Saç Rengi ve Saç Boyama boya markasi onerisi

hangi markayi begeniyorsunuz?

• Koleston

• Loreal

• Garnier

• Palette

• Diğerleri

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
Kizlar ben saclarimi altin pariltili bal kullu kumral karisimi canli gorunumlu bi renge boyamak istiyorum saclarimda hic boya yok boyadan beklentilerim sacimin parkakligini ve kalitesini arttirsin ve zarari en az olsun. Forumdaki konularin hepsini okudum kendime uygun hangisidir bulamadim saclarim ince telli mat cansiz onerilerinizi bekliyorum :)

Kizlar ben saclarimi altin pariltili bal kullu kumral karisimi canli gorunumlu bi renge boyamak istiyorum saclarimda hic boya yok boyadan beklentilerim sacimin parkakligini ve kalitesini arttirsin ve zarari en az olsun. Forumdaki konularin hepsini okudum kendime uygun hangisidir bulamadim saclarim ince telli mat cansiz onerilerinizi bekliyorum :)
Canim bu dediklerinin hepsi bence garnierde var, garnierin renkleri guzel hemde zarar vermeyen tonda. Bitkisellide var normalide, hem saci parlatiyor yumusk yapiyor tvsiye edrm

öncelikle şunu söyliyim ilk kez boyayacksan mutlaka bir kuaföre boyat veya biri saçını boyasn. saç doğal olduğu için boyayı çabuk emiyor ve acele etmezsen saçında ton farklılıkları oluyor.

ben ve çevremdeki bir çok kişi palette veya schwarskophun tüp boyasını kullanıyoruz. gayet besleyici bir boya ve en önemlisi akmıyor. sana da tavsiye ederim.

kızlar teşekkür ediyorum cevaplarınız için :) ben palette ile boyadım ve cok memnun kaldım bundan sonra herkese tavsiye ederim :KK15:

kızlar palette deluxe kullanıyorum hiç başka boya kullanmadım oyüzden kıyaslama yapamıyorum ama renk seçeneği az başka hangi markayı önerirsiniz?

İgora loreal ve paletteden hep memnun kaldim. Koleston kullanma da ne kullanirsan kullan :-)

kızlar palette deluxe kullanıyorum hiç başka boya kullanmadım oyüzden kıyaslama yapamıyorum ama renk seçeneği az başka hangi markayı önerirsiniz?
garnier gerçekten güzel sağlıklı ve istediğin saç rengine en yakını elde ediyosun ben loreali pek sevemedim

garnier gerçekten güzel sağlıklı ve istediğin saç rengine en yakını elde ediyosun ben loreali pek sevemedim
canım ya öylemi diyosun bilemedim şimdi bir de onu alıyım araştırmaya ama bu sefer kesin olarak boyamı değiştiricem garnier ve loreal seçeneklerim arasında cevabın için teşekkürler :KK15:

Back
X