Boyadığım mobilyalarımdan örnekler

aynen bende oyle dusunmustum cnm fıskos ve sehpadan baslıyım bu bahsettıgın boyayı nerden aldın yapı marketmı yoksa mahalle nalburunda varmıdır acaba bu ıkı parca ıcın kucuk bır kutuyla baslıyım dıyorum fıyatınıda yazarmısın cnm

Bauhous dan aldık. Küçük kutu 7 tl idi. O yeterli olur deneme için. Hafif zımparalamak için zımpara kağıdı 50 kuruş. Kauçuk ruloyu bilemiyorum. Şuan benim boyadığım yumuşak fırça hafif iz bırakıyor. 14 tl idi. 2. katı boyadım. 3. katı boyayınca bozuk görünüyor. Düzgünce 2 kat boyamak yeterli sanırım. 4-5 kat boyayan arkadaşlar nasıl yapıyor bilemiyorum.

harika olmuş ellerinize saglık... bend emutfak sandalyelerımı boyamak ıstıyorum.. sprey boyayla olabılır mı acep ?:44:

bizde bu aralar tadilata bir giriştik, girmişken ben de herşeyi beyaza çevirdim, ve çevirttim:))) orta sehpam koyu kahveydi krem yaptık, küçük sehpayı da, portmanto kahve kremdi, beyaza boyadık. mont askılığı siyah demirdi, beyaza boyandı. kapılar koyu kahveydi beyaza boyandı, ev resmen aydınlandı arkadaşlar:)) kesinlikle tawsiye ederim, ben de hızımı alamıyorum walla, aklımda daha boyanacak çok şey var da vakit de yok, bayram geldi, evden koku zaten yeni çıktı sayılır..

ama bayramdan sonra sakin sakin girişirim yine birşeylere:))

fotoları da eklerim fırsat bulunca, kolay gelsin herkese!

bu arada beyaz sprey boya ile de ufak tefek eşya ve dekorasyon malzemelrini boyayıp duruyorum walla:))))

HASIr sepetlerim wardı 3lü onları bboyadım, birkaç mumluk falan, sırada bir tabak ve kozalaklar war:))) ve başka şeylerde bulurum elbet! :)))

merhaba arkadaşlar ev taşıdığımız için bir süredir girememiştim nete
malesef çok kötü bir nakliye şirketine denk geldik mobilyaları sarmadan taşıdılar ve tüm boyadıklarımı zedelediler:47: biz de fırçayla rötüşlar yaptık ruloyla da birer kat daha git üstlerinden ve düzeldi vernik gerekmiyor deseler de ben uygun fiyata sprey vernik görmüştüm su bazlı onunla özellikle üst yüzeyleri vernikleyip denemek istiyorum çünkü kolay zedeleniyor bu şekilde

yatak odasının tamamını boyadık bir fiskos, bir orta sehpa,bir ayakkabılık ve üç de uzun dolap boyadık hepsine de 4-5 kat gittik 700 ml lik boyalardan toplamda 4-5 kutu kullandık yani bilseydim baştan 2,5 litrelik boya alırdım rulo boyasıyla ve açıkta kalırsa kuruyor yenisini almak gerekiyor 3 tane falan da yedek uç rulo aldık ucuz zaten 1 lira falan

gardrobu eşim boyadı diğer parçaları ben boyadım kendim boyayabilir miyim diyen arkadaşlar ben ilk kez böyle birşey denedim daha önce duvar falan da boyayan kadınlardan değildim ben becerdiysem siz neden beceremeyesiniz? :34:

merhaba arkadaşlar ev taşıdığımız için bir süredir girememiştim nete
malesef çok kötü bir nakliye şirketine denk geldik mobilyaları sarmadan taşıdılar ve tüm boyadıklarımı zedelediler:47: biz de fırçayla rötüşlar yaptık ruloyla da birer kat daha git üstlerinden ve düzeldi vernik gerekmiyor deseler de ben uygun fiyata sprey vernik görmüştüm su bazlı onunla özellikle üst yüzeyleri vernikleyip denemek istiyorum çünkü kolay zedeleniyor bu şekilde

yatak odasının tamamını boyadık bir fiskos, bir orta sehpa,bir ayakkabılık ve üç de uzun dolap boyadık hepsine de 4-5 kat gittik 700 ml lik boyalardan toplamda 4-5 kutu kullandık yani bilseydim baştan 2,5 litrelik boya alırdım rulo boyasıyla ve açıkta kalırsa kuruyor yenisini almak gerekiyor 3 tane falan da yedek uç rulo aldık ucuz zaten 1 lira falan

gardrobu eşim boyadı diğer parçaları ben boyadım kendim boyayabilir miyim diyen arkadaşlar ben ilk kez böyle birşey denedim daha önce duvar falan da boyayan kadınlardan değildim ben becerdiysem siz neden beceremeyesiniz? :34:

sprey vernik kullanan var mı

çok modern olmuş canım...
bende monotonlugu hiç sevmem.
ama şu boyama işine girmedim daha.
ablam da yatak odasının mobilyalarını komple renkli folyoyla kaplamıştı.
o da güzel ama boya hem daha kolay hem daha kalıcı...

Mobilyanın üzerindeki boya tiner bazlı cilaysa ve siz onu sokemiyorsaniz tiner bazlı saten ya da yağlı boyayla boyayip tiner bazlı vernikle vernikleyebilirsiniz. Öbür türlü eşyalarınız daha kolay çizilir veya boya zamanla atma yapar.
Metal objelerde tiner bazlı boyalarla boyanır :)
Ham ahşap ise su bazlı kullanmanızı tavsiye ederim. :) emeginize saglık

bi tek ben mi cesaretsizim ya bende eşyalarımı beyaza boyayıp duvarlarımı güzel bir renk yapmak istiyorum ama çok korkuyorum eşyaları boyamaktan :(

merhaba merak ettim uzun bi zaman geçmiş boyadığınız eşyarda herhangi bi sorun oldumu . bende kitaplığımı boyamak istiyorum bi yardimci olurmusunuz lütfen dayanıklı oluyomu çok merak ediyorum

elinize saglıkemek var güzeldeboyamıssınız ama yesil yatak odası mobilya renginizi cok begendim helede kaplama değil ahsapsadahada bayıldım tabi zevk meselesi güzelde olmus ama yesil ahsaba bayılırım ben

Back
X