Boy-penis korelasyonu

Evlilik öncesi ilişkiye karşı olmasam deneyeceğim
Bunun adı hem pastam dursun hem karnım doysun dur o zaman. O da mümkün degil ne yazık ki.

Elinizde cetvelle çözülmez yani bu işler.

Bi insanla cinsel anlamda uyumlu olup olmayacagınızı anlamanın tek bi yolu var, o da bunu yaşamak. Ancak o zaman anlayabilirsiniz sizin aklınızda canlandıramadıgınız, komik buldugunuz o anlar gerçekten sizin düsündügünüz gibi mi yoksa çok daha iyi mi geçecek.

Şu halde diger yakınlaşmalarda aranızdaki çekimden yola çıkarak tahmin ve kıyas yapabilirsiniz en fazla.

Hayatım beni her türlü mutlu edeceğine inanıyor musun dediğimde benimki X cm bilmem seni tatmin eder mi mi diyecek elbette mutlu ederim diyecek.

Hayır senin adamı tatmin edeceğinin garantisi ney?

Niye bu kadar özgüven?
O senin hakkında memikleri sönük mü, vajinası dar mı geniş mi diye düşünse ne kadar itici di mi ?

Hem bamya bile olsa sorun değil tıp ilerledi çözümleri var. Cinsellik duyguyla da yaşanan birşey. Tatmin olayım yeter bitti gitti değil..

Başka dert bul kendine.. Adam muhafazar sen ç.kün derdine düşmüşsün. Bence ayrılmalısın.

Nasıl yorumlar bunlar, nerenizden çıkıyor ölüyorum şuan

Şimdi konu sahibesi adamı hiç beğenmemenize rağmen bu kadar ısrar etmenizin sebebi paralı olması yani hayırlı kısmet olması yanılıyor muyum?

Alakası yok zengin değil, ben kafaca uygun olduğumuzu düşünüyorum ama fiziksel olarak çekici bulmuyorum.

He ya sanki kendisi victoria's secret meleği...

Iyi de burda uc bes kisinin verdigi ornekle kesin sonuca varamazsiniz ki. Cok sacma. Simdi 100 kisi " boyu kisa ama penisi buyuktu" dese, burdan sizin arkadasinizin da penisinin buyuk olacagi kanisina varilmaz. Bu senin icin bu kadar onemliyse, bence acik acik sor. Senin icin onemli oldugunu belirt. Bunda ayip bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…