Boy Uzatmak 25 yaş sonrası

dilbersultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
29
2
3
Annem babam kısa insanlar ama benden uzunlar. Benim boyum 1.45 de kaldı. Bu yaştan sonra olmaz denir. Fakat 18 yaşımdayken 6 ay roaccutane adlı ilaç kullanmıştım doktorum şimdi tekrar yazdı. Ağır bir ilaç olduğunu biliyordum tekrar kullanmanın yan etkileri olup olmayacağını internette araştırıyordum. Bir de gördüm ki bu ilaç boy uzamasını engelliyormuş. Belki 5-10 cm uzayabilirdim bilseydim bunu kullanmazdım. Genetik olarak pek mümkün olmadığını biliyorum fakat bu ilacın yaptığı tahribatı düzeltebilecek doğal bir yöntem varsa belki olur diye ümitlendim. Senin kadar yoğurt süt vs. içen yiyen yoktur der annem. Balıkların siyah kısmını da alınınca yiyorum. Bitkisel çay vs. önerebilir misiniz hormonları düzenleyen boy uzamasına etkili olan..

Çok saçma! Doktorunuzun bu yan etkileri size ilacı başlamadan önce anlatması gerek hatta sizinde ilacı almanız için yan etkilerini biliyorm ve kullanmak istiyorum diye talebinizi belirten bi kağıt imzalamanız gerekir. Doktor eğer büyümeyi durduracağını size daha önceden söylemediyse bu konu hakkında hukuki yöntemlere bile başvurabilirsiniz.

Back