• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy?

Dalgalisacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
32
2
1
Kocaeli
19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?

Canım plates 3 cm kadar uzatıyor.Ayrıca bayan olmanın avantajı var topuklu ayakkabıyla zaten 1,65 olursun takma kafana.Hayatta boydan daha önemli dertler var.Derdin tasan boyun olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?

Barfiks demirlerinden sallan bol bol. Pilates de uzatiyor anneannemi bile uzatti ama devamli yapman gerek :) uzamasa da boşver çok kisa değilsin. Bizim işyerinde bi bayan var 153 boyu ama bütün binayi yikar inan ki :) çok da severiz kendisini öyle çok kisa da durmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benimde boyum 157.lisede hep erkek arkadaşlarım dalga gecerdi.eve gelip ağlardim falan.o yuzden universiteye ozguvenim dusuk basladim.benimle orada da dalga gecerler mi diye.ama gel gor ki universitede durmadan şu sozle karsilasiyorum.senin gibi minyon kizlar daha tatlı :D o yuzden cevreni salla gitsin.

benim de en yakın arkadaşım senin boyunda çok tatlı oluyorsunuz ya böyle al evde besle :16: bence erkekler de aynen böyle görüyor sürekli korumak istiyor küçük göründüğünüzden. güzel bir durum bence. hem ne demişler bodur tavuk her daim piliç:16::23: gerçi böyle diyorum da ben de ortayım öyle uzun bir şey değilim:78:

Ben de 21 yaşındayım 155 im :)
Ben hiç takmam boyumu, babam kendine dert edinip de barfiks almıştı bana, bundan 4 sene önce.
Bir kere bile kullanmadım, belki kullansam faydasını görürdüm.
Dene bence halinden mutsuzsan işine yarayabilir.

Benim boyuma neler neler diyorlar umrumda değil vallahi :1:
Arkadaşlarımı geçtim, 5. sınıf öğrencilerimin benimle boy ölçüşüp "öğretmenim benden kısaymışsınız" dediğini bilirim :)

Son düzenleme:
Basketbol voleybol ziplamak yuzmek ve bol bol süt icmek cok iyi.. sporlardan birini sec ve ustune dus 5 6 ay an azindan cok ii gelecektir yada hergun birini yap artk hangisi uygunsa sana hergun yapcaksin baya uzatir. Abim yapmisti biranda 183 oldu 1 senede.. senin yasindada o kdr uzamazsin zatrn ama istedign boya ulastiracaktir rahatca biraz sabir sadece :)

Bende kısayım 1.59 1.60 falanım ama hiç rahatsız olmuyorum aksine sevgilim boyumu çok sever baya kısayım ondan böyle çok tatlısın der durur üstüne 60 kiloyum zayıflamamıda hiç istemez topuklu giyince çok itici bulur :) Bence uzun boy o kadar da iyi birşey değil :) dert etme bu kadar

Ben de 21 yaşındayım 155 im :)
Ben hiç takmam boyumu, babam kendine dert edinip de barfiks almıştı bana, bundan 4 sene önce.
Bir kere bile kullanmadım, belki kullansam faydasını görürdüm.
Dene bence halinden mutsuzsan işine yarayabilir.

Benim boyuma neler neler diyorlar umrumda değil vallahi :1:
Arkadaşlarımı geçtim, 5. sınıf öğrencilerimin benimle boy ölçüşüp "öğretmenim benden kısaymışsınız" dediğini bilirim :)

Ay canım iyiki kullanmamışsın barfiks boy kısaltır genelde 2 -3 cm kadar :)

benim de en yakın arkadaşım senin boyunda çok tatlı oluyorsunuz ya böyle al evde besle :16: bence erkekler de aynen böyle görüyor sürekli korumak istiyor küçük göründüğünüzden. güzel bir durum bence. hem ne demişler bodur tavuk her daim piliç:16::23: gerçi böyle diyorum da ben de ortayım öyle uzun bir şey değilim:78:

:1::1: çok şeker bir yorum olmuş :1: bende küçük minyon bayanları daha çok beğeniyorum
benimde boyum 160 gerçi :27:

Back
X