- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
benim önerimlede olacak iş değil ama en azından fikir sunuyorum boşa konuşmuyorum, sende de ki şöyle yapılsın ellerimizde güllerle kapı kapı gezelim de mesela bişey de, de ki saatlerdir karşımda harbiden dolu biri varmış diyim
olayı şu noktaya getirdiler demokratik özerklik bu ne demek, bizim ayrı askerimiz marşımız bayrağımız olsun ama bizi siz finanse edin demek
Sizin sunduğunuz fikirle onca yıldır çözüldü mü bu olar?Ben siyaset bilimi okumadım okusaydım döktürürdüm.Stratejist gibi bi yorumda bulunamam ki o yüzden.Yanlış olur,ahkam kesmek olur.Öyle değil mi? Yokse burda kim ister daha milyonlarce genç ölsün?Barış deyince hemen teslimiyeti anlıyorsunuz.Alakası yok.En başta en basitinden yapacağımız şey onları hor görmemek,hepsine terörist gözüyle bakmamak.Birbirimiz ötekeleştirmeden yaşamak.Herkes bunu yapsa en basitinden adım atılmış olacağını düşünüyorum.
sosyoloji okudun o zaman deminden beri yazıyodun içi dolu bişey yaz diyincemi okul aklına geldi, bazı olaylar çok açıktır okul falan okumaya gerek kalmaz, kimseyide ötekileştirmiyoruz ayrıca ben kürdüm ben kürdüm şuna hakkım var buna hakkım var vs, gel buralarda yaşa diyorum işte turistik gezi değil gel ve gör, bende gürcüyüm ama önce Türküm ben kafamda böyle bakıyorum olaya adam bölünücem diyo, bölünsünlerde zaten ama tamamen, biz kimsenin boğazını finanse etmek zorunda değiliz, zaten ayrı devlet kursalarda ne batı bu toprakları onlara yedirir ne de onlar yaşayabilir, çünkü devletleri vergi ayakta tutar, burdaki adam vergi vermiyoki ayrı devleti olsa neyle çekip çevirecekler, bi perde diktirdim faturayı almak için 5 kere gittim dükkana, peşine düşmesen kesmiyo adam, aaaaaah ah uzaktan hoş geliyo davulun sesi
Tamam o zaman sizin dediğiniz yönteme ,ölümlere devam edelim.içi dolu olan şey bu zaten değil mi?Okumaya gerek var elbette,ben haddim olmayan şeyin önerisini getiremem.Devlet gelip bize mi soruyor bu sorunu nasıl çözelim diye???de kalkmış beni sınava tabi tutar gibi sınıyorsunuz. :) aKİL adamlar vs varken :))
Tamam o zaman sizin dediğiniz yönteme ,ölümlere devam edelim.içi dolu olan şey bu zaten değil mi?Okumaya gerek var elbette,ben haddim olmayan şeyin önerisini getiremem.Devlet gelip bize mi soruyor bu sorunu nasıl çözelim diye???de kalkmış beni sınava tabi tutar gibi sınıyorsunuz. :) aKİL adamlar vs varken :))
burda ciddi bi işten konuşuyoruz ne gülüyosun anlamadım, deminden beri konuşuyodun baktınki olmuyo olayı akademik mecrayamı taşıyım dedin çapın yetmiyo yazma bari
:)))))))) Sen varken bize sıra gelmez.Görevini yapacağına kaçacağı zamanı kollayan biriayrıca devlet sanada sormıcak savaş olursa alacak oğlunu kocanı savaşa nihahahaaaaaaaaaal canım öyle gülünmez böyle gülünür biz bayılmadık kardeşimi askere göndermeye, keşke gerek olmasaydı
Herkes görüyor yazdığınızı,kabalığınızı.Gülüncek haldesin o yüzden gülüyorum.Mantıklı yazılar size dokunuyor,hazımsızlık yapıyor belli ki .:)
Sen çok donanımlısın,atıp tutmakta üstüne yok,at-tut böyle ciddi bir konuda.Senden görüş almalı Başbakan bu konuda. :) hay allam ,komiksin ya :))))
Yok kemikleşmiş bi zihniyet var,kimse ölmesin deyince damgayı basıyorlar.Sanki kötü bir şey diliyorsun.Kardeşlik,barış istemek ne zamandan beri suç olmuş,hayretler içerisindeyim.
çok tatlısın çok şekersin gerçekten, seninle yazışmak bilgi dünyama bi tuğla daha ekledi, konuyu baştan aşağıya okuyan arkadaşlar gerekli çıkarımı zaten yaparlar, akşama yemeğim yok yemek yapmam lazım malum batmanda iftar saati sizden önce öptüm al yanaklarından
Sorun su ki bunu tek tarafli istiyosunuz malesef, onun icin de pollyannaciliktan baska bisey olmuyo bu.karsi tarafin istegi farkli v bu emellere ulasmak icin her yolu mubah sayiyolar. Birakin bu vatanin SİNİRLARİNİ korumak icin olumu bile goze almis ana kuzularini, otobusteki bir genc kizi, parkta oynayan bi bebegi bile... Keske hersey sizin dileklerinizde gibi toz pembe olsa.
Sen önce -de 'leri ayırmayı öğren sonra ,bu konularda görüş bildir.Nokta ,virgül yok ,olamaz böyle bir şey...okulunu okumamış ki nerden bilsin sende yani ahaha.
Sen önce -de 'leri ayırmayı öğren sonra ,bu konularda görüş bildir.Nokta ,virgül yok ,olamaz böyle bir şey...
İngiltere ve IRA meselesi kitap olur burda konuşsak ama özetle şu varki İngiltere masaya kayıtsız şartsız silah bırakma şartıyla oturdu, ayrıca IRA pkk gibi bi örgütte değildi örneğin bi yere bomba bırakır ve yetkilileri arardı şurda bomba var diye burdaki amaç şuydu bakın biz bomba bırakmaya muktediriz bunu yapabiliriz insanları öldürebiliriz ama yapmıyoruz tabiki her eylemleri böyle olmadı ama pkk gibide hain değillerdi, pkk ki ilk eylemlerini hep kendi vatandaşlarına karşı yapmıştır, 84-86 arası hemen hemen tüm köy basmalar kürt köylerineydi, ilk önce kendi halkına buranın hakimi biziz mesajı vermek istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?