Boy-penis korelasyonu

Ben 1.68im sevgilim 1.73 falan. Gayette ideal bana göre. Ben mutluyum yani. Ama hiç ıyy 1.70 mi ayrılıyorum senden demedim çok tuhaf görüşler var hakkaten.
Ve ayrıca acaba boyu böyle gerisi nasıl diye düşünmedim sizin gibi.
Bana göre tuhafsınız.

Hanımlar lütfen konumu sabote etmeyin, ben ciddi ciddi soruyorum. Deneyimi olanlar yazsın

İlerleyen saatlerin ve şehvetli bir kadının sözlerine dayanamaz.
Muhafazar da taş değil ya.
Dinle sen beni cinım..

Öyle birşey göndersem bir daha yüzüme bakmaz, adam müsiadın bir üyesi

Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın

Adama direkt sorsan onur kırıcı şaka bir yana 25 yaşına kadar penis uzar .

Türkiye de erkeklerin penis boyu 16-18 cm arası değişiklik gösterir. Vajina derinliği ise kişilere göre değişir, ırka, vücut yapısına, bakire oluşuna, bir çok kez ilişkiye girmiş olmasına, doğum olayına kadar hepsi de birer etkendir. Ama tabi bu derinliğin bir sınırı var ve buda gene yukarıda saydığım şeylere göre değişir.

Kadınların vajina derinliği ise 12 ila 18 arası diye biliriz, zaten penis yapısı oldukça uzun olan kişiler ve sık sık farklı kişilerle ilişki yaşayan kişiler. İlişki esnasında çoğu kez penislerinin bir kısmının dışarıda kaldığını ve tamamını asla içine sokamadıklarına bilirler.

Gülo az değilmişsin sende ha

Ama mantıklı konu sahibi bi şekilde konuya girip beni her türlü mutlu edebileceğini inanıyor musun diye sorman lazım

Adamin boyu bitti, penisinin boyu mu simdi mesele? Sen bu konulari burda gundem olusturmak icin mi aciyorsun Allah askina? Dostum sen bi zenci bul. Hem boylari uzun, hemde

Siyahilerin çoğunda sertliği koruma sorunu oluyor. Belli bi uzunluktan sonrası da iyi değil.

Konu sahibesi, birlikte denize gitmeyi teklif edin,
Arkasından çaktırmadan yaklaşıp aniden şortunu indiriverin ve ce-ee diye atlayıp bakın hemen.
"Şaka yaptım" dersiniz. Ama size doğru sonucu verir mi bilemiyorum, deniz suyu soğuksa filan şaşırtmalı soru gibi olur

Görmekle de olmuyor, sormakla da olmaz.
Yani...

hah bu bilgiler ışığında konu sahibi adam da acaba senin vajina uzunluğunu merak ediyor mudur ?
off ya dışarda kalırsa diye tasalanıyor mudur ?

Teşekkür ederim canım, böyle bilgilerle gelin bana kızlar

Yalnız o hali is görmez ki bamya bu bee der kaçar gider ablamız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…