Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık soy ağacımdan mı kaynaklanıyor, yoksa küçükken çok fazla mı efor sarfettim bilemiyorum(Yüzme ve Voleybol) ama bir boy sorunum vardır gidiyor..
Boyum 1.87 Kilom ise 67 bu ara..
Bu sorun benim ilişkilerimide etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım.. Öyleki annem bile serzenişlerde bulunmaya başladı kendisi bile benden boylu değil 1.72 boylarında anca.. Kız kardeşim de hemen hemen o civarlarda geziyor.
Üstelik her hemcinsimin hayali olan topuklu ayakkabıya ben maalesef uzaklardan çok uzaklardan bakmak zorunda kalıyorum.. Gerçi alsamda giyebilirmiyim bilmiyorum ayak numaram 42..
En son ilişkimde çıktığım erkek 1.82 boylarındaydı. Kendisiyle evlenme olayına doğru yavaş yavaş gidiyorduk lakin annesi olacak kadın çocuğu vazgeçirdi. Çocukta zaten ana kuzusuydu oldum olası bu tür kuzulardan(!) nefret etmişimdir.. Biteli 2 ay oldu.
Türk erkeklerinin genel boyunu hepimiz biliyoruz zaten.. Beyefendiler hemen uzun boylu bir kıza rastladılarmı kuyruklarını iki bacağı arasına sıkıştıran bir köpek gibi kaçıyorlar.. İster güzel olun ister çirkin olun farketmez boy sizi otomatikman eliyor onların gözünde..(Alımlı bir bayanım, Kozmetik ürünlerine hunharca saldırmam hafif sürerim.. Atletik bir yapıya sahibim)
Evet gözümü maalesef başka milletlere diktim.
Dahada anlatmak uzun hikaye.. Okul zamanlarında dalga geçenlermi dersin iş hayatında sana amazonvari bir kadın gibi bakanlarmı dersin.
O yüzden hemcinslerime tavsiyem boyunuzu fazla sorun etmeyin belki kilo bakımından tamam boy etkili oluyorda...
Neyse buda benim olayımdır. İbretlik olduğumu düşünebilirsiniz gücenmem.
Saygılar.
etrafımda ne kadar kısa boylu kız varsa boş kalmıyolar üstelik hepsinin sevgilisi uzun boylu bende 166 olarak 180lik kişilerle çıktım yani erkekler sanırım bu boylardan hoşlanıyolar bana sorsanız 175 en güzeli valla ne giysen yakışır kilonda iyiyse ama üstü bana hoş gelmiyo tabiki kendi görüşüm manken gibi demiş çoğu kişi ama victorias secretta bile 187 birisi yok benim bildiğim yani sen bütün ülkelerin ortalamasının üstündesin canım ama bunu kafaya takma birsürü avantajıda vardır rahat rahat babet giyersin ama benim boylarımdakilere babet hiç yakışmıyo avantajlarını kullan bence
Birde şimdilerde şöyle bir sorunum var.
Bir yakınımın düğün hazırlığı için gittim daha doğrusu gitmek zorunda kaldım..
Evlenecek olan kuzenımın boyu 1.67 birşeydi. Kendisi çok dalgacıdır benim üstümde kendi gelinliğini şöyle bir göz edasıyla ölçtü(giymeden tabi amaç dalga geçmek..) ve gelinlik senin üstünde gelinlik olmaktan çıkar dedi:) ortada bir gülüşmeler felan.. Gittiğim yerlerde bile boyumuzla alay konusu oluyoruz gerçi alıştım.. Yalnız değerli anneciğim de ordaydı manzarayı görünce kulağıma fısıldadı kadıncağız sana özel gelinlikte bulamayız ileride vah kızım vah felan diyor. bunu derken iç geçiriyor yani öyle sevinmiyor kadıncağız^:/
Düğünde ne yapacağım ne giyeceğim inanın bilmiyorum:))
Askılı işlemeli bluz + jean takılacağız sanırım. Mini etek giyemem imkanı yok giyersem kuzenim beni lime lime edebilir.. Malum düğünün kraliçesi o ben olmamalıyım.:)
Yada düğüne gitmesem mi acaba düşünmüyorda değilim hani.
Moral verici mesajlarınız için teşekkürler kızlar^^
Kendimi övmeyi sevmem ama görenler gerçekten güzel olduğumu söylerler ama kesinlikle masumsu veya seksi bir havaya sahip olduğumu düşünmüyorum.. Sporun etkisi olacak yani görseniz heralde voleybolcu olduğumu zannedersiniz zaten voleybolcularda ne seksi olur nede birşey ortada kalırlar böylee:) (Gerçekten de zamanında voleybolcuydum lisemizin voleybol takımında 4 sene oynadım keza ortaokulda da vardı.)
Birde şimdilerde şöyle bir sorunum var.
Bir yakınımın düğün hazırlığı için gittim daha doğrusu gitmek zorunda kaldım..
Evlenecek olan kuzenımın boyu 1.67 birşeydi. Kendisi çok dalgacıdır benim üstümde kendi gelinliğini şöyle bir göz edasıyla ölçtü(giymeden tabi amaç dalga geçmek..) ve gelinlik senin üstünde gelinlik olmaktan çıkar dedi:) ortada bir gülüşmeler felan.. Gittiğim yerlerde bile boyumuzla alay konusu oluyoruz gerçi alıştım.. Yalnız değerli anneciğim de ordaydı manzarayı görünce kulağıma fısıldadı kadıncağız sana özel gelinlikte bulamayız ileride vah kızım vah felan diyor. bunu derken iç geçiriyor yani öyle sevinmiyor kadıncağız^:/
Düğünde ne yapacağım ne giyeceğim inanın bilmiyorum:))
Askılı işlemeli bluz + jean takılacağız sanırım. Mini etek giyemem imkanı yok giyersem kuzenim beni lime lime edebilir.. Malum düğünün kraliçesi o ben olmamalıyım.:)
Yada düğüne gitmesem mi acaba düşünmüyorda değilim hani.
Moral verici mesajlarınız için teşekkürler kızlar^^