Saç Kesim Şekilleri Boya ve Açılmadan oluşan kırıklar...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

vivianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
933
435
133
Selam kızlar.
En son 5 ay önce boyattım saçımı. Ombre gibiydi, uçlar açık dipler koyu. Tabii saç açılarak yapıldığı için ister istemez yıprandı. Öncesinde de kızıldı zaten..
Bitkisel şampuan kullanıyorum 3 aydır falan, saçlarımın uçları saman gibi ama üstlerinde yeni çıkanlar parlak ve yumuşak. Saçları çabuk yağlanıyor, uçları ise çok çok kuru.

Herkes saçıma bakıp saçında 4 renk var, senin boyan gelmiş vs diyorlar, dip rengine boyatmayı düşündüm ama biliyorum bunu sonu yok. Bu sefer boyatacağım, sonra gene isteyecek, sonra gene fark oluşacak akacak falan gene boyatacağım. Artık boyatmak istemiyorum. Ama saçım da hiç parlak değil, kötü duruyor. Kestirmek de istemiyorum ama kırıklarının alınması lazım. Kuaföre gitsem kanıma girip boyaya ikna etmesi kaçınılmaz. Kendim kessem ya kötü kesersem diyorum.

Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim kızlar fikir verin.

Bence uygun bir kuaför bulup her ay uçlarından aldır canım. Ya da kısa kestir yakışıyorsa kökü sende nasıl olsa. Ve şunu söylemeliyim ki eğer renk eşitsizliği varsa clemency adında yüzde yüz bitkisel boya var onunla boyayabilirsin :) Renk skalası da çok geniş. Kuaförlerden aman aman diyorum artık kaşlarımı kırıklarımı bile kendim alıyorum :KK69:

Bence uygun bir kuaför bulup her ay uçlarından aldır canım. Ya da kısa kestir yakışıyorsa kökü sende nasıl olsa. Ve şunu söylemeliyim ki eğer renk eşitsizliği varsa clemency adında yüzde yüz bitkisel boya var onunla boyayabilirsin :) Renk skalası da çok geniş. Kuaförlerden aman aman diyorum artık kaşlarımı kırıklarımı bile kendim alıyorum :KK69:
Çok özür ben de kırık saçlara çözüm arıyorum ama şu boya konusuna da kafam takıldı. Daha önce yuzdeyuz değil doksan bile bitkisel olmaz dediler. sizi kandırmasınlar dikkat edin. Kırıklara çözüm bulursan bana yaz lütfen

Çok özür ben de kırık saçlara çözüm arıyorum ama şu boya konusuna da kafam takıldı. Daha önce yuzdeyuz değil doksan bile bitkisel olmaz dediler. sizi kandırmasınlar dikkat edin. Kırıklara çözüm bulursan bana yaz lütfen
Şuan saçımda kırık yok diyebilirim sebebi her ay uçlarından ala ala kalmadı hiç. Şuan bir aylık süreyi iki veya üç aya uzattım. Uçlardan almak lazım yoksa kırıklar git gide yukarı çıkıyor artıyor. Kestirmen gerek başka çözümü yok malesef

Şuan saçımda kırık yok diyebilirim sebebi her ay uçlarından ala ala kalmadı hiç. Şuan bir aylık süreyi iki veya üç aya uzattım. Uçlardan almak lazım yoksa kırıklar git gide yukarı çıkıyor artıyor. Kestirmen gerek başka çözümü yok malesef
Bence kılıçbalığı şu anda yeni bir deneme yapıyor. Saçları röfle yapılırken olaplex kullandığı halde yanmış. Olaplex i de çok şişirdiler ama ondan da şikayetler birer birer başladı. Önemli olan ilk kurbanlardan olmamak lazım. Ama kılıçbalığının kullandığı liquid keratin serum var. Katkısız keratin ya da sıvı keratin serum yüklemesi yapmış, sanırım şua n ilk seansı yapmış, oldıkça da umutlu. Şu an 2. seansı yapacakmış. Aynı markanın maskesini kullanmış ki, ona bayılmış, böyle bir maske görmedim diyor. Yani anlaşılan saça doğal keratin kaplama yapmaktan daha garantisi gözükmüyor.

Bence kılıçbalığı şu anda yeni bir deneme yapıyor. Saçları röfle yapılırken olaplex kullandığı halde yanmış. Olaplex i de çok şişirdiler ama ondan da şikayetler birer birer başladı. Önemli olan ilk kurbanlardan olmamak lazım. Ama kılıçbalığının kullandığı liquid keratin serum var. Katkısız keratin ya da sıvı keratin serum yüklemesi yapmış, sanırım şua n ilk seansı yapmış, oldıkça da umutlu. Şu an 2. seansı yapacakmış. Aynı markanın maskesini kullanmış ki, ona bayılmış, böyle bir maske görmedim diyor. Yani anlaşılan saça doğal keratin kaplama yapmaktan daha garantisi gözükmüyor.
O da olabilir ama bi süreliğine tabii sonra yine aynı döngü.

Anlıyorum seni ama bu çok farklı birşeymiş. Kırıkları kalıcı olarak keratin proteinleriyle onaran ve tekrar tekrar bakıma gerek kalmayan bir sistemmiş. Sanırım kullanımı da cok basit, kuru saça sürürek kuruyana kadar bekletiliyor ve durulanıyor kremleniyor hepsi bu kadar diye hatırlıyorum.Sonuc çarpıcı deniyor. Bir güzellık uzmanı Özge Hanım vardı, O kullanmıştı 3 ay sonra karşılaştığımızda sormuştum. Saçlarının kurtulduğunu daha bakım falan ihtiyaç olmadığını net bir şekilde söyledi... Ben de yakında kesin olarak bu liquid keratin serumu denemem lazım yoksa kırıkların sonu yok.

Back
X