- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.487
- 898
Gülo az değilmişsin sende ha
Ama mantıklı konu sahibi bi şekilde konuya girip beni her türlü mutlu edebileceğini inanıyor musun diye sorman lazım
Teşekkür ederim canım, böyle bilgilerle gelin bana kızlar
Teşekkür ederim canım, böyle bilgilerle gelin bana kızlar
bende onu diyorum soru bitmeyecek gibi.....geleceği görüyorum......yeni konu da ne kadar sürmeli ilişkiYalnız o hali is görmez ki bamya bu bee der kaçar gider ablamız.
Bunun adı hem pastam dursun hem karnım doysun dur o zaman. O da mümkün degil ne yazık ki.Evlilik öncesi ilişkiye karşı olmasam deneyeceğim
Konu sahibesi, birlikte denize gitmeyi teklif edin,
Arkasından çaktırmadan yaklaşıp aniden şortunu indiriverin ve ce-ee diye atlayıp bakın hemen.
"Şaka yaptım" dersiniz. Ama size doğru sonucu verir mi bilemiyorum, deniz suyu soğuksa filan şaşırtmalı soru gibi olur
.
Şimdi konu sahibesi adamı hiç beğenmemenize rağmen bu kadar ısrar etmenizin sebebi paralı olması yani hayırlı kısmet olması yanılıyor muyum?
Bak enişteye de ki kendim için istiyorsam namerdimİs cikardin ama smdi kocam da iste adamn boyunu nasil olccem
+1
Muhafazakarlık hepi topu bir +18lik videoya bakar.
O ayıp ettin şimdi amaSus kız ne geziyorsun ayıplı konularda
demez gibi ama en azı dan konu sahibi için önemli olduğunu anlar ve ayrılır belkiHerif doğruyu söyler mi ki hem cücük boyluyum hem bamyayim der mi?
Bi test sürüşüne çıkar, sonra alıp almayacağına karar verirsin.
Tövbe tövbe.
Benim anlamadığım evlilik öncesi birlikte olmaya karşı olmanıza rağmen adamın şeyinin boyunu dert edinmeniz. Tooohafff.
Hayır senin adamı tatmin edeceğinin garantisi ney?
Niye bu kadar özgüven?
O senin hakkında memikleri sönük mü, vajinası dar mı geniş mi diye düşünse ne kadar itici di mi ?
Hem bamya bile olsa sorun değil tıp ilerledi çözümleri var. Cinsellik duyguyla da yaşanan birşey. Tatmin olayım yeter bitti gitti değil..
Başka dert bul kendine.. Adam muhafazar sen ç.kün derdine düşmüşsün. Bence ayrılmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?