- Konu Sahibi Dalgalisacc
19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?
Ben de 21 yaşındayım 155 im :)
Ben hiç takmam boyumu, babam kendine dert edinip de barfiks almıştı bana, bundan 4 sene önce.
Bir kere bile kullanmadım, belki kullansam faydasını görürdüm.
Dene bence halinden mutsuzsan işine yarayabilir.
Benim boyuma neler neler diyorlar umrumda değil vallahi
Arkadaşlarımı geçtim, 5. sınıf öğrencilerimin benimle boy ölçüşüp "öğretmenim benden kısaymışsınız" dediğini bilirim :)
benim de en yakın arkadaşım senin boyunda çok tatlı oluyorsunuz ya böyle al evde beslebence erkekler de aynen böyle görüyor sürekli korumak istiyor küçük göründüğünüzden. güzel bir durum bence. hem ne demişler bodur tavuk her daim piliç
gerçi böyle diyorum da ben de ortayım öyle uzun bir şey değilim:78:
Ay canım iyiki kullanmamışsın barfiks boy kısaltır genelde 2 -3 cm kadar :)
Öyle miymiş :)
Umarım bunu barfiksimi verdiğim arkadaşlarım bu bilgiyi öğrenmezler
İyi ki kullanmamışım eğer öyleyse, iyice çocukların maskarası olurdum herhalde :)
çok şeker bir yorum olmuş
bende küçük minyon bayanları daha çok beğeniyorum
benimde boyum 160 gerçi![]()
çok teşekkür ederimbenim de 63 sanırsam biz de ucundan köşesinden minyonuz:78::82:
Bende 165 minyonmu minyon biriyim
Sporda ve jimnastikde yapmasaydım 140 civarında olurmusm :):):)
Birazdan 175likler gelir ah keşke 180 olsaydım der.165 minyon mu oluyormusben 165im ve hic minyon deilim ki ince yapılı zayf olmama ragmen cok ideal bi boy sen nsl minyon oldun cnm :dd
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birazdan 175likler gelir ah keşke 180 olsaydım der.![]()