- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
boyun degismemistir heralde
Gecersin insallah krepenin ise yarayacagini zanndttmiyorum basina bastiriyorlar diye djymustum çunku
24 yaşındayım :)))Zıplayın.Gelişim döneminde faydası oluyormuş ip atlamak, basket gibi zıplatan sporlar.Siz de deneyin belki biraz faydası olur.
Tamam işte yine de hiç yoktan deneyin diyorum.Başka yapacak bir şey mi var :)24 yaşındayım :)))
Bende uzamak derdinde degilim de şöyle biraz esnemek istiyorum:) boy sınırına takilmamak için. Boyun kaç ki senin plates yap faydası olurO yasta boy uzar mi ki bende 22 yim çok siakyetciyim boyumdan.: )
Tmm teşekkür ederim:)Tamam işte yine de hiç yoktan deneyin diyorum.Başka yapacak bir şey mi var :)
Teşekkür ederim araştırıp hemen baslamaliyim ben bi iki milim esnesem yeter:)Doğru mu bilmem ama Ebru sallinin strec hareketleri vardi 2-3 cm uzatiyomus boyu dene istersen
sağol canım, yarından itibaren başlıycam :)Barfiks çek canım. Abim de o şekilde girmişti.
Hiç duymamıştım sağol canım dikkat ederim. O zaman bi an önce sallanmaya başlasam iyi olacak :)o gun fazla yurume ve fazla ayakta durma boyu kisaltiyormus.hani parklarda cocukken demir cubuklar olurdu onlara asilirdik onu deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?