Of pislik icat etmeyin pilizMar ben işte bu sebepten bamya ve mantar yiyemiyorum. Yedikçe aklıma bu benzetmeler geliyor
Napiyim amaYa kızım git. İnsanların aklına pis pis şeyler getirme.
Denas sende ne cevherler varmış öyleİlerleyen saatlerin ve şehvetli bir kadının sözlerine dayanamaz.
Muhafazar da taş değil ya.
Dinle sen beni cinım..
İlerleyen saatlerin ve şehvetli bir kadının sözlerine dayanamaz.
Dinle sen beni cinım..
c.kten ziyade ben 1.70lik birini beğenmem yahu ciddiye almam o ne cüce caganoz
İlerleyen saatlerin ve şehvetli bir kadının sözlerine dayanamaz.
Dinle sen beni cinım..
Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
Siz eğer evlenirseniz çok mutlu olursunuz!Öyle birşey göndersem bir daha yüzüme bakmaz, adam müsiadın bir üyesi
Boyla vs alakası yok bu durumun boyu kısaysa ç.kü ters orantılı da olabiliyor.
Gece erotik bir video yolla. Oda ardından atacaktır birşeyler eminim. Şöyle bir alıcı gözüyle bak. Kötüyse engelle gitsin maazallah seni tatmin edemez falan..
Hiç . Hemen konuya gir de demiyoruz. Azcık uyuyamadım lar, napıyosun diye fısıldamalar, ardından yazışmalar...+1
Muhafazakarlık hepi topu bir +18lik videoya bakar.
Adamin boyu bitti, penisinin boyu mu simdi mesele? Sen bu konulari burda gundem olusturmak icin mi aciyorsun Allah askina? Dostum sen bi zenci bul. Hem boylari uzun, hemde
Sus kız ne geziyorsun ayıplı konulardaGülo az değilmişsin sende ha
Ama mantıklı konu sahibi bi şekilde konuya girip beni her türlü mutlu edebileceğini inanıyor musun diye sorman lazım
Hiç . Hemen konuya gir de demiyoruz. Azcık uyuyamadım lar, napıyosun diye fısıldamalar, ardından yazışmalar...
Sanmam ki adam karşılığında namahrem desin. Bayılır gider
Adama direkt sorsan onur kırıcı şaka bir yana 25 yaşına kadar penis uzar .
Türkiye de erkeklerin penis boyu 16-18 cm arası değişiklik gösterir. Vajina derinliği ise kişilere göre değişir, ırka, vücut yapısına, bakire oluşuna, bir çok kez ilişkiye girmiş olmasına, doğum olayına kadar hepsi de birer etkendir. Ama tabi bu derinliğin bir sınırı var ve buda gene yukarıda saydığım şeylere göre değişir.
Kadınların vajina derinliği ise 12 ila 18 arası diye biliriz, zaten penis yapısı oldukça uzun olan kişiler ve sık sık farklı kişilerle ilişki yaşayan kişiler. İlişki esnasında çoğu kez penislerinin bir kısmının dışarıda kaldığını ve tamamını asla içine sokamadıklarına bilirler.
Hanımlar lütfen konumu sabote etmeyin, ben ciddi ciddi soruyorum. Deneyimi olanlar yazsın
Adama direkt sorsan onur kırıcı şaka bir yana 25 yaşına kadar penis uzar .
Türkiye de erkeklerin penis boyu 16-18 cm arası değişiklik gösterir. Vajina derinliği ise kişilere göre değişir, ırka, vücut yapısına, bakire oluşuna, bir çok kez ilişkiye girmiş olmasına, doğum olayına kadar hepsi de birer etkendir. Ama tabi bu derinliğin bir sınırı var ve buda gene yukarıda saydığım şeylere göre değişir.
Kadınların vajina derinliği ise 12 ila 18 arası diye biliriz, zaten penis yapısı oldukça uzun olan kişiler ve sık sık farklı kişilerle ilişki yaşayan kişiler. İlişki esnasında çoğu kez penislerinin bir kısmının dışarıda kaldığını ve tamamını asla içine sokamadıklarına bilirler.
Sen niye taktın bu kadae kafaya? Evlilik yolunda adım falan mı atıyorsunuz?Öyle birşey göndersem bir daha yüzüme bakmaz, adam müsiadın bir üyesi
Yalnız o hali is görmez ki bamya bu bee der kaçar gider ablamız.Siyahilerin çoğunda sertliği koruma sorunu oluyor. Belli bi uzunluktan sonrası da iyi değil.
Konu sahibesi, birlikte denize gitmeyi teklif edin,
Arkasından çaktırmadan yaklaşıp aniden şortunu indiriverin ve ce-ee diye atlayıp bakın hemen.
"Şaka yaptım" dersiniz. Ama size doğru sonucu verir mi bilemiyorum, deniz suyu soğuksa filan şaşırtmalı soru gibi olur
Görmekle de olmuyor, sormakla da olmaz.
Yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?