arkadaşlar ben saçlarımı boyamıyordum malum artık beyazlar rahatsız etmeye başladı 1 ay önce boyadım ama banyodan çıktıktan sonra tarak geçmiyor saçlarıma cok sertleştirdi.1 ay oldu hala bir düzelme yok. sürekli saç boyayan arkadaşlar fikirlerine ihtiyacım var? nasıl yumaşatıyorsunz saçlarınızı??????
http://www.eklegelsin.com/aslanlar/...BoyaliRofleliSaclarinRenginiKorur-500x500.jpg tavsiye ederim. :) duşta ıslak saçlarının uçlarına masaj yap bununla. yumuşayacaktır. :)
teşekkür ederim ama krem kullanmak istemiyorum saç kremleri kimyasallar saçımı çok döküyor
pekala o zaman bir de şey duymuştum, bir çorba kaşığı balı şampuanın içine döküyorsun şampuanlı bal oluyorher saçını yıkadığında böyle yap. bal saçtaki nemi tutuyormuş..
arkadaşlar ben saçlarımı boyamıyordum malum artık beyazlar rahatsız etmeye başladı 1 ay önce boyadım ama banyodan çıktıktan sonra tarak geçmiyor saçlarıma cok sertleştirdi.1 ay oldu hala bir düzelme yok. sürekli saç boyayan arkadaşlar fikirlerine ihtiyacım var? nasıl yumaşatıyorsunz saçlarınızı??????
Bir su bardağı suyun içine bir tatlı kaşığı sirke ile son su olarak yıka.krem niyetine.birkaç dk.sonra durula.
elma üzüm ne sirkesi olduğu önemli mi ? bi de siz denedınız mı sirke kokusu saçta kalıyor mu sirke kokusu mıdemı bulandırıda benım
elma üzüm ne sirkesi olduğu önemli mi ? bi de siz denedınız mı sirke kokusu saçta kalıyor mu sirke kokusu mıdemı bulandırıda benım
yıpranan ve kırılan saçlar için en iyi çözüm! Çok fazla ürün kullandım ve en iyisi argan yağı. Birsürü kişiye önerdim hepsi çok memnun kaldı. Nashi argan yağı
Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.arkadaşlar ben saçlarımı boyamıyordum malum artık beyazlar rahatsız etmeye başladı 1 ay önce boyadım ama banyodan çıktıktan sonra tarak geçmiyor saçlarıma cok sertleştirdi.1 ay oldu hala bir düzelme yok. sürekli saç boyayan arkadaşlar fikirlerine ihtiyacım var? nasıl yumaşatıyorsunz saçlarınızı??????
İsmini verebilir misiniz benim de ihtiyacım varDoğal bir markanın kreatin maskesini kullanıyorum ve çok memnunum A aysenurnur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?