Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boyadan, ısıdan yıpranan saçlara çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hepaticanobilis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
5
0
3
33
çözümü öncelikle sabır :)
ama ben size hayatımın ürününden bahsetmek istiyorum. yves rocher'nin yıpranmış saçlar için olan yağı. yves rocher bitkisel kozmetik olarak kendini tanıtan aslında pek de öyle olmayan bir marka aslında, ürünlerini arkasını inceleyerek almanızı tavsiye ederim. fakat bu yağ gerçekten beni kurtardı. tek başına değil tabii. 2-3 ay boyunca her gün bu yağ haftada bir de sıcak zeytinyağı+badem yağı uygulamasıyla. e bir de fönden maşadan uzak durmak şartıyla. ben bu markanın aynı serisinin şampuan, krem ve maskesini de kullanmıştım aynı anda, maskeyi pek düzenli uygulamadım aldığım sonucun da şampuanla alakası olduğunu da pek düşünmüyorum(yine de 10 üzerinden 7'yi hak ediyor) fakat benim boyanmaktan ısıdan inceldikce incelenen saçlarıma çok faydasını gördüm şu yağın.
bir de 10 dakika bekletin diyor yves rocher. ben bazen gece boyunca bıraktım en az da 2 saat beklettim.
sabredebilecekler denesin derim...

mesajlarınızı şimdi görebildim kusura bakmayın. alan arkadaş inşallah memnun kalmıştır:)

ambalajı için de fotoğrafını da eklemeye çalıştım

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 277
Üründen bir şişe kullanan biri olarak ben sarmısaklı zeytinyağının daha çok faydasını gördüm.Bitince 2. yi almadım yani.Barcelino bile daha başarılı.

Boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…