Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boyadan sonra sertleşen saça çözüm bulan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
arkadaşlar ben saçlarımı boyamıyordum malum artık beyazlar rahatsız etmeye başladı 1 ay önce boyadım ama banyodan çıktıktan sonra tarak geçmiyor saçlarıma cok sertleştirdi.1 ay oldu hala bir düzelme yok. sürekli saç boyayan arkadaşlar fikirlerine ihtiyacım var? nasıl yumaşatıyorsunz saçlarınızı??????

http://www.eklegelsin.com/aslanlar/...BoyaliRofleliSaclarinRenginiKorur-500x500.jpg tavsiye ederim. :) duşta ıslak saçlarının uçlarına masaj yap bununla. yumuşayacaktır. :)

teşekkür ederim ama krem kullanmak istemiyorum saç kremleri kimyasallar saçımı çok döküyor

pekala o zaman bir de şey duymuştum, bir çorba kaşığı balı şampuanın içine döküyorsun şampuanlı bal oluyor her saçını yıkadığında böyle yap. bal saçtaki nemi tutuyormuş..

pekala o zaman bir de şey duymuştum, bir çorba kaşığı balı şampuanın içine döküyorsun şampuanlı bal oluyor her saçını yıkadığında böyle yap. bal saçtaki nemi tutuyormuş..

yaaaa yapışkanlık vermez dimi saçlarıma:)) bu aklımda olacak canım.teşekkürler.

Bir su bardağı suyun içine bir tatlı kaşığı sirke ile son su olarak yıka.krem niyetine.birkaç dk.sonra durula.

Bir su bardağı suyun içine bir tatlı kaşığı sirke ile son su olarak yıka.krem niyetine.birkaç dk.sonra durula.

elma üzüm ne sirkesi olduğu önemli mi ? bi de siz denedınız mı sirke kokusu saçta kalıyor mu sirke kokusu mıdemı bulandırıda benım

elma üzüm ne sirkesi olduğu önemli mi ? bi de siz denedınız mı sirke kokusu saçta kalıyor mu sirke kokusu mıdemı bulandırıda benım

Ben de yeni uygulamaya başladım bunu:) koku hiç kalmıyor elma sirkesi kullandım ben, yumuşacık yapıyor sanki krem kullanmışsın gibi:)

Ben üstelik durulamıyorum da üç dört bardak suya yarım çay bardağı koyup son su olarak başımı eğip duruluyorum onunla ve çıkıyorum duştan başta biraz koku oluyor ama kendi halinde kurumaya bıraktım hiç koku kalmadı, acaba burnum kokuya mı alıştı da almıyorum diye endişelenip etrafımdakilere de sordum kimse sirke kokusu almadığını söyledi:)

ben güzel bi çözüm buldum saçlarımı dün gittim bir karış kestirdim tavsiye ederim yoksa düzelmez naparsan yap :))

Elma sirkesi canım. Ben 1 aydır bu yöntrmle yıkıyorum saçlarımı.cok mem unum şimdilik.

kırıkları düzenli olarak aldırmak. çünkü kırık sağlam saçı da güçsüzleştiriyor. bir de aktarlardaki saç kremlerinden kullanabilirsiniz hem doğal oluyor hem de daha iyi.

hanımlar benim saçlarım sürekli işlem gören bi saç kullandığım yöntem sayesinde saçlarımı yumuşatmayı başardım tek tek sıralayacağım;
ilk olarak zeytinyağı ve bebeyağını karım haline getirip biraz ısıttıktan sonra saç dipleri ve saç uçları da dahil masaj yaparak yedirdim ve rutin işleri yaptıktan sonra duşumu alıp çıkıyorum.
ikincisi duştan sonra gliss durulanmayan sprey var yogun kıvamlı olanı aldım içine birazcık da argan yağı koyup duştan sonra da onu sıkıyorum ve saçlarım inanılmaz yumuşak denemenizi tavsiye ederim.
elinde imkanı olmayanlar duş sonrası iki damla bebe yağını saç nemliyken de saça yedirirse inatçı olan tüm saçlar dize geliyor.
hepsi tarafımdan denenmiştir ve sonuçlar olumlu...

ayni durumdaydim. yarim bardak zeytinyagi ve evde ne yag varsa(kekik; susam;bir kac damla gulyagi) karistirip hafif isitip sacima uyguladim.sardim 5 saat fln bekledim. ardindan sacimi gliss keratin ozlu sampuanla temizledim.yine gliss in sac kremini kullandim ve yikadim. en son sirkeli suya kafami sokup yarimsaat bekledim. saclarim kendine geldi.tek elimle tarayabiliyorum artik rahatca.. bunu aliskanlik haline getirdim sirkeli su zaten pratik; en basiti taragimi daldirip sacimi tariyorum sirkeli suyla. sac bakim yagi aldim mecitefendiden; bunuda dusa girip direk sacima surup vucudumu temizliyorum snra yikiyorum. kesin dene bunlari canim bnm

Bal badem yagi karistrdm sampuanima ama hic etkisi olmadi

yıpranan ve kırılan saçlar için en iyi çözüm! Çok fazla ürün kullandım ve en iyisi argan yağı. Birsürü kişiye önerdim hepsi çok memnun kaldı. Nashi argan yağı

yıpranan ve kırılan saçlar için en iyi çözüm! Çok fazla ürün kullandım ve en iyisi argan yağı. Birsürü kişiye önerdim hepsi çok memnun kaldı. Nashi argan yağı

Tskler gulsahonel bu argan yaginida arastrcgm. Ama merak ettgm bir konu argan yagida badem ve zeytinyagi gibi temizlenmsi zor mu ben bu yaglari kullanmayi sevmiyor hem sactan gec temizleniyor hemde banyo fln kirlenyr

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Doğal bir markanın kreatin maskesini kullanıyorum ve çok memnunum A aysenurnur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…