdan cook memnunum.
Dilerim karşına boyu boyuna huyu huyuna biri çıkar :)

Artık soy ağacımdan mı kaynaklanıyor, yoksa küçükken çok fazla mı efor sarfettim bilemiyorum(Yüzme ve Voleybol) ama bir boy sorunum vardır gidiyor.

Boyum 1.87 Kilom ise 67 bu ara.

Bu sorun benim ilişkilerimide etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyleki annem bile serzenişlerde bulunmaya başladı kendisi bile benden boylu değil 1.72 boylarında anca. Kız kardeşim de hemen hemen o civarlarda geziyor.

Üstelik her hemcinsimin hayali olan topuklu ayakkabıya ben maalesef uzaklardan çok uzaklardan bakmak zorunda kalıyorum.. Gerçi alsamda giyebilirmiyim bilmiyorum ayak numaram 42.

En son ilişkimde çıktığım erkek 1.82 boylarındaydı. Kendisiyle evlenme olayına doğru yavaş yavaş gidiyorduk lakin annesi olacak kadın çocuğu vazgeçirdi. Çocukta zaten ana kuzusuydu oldum olası bu tür kuzulardan(!) nefret etmişimdir. Biteli 2 ay oldu.

Türk erkeklerinin genel boyunu hepimiz biliyoruz zaten. Beyefendiler hemen uzun boylu bir kıza rastladılarmı kuyruklarını iki bacağı arasına sıkıştıran bir köpek gibi kaçıyorlar. İster güzel olun ister çirkin olun farketmez boy sizi otomatikman eliyor onların gözünde..(Alımlı bir bayanım, Kozmetik ürünlerine hunharca saldırmam hafif sürerim. Atletik bir yapıya sahibim)

Evet gözümü maalesef başka milletlere diktim.

Dahada anlatmak uzun hikaye. Okul zamanlarında dalga geçenlermi dersin iş hayatında sana amazonvari bir kadın gibi bakanlarmı dersin.

O yüzden hemcinslerime tavsiyem boyunuzu fazla sorun etmeyin belki kilo bakımından tamam boy etkili oluyorda.

Neyse buda benim olayımdır. İbretlik olduğumu düşünebilirsiniz gücenmem.

Saygılar.

Bunu sende sorun etme bence. Uzun boylu erkek o kadar cok ki. Sana mutlaka denk gelecektir..

Ben 1.56 yim. Hep soyledim bu boy dagilimi adaletli olmayabilir diye.

Simdi sen 10 cm eksik olsan, ben 10 cm fazla olsam ikimizde mutlu olacaktik :/

Bu arada esim 1 82.

Ben de 180im uzun boyun bir tek avantajini biliyorum o da konserler.
Her girdiginiz yerde tu tu tu masallah boyuna posuna diyen teyzeler avantaj mi dezavantaj mi bilemedim bak simdi.
Yaz geldi mesela fildir fildir uzun elbiseler giymek istiyorum ama gel gor ki herkesin yerleri supuren uzun elbisesi benim bilegimden iki karis yukarida kaliyor.
Sevgili konusuna hic girmek istemiyorum en buyuk hayalim karsimdaki bi erkege bakarken kafami enn ama en geriye yaslamak.

Back
X