Boy konusunda dertliyim..

Biz de ailecek güdüğüz mesela annem 1.60 babam 1.73 ben de 1.60 falanım sevgilim de 1.72 bizim çocuklar da böyle olacak galiba. :37:

genel olarak şuradaki yorumlara baktım da herkes daha kısa boyluların uzun boyluları kıskandığından bahsetmiş.

benim de boyum 1.65 hiç de kıskanmıyorum.evet 1.70 olmak isterdim ama değilim diye de boyu benden uzun olan kişileri kıskanacak değilim.

lütfen konu sahibi yanlış anlamasın yolda kim 1.87 boyunda bir kadın görse bir bakar.kıskançlıktan bakıyor demek yanlış.

her bakışta her lafta kıskançlık aramak bence fesatlık ya da kendini aşırı beğenmişliktir her türlüsü kötü.

herkes kendini sevip mutlu olmasını bilmeli bence.başkalarının lafını da takmamayı öğrenmeli.

Türkiye güzelleri senin boylarında, kıymetini bil bence. :)

benim de bi arkadaşımın boyu 185 ti.Kızın fiziği de yerindeydi.O da böyle boyumun uzun olmasını takıyorum,hatta daha kısa olayım diye kambur duruyorum falan demişti.Ben baktım baktım bi anlam veremedim,fıstık gibi kızdı sonuçta.Velhasılıkelam kendinizi sevmeyi öğrenin.
Boyunuza uygun bi sevgili de bulursunuz,ayrıca nadir bulunan hep avantajlıdır.O boyla, yazılmadıysanız hala, bi ajansa yazılsanız bi ton para da kazanırsınız.

Artık soy ağacımdan mı kaynaklanıyor, yoksa küçükken çok fazla mı efor sarfettim bilemiyorum(Yüzme ve Voleybol) ama bir boy sorunum vardır gidiyor..

Boyum 1.87 Kilom ise 67 bu ara..

Bu sorun benim ilişkilerimide etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım.. Öyleki annem bile serzenişlerde bulunmaya başladı kendisi bile benden boylu değil 1.72 boylarında anca.. Kız kardeşim de hemen hemen o civarlarda geziyor.

Üstelik her hemcinsimin hayali olan topuklu ayakkabıya ben maalesef uzaklardan çok uzaklardan bakmak zorunda kalıyorum.. Gerçi alsamda giyebilirmiyim bilmiyorum ayak numaram 42..

En son ilişkimde çıktığım erkek 1.82 boylarındaydı. Kendisiyle evlenme olayına doğru yavaş yavaş gidiyorduk lakin annesi olacak kadın çocuğu vazgeçirdi. Çocukta zaten ana kuzusuydu oldum olası bu tür kuzulardan(!) nefret etmişimdir.. Biteli 2 ay oldu.

Türk erkeklerinin genel boyunu hepimiz biliyoruz zaten.. Beyefendiler hemen uzun boylu bir kıza rastladılarmı kuyruklarını iki bacağı arasına sıkıştıran bir köpek gibi kaçıyorlar.. İster güzel olun ister çirkin olun farketmez boy sizi otomatikman eliyor onların gözünde..(Alımlı bir bayanım, Kozmetik ürünlerine hunharca saldırmam hafif sürerim.. Atletik bir yapıya sahibim)

Evet gözümü maalesef başka milletlere diktim.

Dahada anlatmak uzun hikaye.. Okul zamanlarında dalga geçenlermi dersin iş hayatında sana amazonvari bir kadın gibi bakanlarmı dersin.

O yüzden hemcinslerime tavsiyem boyunuzu fazla sorun etmeyin belki kilo bakımından tamam boy etkili oluyorda...

Neyse buda benim olayımdır. İbretlik olduğumu düşünebilirsiniz gücenmem.

Saygılar.

ne güzel tatlım manken gbi boyun var beğenmeyen kıskançlıktan beğenmez bence ay yerinde olmak isterdim yemin ederim

bu Allah vergisi olan birşey senin elinde değil ki
boşver kimseyi takma kafana kendini sev canım
boyuna göre bir kısmet de elbet çıkar karşına

etrafımda ne kadar kısa boylu kız varsa boş kalmıyolar üstelik hepsinin sevgilisi uzun boylu bende 166 olarak 180lik kişilerle çıktım yani erkekler sanırım bu boylardan hoşlanıyolar bana sorsanız 175 en güzeli valla ne giysen yakışır kilonda iyiyse ama üstü bana hoş gelmiyo tabiki kendi görüşüm manken gibi demiş çoğu kişi ama victorias secretta bile 187 birisi yok benim bildiğim yani sen bütün ülkelerin ortalamasının üstündesin canım ama bunu kafaya takma birsürü avantajıda vardır rahat rahat babet giyersin ama benim boylarımdakilere babet hiç yakışmıyo avantajlarını kullan bence

etrafımda ne kadar kısa boylu kız varsa boş kalmıyolar üstelik hepsinin sevgilisi uzun boylu bende 166 olarak 180lik kişilerle çıktım yani erkekler sanırım bu boylardan hoşlanıyolar bana sorsanız 175 en güzeli valla ne giysen yakışır kilonda iyiyse ama üstü bana hoş gelmiyo tabiki kendi görüşüm manken gibi demiş çoğu kişi ama victorias secretta bile 187 birisi yok benim bildiğim yani sen bütün ülkelerin ortalamasının üstündesin canım ama bunu kafaya takma birsürü avantajıda vardır rahat rahat babet giyersin ama benim boylarımdakilere babet hiç yakışmıyo avantajlarını kullan bence

evet bunu bende çok merak etmişimdir....dev gibi çocukların yanında küçücük boylu kızlar....bence bu bir hoşlantı:51:

benım boyum 1.80 ayakkabı konusunda ınanılmaz dertliyim topuklu cok nadir gyebiliyorum..ayaklarım 40,5 ! 40 küçük 41 büyük oluyor pantolon paçaları kısa bluz ve gömlek kolları kısa .... begendiğinz erkekler kısa ..:S oooff skntı yani hı bde fazla kilo alma durumu çok sakıncalı tam bir erkek kalıbı alabilrsnz :S eski nişanlım benden kısa 2 cm uzundu ama hiiçbişey ifade etmior hep düz babetler falan giyiyordum..yalnız bazı erkeklerinde hoşuna gidior kendisinden uzun kızlar hani manken showman modası vardı ondan belkide..eskiye nazaran daha fazla uzun kızlar türk kadını olgusu değişiyor yavas yavas.. forumada baktm baya uzun kızlar varmıs :D

yapacak birseyin yok bu konuda senin elinde olan bir durumda degil bizde boy ortalaması 165 civarında oldugu icin bayanlarda daha uzunu hep abartı gelir insanlara 170 lere bile ayy cok uzun oyle olmak istemem diyenler var :)) hic takılma benim baba tarafındaki kızların boyları 180 asagsı degildir balkan insanları oldugu icin ama hic dert etmiyolar hepsinin kolundada uzun sevgili gayette guzel hatunlar eminim sende oylesindir

Ben 1,56 boyundayım bana gore kısa olmanın dezavantajları uzun olmaktan fazla..
ve en buyuk dezavantajı kılo sorunu .. azıcık kılo al hemen penguen gb bıseye donusuyor ınsan..
o yuzden hayatım boyunca dıyet-spor ıkılısıne muhtac gb hıssedıyorum kendımı..

Bir bayanda ideal boy 1,70 bana göre..
Ben kısayım sen uzunsun :) ama bu onemlımı ..
Nefes alıyoruz, goruyoruz , duyuyoruz kısaca hayattayız , yasıyoruz ..
Senı sadece dış goruntun ıcın hayatına alıcak bır ınsanı da zaten sen hayatına alma..
Bu arada ben bu boyumla babet gıyıyorsam sen de o boyunla topuklu ayakkabı gıyebılırsın kıme ne sen mutluysan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığın şeyleri birebir yakın bir arkadaşım da yaşıyor,boyu 1.88,kilosu da epey var,ama öyle güzel bir yüreği var ki doyamazsın...

O başka bir üniversiteden yatay geçiş yapıp bizim sınıfa gelene dek sınıftaki projeksiyon cihazının düğmesini hep bana açtırırlardı (benim boyum da 1.78)
Gelir gelmez samimiyet oluştu aramızda(boydan dolayıydı başlarda,sonra güzel yüreğini tanıdıkça daha da kanım kaynadı)
Birgün bana bir itirafta bulundu : "BellaBellucci ben insanlarla fazla yakın olamıyordum şimdiye dek,onlar yanımda durmak istemedikleri için kendimi toplumdan soyutlamıştım,bu üniversiteye gelirken içimde birçok endişe vardı,yeni insanlar yeni tepkiler,yadırgamalar...Kısa boylu insanların boy kompleksi olur ya,beni de uzun boy kompleksine sokmuşlardı,ama sen bana hayatta en son dert edilecek şeyin boy olduğunu hissettirdin,iyi ki varsın" dedi.

15 gün önce bölümümüzün gecesi vardı,ben 15 cmlik bir topuklu giydim,o da hayatında ilk defa topuklu giydi,ayağına göre numara bulamadığı için özel yaptırdı(43 numara ayakları)
Salona girdiğimizde insanlar bakışları başlarda beni bile rahatsız etti,ama onun yüzünde öyle huzurlu bir ifade vardı ki onunla gurur duydum.

El alem ne der,ne eder düşünceleriyle kendi hayatımızı,ve herkeste olmayan bize bahşedilen nadir özelliklerimizi mahvediyoruz...

Müzik çaldığında topuklularımızla ilk biz çıktık oynadık sektik,el alem ne mi yaptı ? Ağızlarını ayırıp baktı
:1:

Benim boyum 1.77 kilomda 63:)) belim incecik bacaklarim da duz ve ince:))
Burda pek dikkat ceken bir boy degil cunku kadinlar zaten burda ortalama 1.85..
Ama Turkiyede kasila kasila boy gosterisi yapmak kadar guzel bir sey yok.
Yanimda iki cocuk hala kusursuz bir vucut. Kocamda 1.85 boyunda.
Topuklu topuksuz derdim yok hatta bi kiyafet gorunce bana olurmu diye dusunme yok cunku kesin olur:)))
Bende 1.77 boy fazla bi ozguven yaratmis gibi:))))
Bence sende tadini cikar:)

linnyyy :) bence cok güzel boyunun böyle olması neredeyse bütün kadınlara teepeden bakıyorsun bikere hahaha :) boyum 1.55 bazen uzun kızlara bakıp vaay diyorum cok hos bikere bacaktan dolayı ne giyse yakısıyo ve bide her ortamda göz onların üzerinde oluyo bence çok bakımlı bi kiz olarak bunu tamamen bi avantaja cevirebilirsin sonucta sokakta kac tane 1.87 kiz var :) angel-a diye bi film var onu öneririm sana :)

Kendimi övmeyi sevmem ama görenler gerçekten güzel olduğumu söylerler ama kesinlikle masumsu veya seksi bir havaya sahip olduğumu düşünmüyorum.. Sporun etkisi olacak yani görseniz heralde voleybolcu olduğumu zannedersiniz zaten voleybolcularda ne seksi olur nede birşey ortada kalırlar böylee:) (Gerçekten de zamanında voleybolcuydum lisemizin voleybol takımında 4 sene oynadım keza ortaokulda da vardı.)

Birde şimdilerde şöyle bir sorunum var.

Bir yakınımın düğün hazırlığı için gittim daha doğrusu gitmek zorunda kaldım..

Evlenecek olan kuzenımın boyu 1.67 birşeydi. Kendisi çok dalgacıdır benim üstümde kendi gelinliğini şöyle bir göz edasıyla ölçtü(giymeden tabi amaç dalga geçmek..) ve gelinlik senin üstünde gelinlik olmaktan çıkar dedi:) ortada bir gülüşmeler felan.. Gittiğim yerlerde bile boyumuzla alay konusu oluyoruz gerçi alıştım.. Yalnız değerli anneciğim de ordaydı manzarayı görünce kulağıma fısıldadı kadıncağız sana özel gelinlikte bulamayız ileride vah kızım vah felan diyor. bunu derken iç geçiriyor yani öyle sevinmiyor kadıncağız^:/

Düğünde ne yapacağım ne giyeceğim inanın bilmiyorum:))

Askılı işlemeli bluz + jean takılacağız sanırım. Mini etek giyemem imkanı yok giyersem kuzenim beni lime lime edebilir.. Malum düğünün kraliçesi o ben olmamalıyım.:)

Yada düğüne gitmesem mi acaba düşünmüyorda değilim hani.

Moral verici mesajlarınız için teşekkürler kızlar^^

mini elbise gerçekten çok dikkat çekici olur. uzun bir tuvalet giyebilirsin, hemde çok güzel taşıyacağını düşünüyorum

Evlenecek olan kuzenımın boyu 1.67 birşeydi. Kendisi çok dalgacıdır benim üstümde kendi gelinliğini şöyle bir göz edasıyla ölçtü(giymeden tabi amaç dalga geçmek..) ve gelinlik senin üstünde gelinlik olmaktan çıkar dedi:) ortada bir gülüşmeler felan.. Gittiğim yerlerde bile boyumuzla alay konusu oluyoruz gerçi alıştım.. Yalnız değerli anneciğim de ordaydı manzarayı görünce kulağıma fısıldadı kadıncağız sana özel gelinlikte bulamayız ileride vah kızım vah felan diyor. bunu derken iç geçiriyor yani öyle sevinmiyor kadıncağız^:/

Askılı işlemeli bluz + jean takılacağız sanırım. Mini etek giyemem imkanı yok giyersem kuzenim beni lime lime edebilir.. Malum düğünün kraliçesi o ben olmamalıyım.:)

O kuzene inat, al bi mini abiye, giy topukluları da.. dalga geçmenin cezasını, düğününde kendinden fazla dikkat çeken birinin olmasıyla ödesin.. kim bilir belki o düğünde boyu boyuna huyu huyuna birini bulacaksın..:51:

Son düzenleme:
Kendimi övmeyi sevmem ama görenler gerçekten güzel olduğumu söylerler ama kesinlikle masumsu veya seksi bir havaya sahip olduğumu düşünmüyorum.. Sporun etkisi olacak yani görseniz heralde voleybolcu olduğumu zannedersiniz zaten voleybolcularda ne seksi olur nede birşey ortada kalırlar böylee:) (Gerçekten de zamanında voleybolcuydum lisemizin voleybol takımında 4 sene oynadım keza ortaokulda da vardı.)

Kuzeninizin dediğinde kötü bir şey göremedim ben.Doğru demiş.Ona göre dikilmiş bir gelinlik sizde komik durur .Tıpkı sizin için dikilen bir gelinliğin onda komik duracağı gibi.
Düğünde de istediğinizi giyin ne olacak.Heryerde başkasını düşünerek mi giyineceksiniz.
Hem korkmayın kuzeniniz kıskanmaz .Zaten düğünün tek kraliçesi vardır zaten.O da gelindir=)

Back
X