Saç Rengi ve Saç Boyama Boyasam mı karar veremiyorum yardım eder misiniz?

ladymraz

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
168
80
298
30
Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Saçlarımdan çok sıkıldım hiç boyamadım. Aslında kızıl istiyorum ama değişken bir yüz rengim var. Tamamını çikolata kahveye boyamayı düşündm ancak dip boyasıyla uğraşacağımı düşünmüyorum. Boya işinden hiç anlamıyorum. Ombre ve krepe balyaj aynı şey mi? Fotoğraflarımı beğendiğim modelleri ekledim.
Yoksa kestirip uçlarına mı yaptırsam arkadaşlarım kısa saçın yakışmadığını söylüyorlar ama bilemiyorum. Sadece Perma mı yaptırsam boya yerine? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• $Hilary+Duff+Ombre+Hair+Color-krepe balyaj.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 387
  • Gölge-balyaj-saç-modeli-705x1235.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 15.219
  • balyajlı-saç-renkleri-2.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 2.307
Son düzenleme:
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Hiç boya yok saçımda. Siyah gibi ama koyu değil güneşte koyu kahve duruyor. Normal sade kınadan mı bahsediyorsunuz yoksa kahverengi, kızıl, siyah filan satılıyor özel yağlarla birlikte onlardan mı?

Kardeşimin saçlarında kına var ve saçları çok güzel.Boya düşünmediği için kına yakıyorum ben onun saçlarına.Size de kına iyi olacaktır.Saç renginiz saçınız ışıl ışıl parlar kına ile saçı beslediği için de saçı çok hızlı uzatıyor.Bir dönem ben de kullanmıştım.Tavsiye ederim.Bu arada size koyu renk daha çok yakışıyor bence.

ben saçlarımı kestirip ombre yaptırmayı düşünüyorum bu hafta.bence iyi bir kuaförden çıktığında kısa saçta da güzel duruyor.uzun saçtan çok sıkıldım artık.

Eğer çok kısa yaptırmadıysan ombre tavsiye ederim hem boyatıp pişman olmaktan iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…